Federer konkurrerer med Medvedev og Zverev om at møde Djokovic i finalen. Johanne Svendsen glæder sig til at spille på Wimbledon. Holger Rune spiller Challenger i Italien

Inden Wimbledon efter den traditionelle hviledag søndag indleder 2. uge “Manic Monday”, er der blot en enkelt “skønhedsplet” på deltagerfeltet i 1/8-finalen, idet 3. seedede Stefanos Tsitsipas er den eneste af de 8 topseedede, der ikke fortsat er med i turneringen.

Tsitsipas blev elimineret allerede i 1. runde af no. 56 Frances Tiafoe (USA), som altid vil være en “bombe” i lodtrækningen, når han rammer sit topniveau, men magien ophørte, da Tiafoe i 3. runde mødte 25. seedede Karen Khachanov, der vandt 6-3, 6-4, 6-4.

Dermed får Tsitsipas ikke mulighed for at få revanche fra 5-sæts nederlaget i finalen ved French Open mod turneringens helt store favorit Novak Djokovic, der indledte turneringen med at tabe 1. sæt mod den upåagtede 18-årige britte Jack Draper, der dog blev forvandlet til statisk i resten af kampen, da Djokovic vandt 4-6, 6-1, 6-2, 6-2, og samme rolle blev i de næste 2 runder overtaget af no. 103 Kevina Anderson (RSA) og Dennis Kudla (USA), der dog fulgte godt med i 3. sæt, som Djokovic vandt 9-7 i tiebreak.

Det er svært at forestille sig, at Djokovic for alvor bliver udfordret på vej mod endnu en finale, hvorimod det stadig er et åbent spørgsmål, om den snart 40-årige Roger Federer formår at spille sig frem til en gentagelse af finalebraget fra 2019.
Federer har dog forbedret sit spil væsentligt siden 1. runde mod no. 42 Adrian Mannarino (FRA), der pressede fulgte med til 2-2 i sæt, inden han dog måtte trække sig fra kampen.

Hvis Djokovic for alvor skal trues af den yngre generation, er 2. seedede Daniil Medvedev og 4. seedede Alexander Zverev de mest oplagte bud, og de kan i en eventuel semifinale afgøre indbyrdes, hvem af dem der får muligheden for at udfordre mesteren, men det kræver formentlig, at Medvedev vinder over Federer i kvartfinalen, og hvis det ikke lykkes, kan Zverev forsøge sig i semifinalen.
Forinden skal Zverev dog forbi både 16. seedede Felix Auger-Aliassime og 7. seedede Matteo Berrettini, mens Medvedev risikerer at snuble allerede i 1/8-finalen mod 14. seedede Hubert Hurkacz, der i marts vandt ATP Masters finalen i Miami.

Ashleigh Barty
© 2021 Jimmie48 Tennis Photography This photo is available for editorial usage. Please contact: licensing@j48tennis.net Una – Ashleigh Barty

Hos kvinderne er der ryddet grundigt ud blandt de top-seedede i øverste halvdel, hvor 1. seedede Ashleigh Barty er eneste tilbageværende fra top 10, hvorimod både 2. seedede Aryna Sabalenka, 7. seedede Iga Swiatek og 8. seedede Karolina Pliskova fortsat er intakte i nederste halvdel, hvor det bedste bud på en finalist formentlig findes i en eventuel kvartfinale mellem Sabalenka og Swiatek.

I øverste halvdel møder Barty i 1/8-finalen French Open vinderen Krejcikova, og vinderen vil være oplagt storfavorit mod enten no. 73 Ajla Tomljanovic (AUS) eller den 18-årige britte  Emma Raucanu, der vandt både publikums og seernes hjerter, da hun foldede sit store talent ud på Court 1 med sejren i 3. runde 6-3, 7-5 over no. 45 Sorana Cirstea (ROU).

Emma Raducanu
© 2021 Jimmie48 Tennis Photography This photo is available for editorial usage. Please contact: licensing@j48tennis.net Una – Emma Raducanu

I samme halvdel mødes 17-årige Cori Gauff og 33-årige Angelique Kerber i generationernes kamp i 1/8-finalen, og vinderen kan meget vel i en eventuel semifinale møde Barty, der af bookmakerne er favorit til at vinde turneringen foran Sabalenka, der fortsat har mulighed for at overtage ranglistens 1. plads, hvis hun vinder turneringen og Barty ikke slipper forbi kvartfinalen.

Der vil fortsat være dansk deltagelse i 2. uge, idet 17-årige Johanne Christine Svendsen fulgte 6-2, 6-1 sejren i 1. kvalrunde hos juniorerne over Jasmine Conway (GBR) op med en kneben sejr 7-6(4), 6-4 i søndagens kvalfinale over 9. seedede Yeon woo Ku (KOR).
Johanne fortalte efter kampen, at hun var nervøs men spillede godt på de rigtige bolde, og hun fandt det super vigtigt, at hun sikrede 1. sæt i tiebreak.
Kvalifikationen blev afviklet på banerne i Roehampton, og Johanne havde i en pressemeddelelse fra Leschly Tennis Foundation denne kommentar til muligheden for at spille på selve Wimbledon:
Jeg glæder mig til at komme ind på det store anlæg og spille. Det er sådan nogle momenter, man spiller for, og jeg tror, at det bliver enormt sjovt.

Johanne deltager desuden i double-rækken.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af CLARA🏹 (@claratauson)

Sideløbende med 2. uge af Wimbledon afvikles en WTA 250 turnering i Hamburg og WTA 125 udgaven af Nordea Open i Båstad, som dog bliver uden dansk deltagelse, idet 18-årige Clara Tauson lørdag meldte afbud.
Forinden havde Clara i et interview med TV 2 givet udtryk for at hun har brug for en pause

Når ATP 250 udgaven af Nordea Open afvikles ugen efter, er der dog dansk deltagelse i både single og double, idet 18-årige Holger Vitus Nødskov Rune har fået wildcard i single, og 37-årige Frederik Løchte Nielsen deltager i double sammen med Andre Goransson.

Forinden deltager Holger i ATP Challenger 80 i Perugia i Italien, hvor han i 1. runde – formentlig tirsdag – møder 5. seedede 32-årige no. 183 Thomas Fabbiano (ITA).

Foto: Privat – Holger Vitus Nødskov Rune

21-årige Olga Helmi er efter en uges pause tilbage i Portugal, hvor hun søndag indledte kvalifikationen til W25 turneringen Open Sâo Domingos i Lisbon med at uddele “briller” (6-0, 6-0) i 1. kvalrunde.
Mandag kl. 1030 møder hun i kvalfinalen 18-årige Ines Oliveira (POR).

Porto Open 2021
Porto Open facebook – Olga Helmi

23-årige August Holmgren kvalificerede sig i sidste uge til M15 turneringen i Monastir med 3 sejre i kvalifikationen, men der blev ingen point til ATP-ranglisten, da August i 1. runde af hovedturneringen blev besejret 7-6(4), 7-6(4) af no. 937 Tomas Farjat (ARG), der ligeledes var videre fra kvalifikationen.

I denne uge gør August et nyt forsøg i Monastir, hvor han i 1. kvalrunde vandt 6-2, 6-0 over 19-årige Francisco Faigenbaum (ARG).
Mandag møder August i 2. kvalrunde 18-årige Thomas George Brun (SUI), men for at komme videre til hovedturneringen kræves derefter endvidere sejr over vinderen af kampen mellem no. 1694 Bruno Pujol Navarro (ESP) og Tobias Kirchlechner (ITA), der har wildcard.

August Holmgren
Foto: Sportsfotograf.com – August Holmgren

TV-kampe/streaming og resultater 

Spilleplan for aktuelle udvalgte kampe, som kan følges på TV og livestream, vil dagligt fremgå af opslag på Tennisavisens Facebook samt i nogle af de øvrige tennis-relaterede facebook-grupper.

Udvalgte resultater – eller links hertil – fra internationale turneringer vil løbende blive opdateret.

Udvalgte kampe søndag 11. juli

Billeder (facebook-opslag): Matteo Berettini og Novak Djokovic- TV 2 Sport 1500

====

Grand Slam, Wimbledon, Finaler: TV 2 Sport (optakt 1445)

Centre Court – start 1500cet
(1) Novak Djokovic (SRB) vs. (7) Matteo Berrettini (ITA)
(7) N. skupski (GBR)/D. Krawczyk (USA) vs. J. Salisbury/H. Dart (GBR) – Mix

Court 1 – start 1400cet
(34) Victor Lilov (BUL) vs. (23) Smir Banerjee (USA) – BS
(64) Natasja Schunk (GER) vs. (30) Ane Mintegi Del Olmo (ESP) – GS
(1) D. De Groot (NED) vs. K. Montjane (RSA) – Ladies Wheelchair

Court 3 – start 1200cet (Gentlemens Wheelchair)
G. Reid (GBR) vs. J. Gerard (BEL)

Court 18 – start 1200cet
(1) K. Dmitruk (BLR)/D. Shnaider (RUS) vs. S. Costoulas (BEL)/L. Hietaranta (FIN) – GD
R. Rincon (eSP)/A. Shelbayh (JOR) vs. E. Butvilas (LTU)/A. Manzanera Pertusa (ESP) – BD

====

WTA 250 Hamburg – WTATV.com, TV 2 Play

Centre COurt – start 1200
(Q) Elena-Gabriela Ruse (ROU) vs. Andrea Petkovic (GER)
Jasmine Paolini (ITA)/Jil Teichmann (SUI) vs. Asgra Sharma (AUS)/Rosalie Van Der Hoek (NED)

====

ATP Båstad Kvaifikation – Bet365, Unibet, Oddset ??

Centre Court – start 1100
(8) Thomas Fabbiano (ITA) vs. Markus Eriksson (SWE)
(7) Blaz Rola (SLO) vs. (WC) Carl Soderlund (SWE)
(3) Francisco Cerundolo (ARG) vs. (WC) Leo Borg (SWE)

ATP Challenger – Livestream.com/ATP

Salzburg-Anif – Finale

Center Court – start 1200
[4] (92) Facundo Bagnis (ARG) vs. [3] (87) Federico Coria (ARG)

Perugia – Finale

Center Court – start 1130
[7] (192) Tomas Martin Etcheverry (ARG) vs. (303) Vitaliy Sachko (UKR)

====

ITF World Tennis Tour
Livestream: live.itftennis.com/en/live-streams/
Livescore: live.itftennis.com/en/live-scores

W25 Lisbon – https://www.youtube.com/user/tenisportugal

Court 1 – start 1200cet – Finale
[3] (235) Ellen Perez (AUS) vs. (SE) (737) Lulu Sun (SUI)

Resultater opdateres på https://www.tennisavisen.dk/turneringer-uge-27-afgoerelsens-uge-ved-wimbledon-hvor-johanne-svendsen-deltager-juniorraekken/


GenvejeATP Challenger, WTA Challenger, ITF Men, ITF Women, ITF Junior, TE Junior, Svenske 


WTA Tour – ATP Tour (Uge 27) 

Wimbledon (GBR) – Græs
Tidsforskel: cet-1 time

TV-dækning: TV 2 Sport/Sport X/Play

Resultater Women

Finale:
(1) Ashleigh Barty (AUS) vs. (8) Karolina Pliskova (CZE) 6-3, 6-7(4), 6-3

Semifinale
(1) Ashleigh Barty (AUS) vs. (25) Angelique Kerber (GER) 6-3, 7-6(3)
(8) Karolina Pliskova (CZE) vs. (2) Aryna Sabalenka (BLR) 5-7, 6-4, 6-4

Kvartfinale
(1) Ashleigh Barty (AUS) vs. Ajla Tomljanovic (AUS) 6-1, 6-3
(25) Angelique Kerber (GER) vs. (19) Karolina Muchova (CZE) 6-2, 6-3
(8) Karolina Pliskova (CZE) vs. Viktorija Golubic (SUI) 6-2, 6-2
(2) Aryna Sabalenka (BLR) vs. (21) Ons Jabeur (TUN) 6-4, 6-2

1/8-finale
(1) Ashleigh Barty (AUS) vs. (14) Barbora Krejcikova (CZE) 7-5, 6-3
Ajla Tomljanovic (AUS) vs. (WC) Emma Raducanu (GBR) 6-4, 3-0 Ret’d
(19) Karolina Muchova (CZE) vs. (30) Paula Badosa ESP) 7-6(6), 6-4
(25) Angelique Kerber (GER) vs. (20) Cori Gauff (USA) 6-4, 6-4
====
(8) Karolina Pliskova (CZE) vs. Ludmilla Samsonova (RUS) 6-2, 6-3
Viktorija Golubic (SUI) vs. (23) Madison Keys (USA) 7-6(3), 6-3
(21) Ons Jabeur (TUN) vs. (7) Iga Swiatek (POL) 5-7, 6-1, 6-1
(2) Aryna Sabalenka (BLR) vs. (10) Elena Rybakina (KAZ) 6-3, 4-6, 6-3

R32
(1) Ashleigh Barty (AUS) vs. Katerina Siniakova (CZE) 6-3, 7-5
(14) Barbora Krejcikova (CZE) vs. Anastasia Sevastova (LAT) 7-6(1), 3-6, 7-5
(WC) Emma Raducanu (GBR) vs. Sorana Cirstea (ROU) 6-3, 7-5
Ajla Tomljanovic (AUS) vs. Jelena Ostapenko (LAT) 4-6, 6-4, 6-2
—-
(30) Paula Badosa ESP) vs. Magda Linette (POL)
(19) Karolina Muchova (CZE) vs. (16) Anastasia Pavlyuchenkova (RUS)
(20) Cori Gauff (USA) vs. Kaja Juvan (SLO)
(25) Angelique Kerber (GER) vs. Aliaksandra Sasnovich (BLR)
====
(8) Karolina Pliskova (CZE) vs. Tereza Martincova (CZE) 6-3, 6-3
Ludmilla Samsonova (RUS) vs. Sloane Stephens (USA) 6-2, 2-6, 6-4
(23) Madison Keys (USA) vs. (13) Elise Mertens (BEL) 7-5, 6-3
Viktorija Golubic (SUI) vs. Madison Brengle (USA) 6-2, 6-1
—-
(7) Iga Swiatek (POL) vs. Irina Begu (ROU) 6-1, 6-0
(21) Ons Jabeur (TUN) vs. (11) Garbine Muguruza (ESP) 5-7, 6-3, 6-2
(10) Elena Rybakina (KAZ) vs. Shelby Rogers (USA) 6-1, 6-4
(2) Aryna Sabalenka (BLR) vs. (Q) Maria Camila Osorio Serrano (COL) 6-0, 6-3

R64
(1) Ashleigh Barty (AUS) vs. Anna Blinkova (RUS) 6-4, 6-3
Katerina Siniakova (CZE) vs. CoCo Vandeweghe (USA) 4-6, 6-2, 6-2
Anastasia Sevastova (LAT) vs. Marta Kostyuk (UKR) 1-6, 6-4, 6-3
(14) Barbora Krejcikova (CZE) vs. Andrea Petkovic (GER) 7-5, 6-4

Sorana Cirstea (ROU) vs. (12) Victoria Azarenka (BLR) 7-6(5), 3-6, 6-4
(WC) Emma Raducanu (GBR) vs. Marketa Vondrousova (CZE) 6-2, 6-4
Jelena Ostapenko (LAT) vs. (31) Daria Kasatkina (RUS) 6-1, 3-6, 8-6
Ajla Tomljanovic (AUS) vs. Alize Cornet (FRA) 6-4, 0-6, 6-3
—-
Magda Linette (POL) vs. (7) Elina Svitolina (UKR) 6-3, 6-4
(30) Paula Badosa ESP) vs. Yulia Putintseva (KAZ) 6-4, 6-1
(19) Karolina Muchova (CZE) vs. Camila Giorgi (ITA) 6-3, 5-7, 6-3
(16) Anastasia Pavlyuchenkova (RUS) vs. Kristyna Pliskova (CZE) 6-3, 6-3

Kaja Juvan (SLO) vs. (Q) Clara Burel (FRA) 6-3, 6-4
(20) Cori Gauff (USA) vs. Elena Vesnina (RUS) 6-4, 6-3
(25) Angelique Kerber (GER) vs. Sara Sorribes Tormo (ESP) 7-5, 5-7, 6-4
Aliaksandra Sasnovich (BLR) vs. Nao Hibino (JPN) 6-4, 7-6(4)
====
(8) Karolina Pliskova (CZE) vs. Donna Vekic (CRO) 6-2, 6-2
Tereza Martincolva (CZE) vs.  Nadia Podoroska (ARG) 6-3, 7-6(5)
Ludmilla Samsonova (RUS) vs. (22) Jessica Pegula (USA) 6-4, 3-6, 6-3
Sloane Stephens (USA) vs. (LL) Kristie Ahn (USA) 7-5, 6-3

(13) Elise Mertens (BEL) vs. Lin Zhu (CHN) 6-2, 6-0
(23) Madison Keys (USA) vs. Lauren Davis (USA) 6-1, 6-4
Viktorija Golubic (SUI) vs. Danielle Collins (USA) 6-2, 6-0
Madison Brengle (USA) vs. (4) Sofia Kenin (USA) 6-2, 6-4
—-
(7) Iga Swiatek (POL) vs. Vera Zvonareva (RUS) 6-1, 6-3
(26) Petra Martic (CRO) vs. Irina-Camelia Begu (ROU)
(21) Ons Jabeur (TUN) vs. Venus Williams (USA) 7-5, 6-0
(11) Garbine Muguruza (ESP) vs. (Q) Lesley Pattinama Kerkhove (NED) 6-1, 6-4

Shelby Rogers (USA) vs. (15) Maria Sakkari (GRE) 7-5, 6-4
(10) Elena Rybakina (KAZ) vs. (Q) Claire Liu (USA) 6-4, 6-4
(Q) Maria Camila Osorio Serrano (COL) vs. (32) Ekaterina Alexandrova (RUS) 7-5, 6-2
(2) Aryna Sabalenka (BLR) vs. (WC) Katie Boulter (GBR) 4-6, 6-3, 6-3

R128 (udvalgte)
(1) Ashleigh Barty (AUS) vs. Carla Suarez Navarro (ESP) 6-1, 6-7(1), 6-1
Katerina Siniakova (CZE) vs. (LL) Yafan Wang (CHN) 6-1, 6-0

Marta Kostyuk (UKR) vs. (17) Kiki Bertens (NED) 6-3, 6-4
Anastasia Sevastova (LAT) vs. Zarina Diyas (KAZ) 6-4, 6-1
Andrea Petkovic (GER) vs. Jasmine Paolini (ITA) 6-4, 6-3
(14) Barbora Krejcikova (CZE) vs. Clara Tauson (DEN) 6-3, 6-2

(12) Victoria Azarenka (BLR) vs. Kateryna Kozlova (UKR) 6-1, 6-3
Marketa Vondrousova (CZE) vs. (24) Anett Kontaveit (EST) 2-6, 6-4, 6-2

(31) Daria Kasatkina (RUS) vs. Patricia Maria Tig (ROU) 6-0, 3-6, 6-3
Alize Cornet (FRA) vs. (5) Bianca Andreescu (CAN) 6-2, 6-1
—-
(7) Elina Svitolina (UKR) vs. Alison Van Uytvanck (BEL) 6-3, 2-6, 6-3
(30) Paula Badosa ESP) vs. Aliona Bolsova (ESP) 6-2, 5-7, 6-2

(19) Karolina Muchova (CZE) vs. Shuai Zhang (CHN) 6-3, 6-3
(16) Anastasia Pavlyuchenkova (RUS) vs. Ana Bogdan (ROU) 6-2, 6-2

Kaja Juvan (SLO) vs. (9) Belinda Bencic (SUI) 6-3, 6-3
(20) Cori Gauff (USA) vs. Francesca Jones (GBR) 7-5, 6-4

(25) Angelique Kerber (GER) vs. Nina Stojanovic (SRB) 6-4, 6-3
Aliaksandra Sasnovich (BLR) vs. (5) Serena Williams (USA) 3-3 Ret’d
====
(8) Karolina Pliskova (CZE) vs. Tamara Zidansek (SLO) 7-5, 6-4
Tereza Martincolva (CZE) vs. (28) Alison Riske (USA) 6-2, 4-6, 6-1

(22) Jessica Pegula (USA) vs. Caroline Garcia (FRA) 6-3, 6-1
Sloane Stephens (USA) vs. (10) Petra Kvitova (CZE) 6-3, 6-4

(13) Elise Mertens (BEL) vs. Harriet Dart (GBR) 6-1, 6-3
(23) Madison Keys (USA) vs. (Q) Katie Swan (GBR) 6-3, 6-4

Viktorija Golubic (SUI) vs. (29) Veronika Kudermetov (RUS) 3-6, 6-1, [11-9]
(4) Sofia Kenin (USA) vs. (Q) Xin Yu Wang (CHN) 6-4, 6-2
—-
(7) Iga Swiatek (POL) vs. Su-Wei Hsieh (TPE) 6-4, 6-4
(26) Petra Martic (CRO) vs. Varvara Gracheva (RUS) 6-7(3), 6-4, 6-3

(21) Ons Jabeur (TUN) vs. Rebecca Peterson (SWE) 6-2, 6-1
(11) Garbine Muguruza (ESP) vs. Fiona Ferro (FRA) 6-0, 6-1

(15) Maria Sakkari (GRE) vs. Arantxa Rus (AUS) 6-1, 6-1
(10) Elena Rybakina (KAZ) vs. Kristina Mladenovic (FRA) 6-4, 6-0

(32) Ekaterina Alexandrova (RUS) vs. Laura Siegemund (GER) 6-1, 6-3
(2) Aryna Sabalenka (BLR) vs. (Q) Monica Niculescu (ROU) 6-1, 6-4

Women’s Doubles

R64: Clara Tauson (DEN)/Aliaksandra Sasnovich (BLR) vs. Julia Wachaczyk/Mona Barthel (GER) 7-5, 6-7(4), 7-9


Resultater Men 

Finale: (1) Novak Djokovic (SRB) vs. (7) Matteo Berrettini (ITA) 6-7(4), 6-4, 6-4, 6-3

Semifinale
(1) Novak Djokovic (SRB) vs. (18) Denis Shapovalov (CAN) 7-6(3), 7-5, 7-5
(7) Matteo Berrettini (ITA) vs. (14) Hubert Hurkacz (POL) 6-3, 6-0, 6-7(3), 6-4

Kvartfinale
(1) Novak Djokovic (SRB) vs. Marton Fucsovics (HUN) 6-3, 6-4, 6-4
(18) Denis Shapovalov (CAN) vs. (25) Karen Khachanov (RUS) 6-4, 3-6, 5-7, 6-1, 6-4
(7) Matteo Berrettini (ITA) vs. (16) Felix Auger-Aliassime (CAN) 6-3, 5-7, 7-5, 6-3
(14) Hubert Hurkacz (POL) vs. (6) Roger Federer (SUI) 6-3, 7-6(4), 6-0

1/8-finale
(1) Novak Djokovic (SRB) vs. (17) Cristian Garin (CHI) 6-2, 6-4, 6-2
Marton Fucsovics (HUN) vs. (5) Andrey Rublev (RUS) 6-3, 4-6, 4-6, 6-0, 6-3
(25) Karen Khachanov (RUS) vs. Sebastian Korda (USA) 3-6, 6-4, 6-3, 5-7, [10-8]
(18) Denis Shapovalov (CAN) vs. (8) Roberto Bautista Agut (ESP) 6-1, 6-3, 7-5
====
(7) Matteo Berrettini (ITA) vs. Ilya Ivashka (BLR) 6-4, 6-3, 6-1
(16) Felix Auger-Aliassime (CAN) vs. (4) Alexander Zverev (GER) 6-4, 7-6(6), 3-6, 3-6, 6-4
(6) Roger Federer (SUI) vs. (23) Lorenzo Sonego (ITA) 7-5, 6-4, 6-2
(14) Hubert Hurkacz (POL) vs. (2) Daniil Medvedev (RUS) 2-6, 7-6(2), 3-6, 6-3, 6-3

R32
(1) Novak Djokovic (SRB) vs. (Q) Denis Kudla (USA) 6-4, 6-3, 7-6(7)
(17) Cristian Garin (CHI) vs. Pedro Martinez Portero (ESP) 6-4, 3-6, 4.6, 6-4
Marton Fucsovics (HUN) vs. (9) Diego Schwartzman (ARG) 6-3, 6-3, 6-7(6), 6-4
(5) Andrey Rublev (RUS) vs. (26) Fabio Fognini (ITA) 6-3, 5-7, 6-4, 6-2
—-
(25) Karen Khachanov (RUS) vs. Frances Tiafoe (USA) 6-3, 6-4, 6-4
Sebastian Korda (USA) vs. (22) Daniel Evans (GBR) 6-3, 3-6, 6-3, 6-4
(18) Denis Shapovalov (CAN) vs. (WC) Andy Murray (GBR) 6-4, 6-2, 6-2
(8) Roberto Bautista Agut (ESP) vs. Dominik Koepfer (GER) 7-5, 6-1, 7-6(4)
====
(7) Matteo Berrettini (ITA) vs. Aljaz Bedene (SLO) 6-4, 6-4, 6-4
Ilya Ivashka (BLR) vs. Jordan Thompson (AUS) 6-4, 6-4, 6-4
(16) Felix Auger-Aliassime (CAN) vs. Nick Kyrgios (AUS) 2-6, 6-1 Ret’d
(4) Alexander Zverev (GER) vs. (31) Taylor Harry Fritz (USA) 6-7(3), 6-4, 6-3, 7-6(4)
—-
(6) Roger Federer (SUI) vs. (29) Cameron Norrie (GBR) 6-4, 6-4, 5-7, 6-4
(23) Lorenzo Sonego (ITA) vs. James Duckworth (AUS) 6-3, 6-4, 6-4
(14) Hubert Hurkacz (POL) vs. Alexander Bublik (KAZ) 6-3, 6-4, 6-2
(2) Daniil Medvedev (RUS) vs. (32) Marin Cilic (CRO) 6-7(3), 3-6, 6-3, 6-3, 6-2

R64
(1) Novak Djokovic (SRB) vs. Kevin Anderson (RSA) 6-3, 6-3, 6-3
(Q) Denis Kudla (USA) vs. Andreas Seppi (ITA) 6-2, 6-4, 6-2
(17) Cristian Garin (CH) vs. (Q) Marc Polmans (AUS) 7-6(3), 6-2, 2-6, 7-6(5)
Pedro Martinez Portero (ESP) vs. (13) Gael Monfils (FRA) 6-3, 6-4, 4-6, 7-6(5)

(9) Diego Schwartzman (ARG) vs. (WC) Liam Broady (GBR) 4-6, 6-2, 6-1, 6-4
Marton Fucsovics (HUN) vs. Jiri Vesely (CZE) 6-3, 5-4 Ret’d
(26) Fabio Fognini (ITA) vs. Laslo Djere (SRB) 6-3, 6-4, 0-6, 6-4
(5) Andrey Rublev (RUS) vs. Lloyd George Harris (RSA) 6-1, 6-2, 7-5
—-
Frances Tiafoe (USA) vs. Vasek Pospisil (CAN) 6-4, 6-4, 6-4
(25) Karen Khachanov (RUS) vs.  Egor Gerasimov (BLR) 6-1, 7-6(3), 6-3
(22) Daniel Evans (GBR) vs. Dusan Lajovic (SRB) 6-3, 6-3, 6-4
Sebastian Korda (USA) vs. (Q) Antoine Hoang (FRA) 7-5, 6-4, 6-4

(18) Denis Shapovalov (CAN) vs. Pablo Andujar (ESP) – walkover
(WC) Andy Murray (GBR) vs. (Q) Oscar Otte (GER) 6-3, 4-6, 4-6, 6-4, 6-2
Dominik Koepfer (GER) vs. Soon Woo Kwon (KOR) 6-3, 6-7(8), 7-6(2), 5-7, 6-3
(8) Roberto Bautista Agut (ESP) vs. Miomir Kecmanovic (SRB) 6-3, 6-3, 6-7(3), 3-6, 6-3
====
(7) Matteo Berrettini (ITA) vs. (LL) Botic Van De Zandschulp (NED) 6-3, 6-4, 7-6(4)
Aljaz Bedene (SLO) vs. Yoshihito Nishioka (JPN) 6-1, 6-0, 6-2
Ilya Ivashka (BLR) vs. Jeremy Chardy (FRA) 4-6, 6-3, 6-2
Jordan Thompson (AUS) vs. Kei Nishikori (JPN) 7-5, 6-4, 5-7, 6-3

(16) Felix Auger-Aliassime (CAN) vs. Mikael Ymer (SWE) 6-4, 4-6, 7-6(4), 6-1
Nick Kyrgios (AUS) vs. Gianluca Mager (ITA) 7-6(7), 6-4, 6-4
(31) Taylor Harry Fritz (USA) vs. Steve Johnson (USA) 6-4, 7-6(4), 4-6, 6-7(4), 6-4
(4) Alexander Zverev (GER) vs. Tennys Sandgren (USA) 7-5, 6-2, 6-3
—-
(6) Roger Federer (SUI) vs. Richard Gasquet (FRA) 7-6(1), 6-1, 6-4
(29) Cameron Norrie (GBR) vs. (WC) Alex Bolt (AUS) 6-3, 6-1, 6-2
(23) Lorenzo Sonego (ITA) vs. Daniel Elahi Galan (COL) 4-6, 6-3, 7-6(3), 6-1
James Duckworth (AUS) vs. Sam Querrey (USA) 7-5, 6-7(4), 6-3, 6-2

(14) Hubert Hurkacz (POL) vs. Marcos Giron (USA) 6-3, 6-2, 6-4
Alexander Bublik (KAZ) vs. (18) Grigor Dimitrov (BUL) 6-4, 7-6(6), 7-6(5)
(32) Marin Cilic (CRO) vs. (Q) Benjamin Bonzi (FRA) 6-4, 3-6, 6-3, 7-6(5)
(2) Daniil Medvedev (RUS) vs. Carlos Alcaraz Garfia (ESP) 6-4, 6-1, 6-2

R128 (udvalgte)
(1) Novak Djokovic (SRB) vs. Jack Draper (GBR) 4-6, 6-1, 6-2, 6-2
(Q) Denis Kudla (USA) vs. (30)Alejandro Davidovich Fokina (ESP) 5-7, 4-6, 7-6(4), 6-3, 6-3

(17) Cristian Garin (CHI) vs. (Q) Bernabe Zapata Miralles (ESP) 6-7(6), 6-3, 3-6, 6-3, 6-2
(13) Gael Monfils (FRA) vs. (Q) Christopher O’Connell (AUS) 4-6, 6-2, 7-6(5), 4-6, 6-4

(9) Diego Schwartzman (ARG) vs. Benoit Paire (FRA) 6-3, 6-4, 6-0
Marton Fucsovics (HUN) vs. (19) Jannik Sinner (ITA) 5-7, 6-3, 7-5, 6-3

(26) Fabio Fognini (ITA) vs. Albert Ramos-Vinolas (ESP) 7-6(4), 6-2, 6-4
(5) Andrey Rublev (RUS) vs. Federico Delbonis (ARG) 4-6, 6-4, 6-1, 6-2
—-
Frances Tiafoe (USA) vs. (3) Stefanos Tsitsipas (GRE) 6-4, 6-4, 6-3
(25) Karen Khachanov (RUS) vs. (Q) Mackenzie McDonald (USA) 3-6, 6-3, 6-4, 7-6(3)

(22) Daniel Evans (GBR) vs. Feliciano Lopez (ESP) 7-6(4), 6-2, 7-5
Sebastian Korda (USA) vs. (15) Alex De Minaur (AUS) 6-3, 6-4, 6-7(5), 7-6(5)

(18) Denis Shapovalov (CAN) vs. Philipp Kohlschreiber (GER) 6-4, 4-6, 6-3, 5-7, 6-4
(WC) Andy Murray (GBR) vs. (24) Nikoloz Basilashvili (GEO) 6-4, 6-3, 5-7, 6-3

Dominik Koepfer (GER) vs. (27) Reilly Opelka (USA) 6-4, 7-6(3), 6-2
(8) Roberto Bautista Agut (ESP) vs. John Millman (AUS) 6-2, 6-3, 6-3, 7-6(4)
====
(7) Matteo Berrettini (ITA) vs. Guido Pella (ARG) 6-3, 3-6, 6-4, 6-0
Yoshihito Nishioka (JPN) vs. (28) John Isner (USA) 7-6(5), 2-6, 6-3, 6-7(3), 6-4

Jeremy Chardy (FRA) vs. (20) Aslan Karatsev (RUS) 7-6(4), 7-6(6), 6-3
Ilya Ivashka (BLR) vs. Jaume Munar (ESP) 6-1, 7-5, 7-6(5)
Kei Nishikori (JPN) vs. Alexei Popyrin (AUS) 6-4, 6-4, 6-4
Jordan Thompson (AUS) vs. (12) Casper Ruud (NOR) 7-6(6), 7-6(3), 2-6, 2-6, 6-2

(16) Felix Auger-Aliassime (CAN) vs. Thiago Monteiro (BRA) 6-3, 6-3, 6-3
Mikael Ymer (SWE) vs. Jo-Wilfried Tsonga (FRA) 7-5, 6-7(4), 5-7, 6-4, 6-3
Gianluca Mager (ITA) vs. Juan Ignacio Londero (ARG) 7-6(3), 6-0, 4-6, 6-3
Nick Kyrgios (AUS) vs. (21) Ugo Humbert (FRA) 6-4, 4-6, 3-6, 6-1, 9-7

(31) Taylor Harry Fritz (USA) vs. (Q) Brandon Nakashima (USA) 7-5, 3-6, 6-4, 7-5
(4) Alexander Zverev (GER) vs. (Q) Tallon Griekspoor (NED) 6-3, 6-4, 6-1
—-
(6) Roger Federer (SUI) vs. Adrian Mannarino (FRA) 6-4, 6-7(3), 3-6, 6-2 Ret’d
(29) Cameron Norrie (GBR) vs. Lucas Pouille (FRA) 6-7(6), 7-5, 6-2, 7-5

(23) Lorenzo Sonego (ITA) vs. Pedro Sousa (POR) 6-2, 7-5, 6-0
Sam Querrey (USA) vs. (11) Pablo Carreno Busta (ESP) 7-6(6), 6-4, 7-5

(14) Hubert Hurkacz (POL) vs. Lorenzo Musetti (ITA) 6-4, 7-6(5), 6-1
Marcos Giron (USA) vs. Emil Ruusuvuori (FIN) 6-4, 2-6, 6-2, 0-6, 6-4
Alexander Bublik (KAZ) vs. Mikhail Kukushkin (KAZ) 6-4, 6-2, 6-1
(18) Grigor Dimitrov (BUL) vs. Fernando Verdasco (ESP) 3-6, 6-3, 6-4, 6-4

(32) Marin Cilic (CRO) vs. Salvatore Caruso (ITA) 7-6(5), 7-6(1), 6-1
(Q) Benjamin Bonzi (FRA) vs. (Q) Marco Trungelliti (ARG) 6-1, 1-6, 4-6, 6-3, 6-4
Carlos Alcaraz Garfia (ESP) vs. (LL) Yasutaka Uchiyama (JPN) 6-3, 6-7(4), 6-2, 3-6, 6-3
(2) Daniil Medvedev (RUS) vs. Jan-Lennard Struff (ESP) 6-4, 6-1, 4-6, 7-6(3)


WTA 250, Hamburg European Open (GER) – Grus

TV-dækning: WTATV.com (fra tirsdag), TV 2 Play (fra torsdag)

Finale: (Q) Elena-Gabriela Ruse (ROU) vs. Andrea Petkovic (GER)

Semifinale
(Q) Elena-Gabriela Ruse (ROU) vs. (1) Dayana Yastremsaka (UKR) 2-6, 6-1, 6-4
Andrea Petkovic (GER) vs. (WC) Jule Niemeier (GER) 7-6(4), 4-6, 7-5

kvartfinale
(1) Dayana Yastremsaka (UKR) vs. Sara Errani (ITA) 7-6(4), 6-4
(Q) Elena-Gabriela Ruse (ROU) vs. (4) Danielle Collins (USA) 6-4, 1-6, 7-5
(WC) Jule Niemeier (GER) vs. (3) Tamara Zidansek (SLO) 6-2, 6-4
Andrea Petkovic (GER) vs. Ysaline Bonaventure (BEL) 6-2, 7-5

1/8-finale
(1) Dayana Yastremsaka (UKR) vs. Magdalena Frech (POL) 7-6(5), 6-1
Sara Errani (ITA) vs. Ana Konjuh (CRO) 7-6(5), 6-3
(4) Danielle Collins (USA) vs. (LL) Kristina Kucova (SVK) 1-6, 6-2, 6-3
(Q) Elena-Gabriela Ruse (ROU) vs. (Q) Anna Zaja (GER) 6-2, 6-2
==
(WC) Jule Niemeier (GER) vs. (WC) Tamara Korpatsch (GER) 6-2, 6-7(5), 6-3
(3) Tamara Zidansek (SLO) vs. Kristyna Pliskova (CZE) 6-3, 3-6, 6-3
Ysaline Bonaventure (BEL) vs. (7) Bernarda Pera (USA) 3-6, 6-3, 6-4
Andrea Petkovic (GER) vs. (2) Yulia Putintseva (KAZ) 6-2, 1-6, 6-4

R32
(1) Dayana Yastremsaka (UKR) – bye
Magdalena Frech (POL) vs. (Q) Marina Melnikova (RUS) 6-4, 6-4
Ana Konjuh (CRO) vs. Jasmine Paolini (ITA) 7-5, 7-5
Sara Errani (ITA) vs. (5) Fiona Ferro (FRA) 7-5, 6-3

(4) Danielle Collins (USA) – bye
(LL) Kristina Kucova (SVK) vs. (WC) Mona Barthel (GER) 6-3, 7-6(4)
(Q) Anna Zaja (GER) vs. Viktoriya Tomova (BUL) 0-6, 6-3, 7-5
(Q) Elena-Gabriela Ruse (ROU) vs. (6) Jil Teichmann (SUI) 6-4, 6-2
==
(WC) Jule Niemeier (GER) vs. (8) Caroline Garcia (FRA) 6-4, 6-2
(WC) Tamara Korpatsch (GER) vs. (Q) Mandy Minella (LUX) 7-5, 6-3
Kristyna Pliskova (CZE) vs. Irina Bara (ROU) 6-2, 7-6(5)
(3) Tamara Zidansek (SLO) – bye

(7) Bernarda Pera (USA) vs. Katarzyna Kawa (POL) 6-1, 6-2
Ysaline Bonaventure (BEL) vs. Astra Sharma (AUS) 1-6, 6-2, 6-4
Andrea Petkovic (GER) vs. Anna-Lena Friedsam (GER) 6-4, 7-5
(2) Yulia Putintseva (KAZ) – bye


WTA 125, Nordea Open, Båstad (SWE) – Grus

Livestream: Bet365, Unibet, Oddset

Finale: Nuria Parrizas Diaz (ESP) vs. (7) Olga Govortsova (BLR) 6-2, 6-2

Semifinale
(7) Olga Govortsova (BLR) vs. (1) Rebecca Peterson (SWE) 6-3, 6-4
Nuria Parrizas Diaz (ESP) vs. Mihaela Buzarnescu (ROU) 6-3, 6-4

Kvartfinale
(1) Rebecca Peterson (SWE) vs. Aliona Bolsova (ESP) 7-5, 6-4
(7) Olga Govortsova (BLR) vs. (3) Mayar Sherif (EGY) 6-4, 6-2
Nuria Parrizas Diaz (ESP) vs. (4) Claire Liu (USA) 6-2, 6-4
Mihaela Buzarnescu (ROU) vs. Anna Bondar (HUN) 6-2, 6-4

1/8-finale
(1) Rebecca Peterson (SWE) vs. Lara Arruabarrena (ESP) 6-1, 6-1
Aliona Bolsova (ESP) vs. Katie Volynets (USA) 6-4, 6-1
(3) Mayar Sherif (EGY) vs. Kateryna Kozlova (UKR) 7-6(9), 6-0
(7) Olga Govortsova (BLR) vs. Leonie Kung (SUI) 7-5, 6-1
==
Nuria Parrizas Diaz (ESP) vs. (8) Maddison Inglis (AUS) 6-2, 3-6, 6-1
(4) Claire Liu (USA) vs. (WC) Caijsa Wilda Hennemann (SWE) 6-0, 6-1
Mihaela Buzarnescu (ROU) vs. (5) Anna Karolina Schmiedlova (SVK) 6-2, 6-2
Anna Bondar (HUN) vs. (2) Anna Klinskaya (RUS) 6-4, 3-0 Ret’d

R32 (udvalgte)
(1) Rebecca Peterson (SWE) vs. Grace Min (USA) 7-6(6), 6-1
Katie Volynets (USA) vs. (6) Kamilla Rakhimova (RUS) 7-5, 6-1

(3) Mayar Sherif (EGY) vs. Francesca Jones (GBR) 6-4, 6-7(6), 6-0
(7) Olga Govortsova (BLR) vs. Francesca Di Lorenzo (USA) 6-3, 2-6, 6-2
==
(8) Maddison Inglis (AUS) vs. Jaqueline Cristian (ROU) 3-6, 7-6(5), 7-6(3)
(4) Claire Liu (USA) vs. (WC) Lisa Zaar (SWE) 6-2 6-2

(5) Anna Karolina Schmiedlova (SVK) vs. Clara Burel (FRA) 0-6, 7-5, 6-2
(2) Anna Klinskaya (RUS) vs. (WC) Fanny Ostlund (SWE) 6-2, 2-6, 6-4


ATP Challenger (uge 27)

Place Country Category Surface
Salzburg-Anif AUT ATP Challenger €132K Clay
Braunschweig GER ATP Challenger €66K Clay
Perugia ITA ATP Challenger €44K Clay

 

Salzburg-Anif

Finale: [4] (92) Facundo Bagnis (ARG) vs. [3] (87) Federico Coria (ARG) 6-4, 3-6, 6-2

Semifinale
[4] (92) Facundo Bagnis (ARG) vs. (Q) (309) Nicolas Jarry (CHI) 6-4, 6-4
[3] (87) Federico Coria (ARG) vs. (129) Juan Ignacio Londero (ARG) 6-1, 6-4

Kvartfinale
(Q) (309) Nicolas Jarry (CHI) vs. (Q) (267) Jiri Lehecka (CZE) 7-6(6), 6-4
[4] (92) Facundo Bagnis (ARG) vs. (128) Damir Dzumhur (BIH) 6-1, 6-2
[3] (87) Federico Coria (ARG) vs. (159) Blaz Rola (SLO) 6-2, 7-6(5)
(129) Juan Ignacio Londero (ARG) vs. [2] (84) Pablo Cuevas (URU) 6-3, 6-0

Braunschweigh

Finale: [8] (166) Daniel Altmaier (GER) vs. [5] (137) Henri Laaksonen (SUI) 6-1, 6-2

Semifinale
[5] (137) Henri Laaksonen (SUI) vs. (264) Vit Kopriva (CZE) 6-4, 6-0
[8] (166) Daniel Altmaier (GER) vs. (WC) (613) Marvin Moeller (GER) 7-5, 6-0

Kvartfinale:
(264) Vit Kopriva (CZE) vs. (220) Zizou Bergs (BEL) 3-6, 6-0, 7-5
[5] (137) Henri Laaksonen (SUI) vs. [4] (127) Jozef Kovalik (SVK) 6-3, 6-2
[8] (166) Daniel Altmaier (GER) vs. (167) Elias Ymer (SWE) 6-3, 6-3
(WC) (613) Marvin Moeller (GER) vs. (LL) (441) Benjamin Hassan (GER) 6-4, 6-2

1/8-finale: (167) Elias Ymer (SWE) vs. [3] (99) Yannick Hanfmann (GER) 2-6, 6-3, 6-2

R32 (udvalgte)
(167) Elias Ymer (SWE) vs. (235) Tobias Kamke (GER) 6-3, 7-5
[3] (99) Yannick Hanfmann (GER) vs. (189) Steven Diez (CAN) 7-5, 2-6, 6-3

Perugia 

Finale: [7] (192) Tomas Martin Etcheverry (ARG) vs. (303) Vitaliy Sachko (UKR) 7-5, 6-2

Semifinale
[7] (192) Tomas Martin Etcheverry (ARG) vs. [1] (96) Salvatore Caruso (ITA) 7-5, 5-7, 6-2
(303) Vitaliy Sachko (UKR) vs. (301) Nino Serdarusic (CRO) 6-4, 7-5

Kvartfinale
[1] (96) Salvatore Caruso (ITA) vs. (WC) (369) Cobolli (ITA) 6-4, 3-6, 6-3
[7] (192) Tomas Martin Etcheverry (ARG) vs. (Q) (340) Nerman Fatic (BIH) 6-3, 6-1
(301) Nino Serdarusic (CRO) vs. (Q) (325) Timofey Skatov (KAZ) 6-7(6), 6-4, 6-4
(219) Holger Vitus Nødskov Rune (DEN) vs. (303) Vitaliy Sachko (UKR) 3-6, 6-7(4)

1/8-finale
[1] (96) Salvatore Caruso (ITA) vs. (WC) (380) Francesco Forti (ITA) 6-4, 6-4
(WC) (369) Cobolli (ITA) vs. (308) Filippo Baldi (ITA) 6-2, 7-6(3)
(Q) (340) Nerman Fatic (BIH) vs. (246) Dimitar Kuzmanov (BUL) 6-4, 7-6(5)
[7] (192) Tomas Martin Etcheverry (ARG) vs. (293) Dominic Stephan Stricker (SUI) 7-5, 6-2
==
(Q) (325) Timofey Skatov (KAZ) vs. [8] (193) Renzo Olivo (ARG) 7-5, 7-5
(301) Nino Serdarusic (CRO) vs. [4] (175) Zhizhen Zhang (CHN) 7-6(6), 6-4
(219) Holger Vitus Nødskov Rune (DEN) vs. (248) Lukas Klein (SVK) 6-4, 6-4
(303) Vitaliy Sachko (UKR) vs. (218) Gian Marco Moroni (ITA) 7-5, 4-6, 6-4

R32 (udvalgte)
(219) Holger Vitus Nødskov Rune (DEN) vs. [5] (183) Thomas Fabbiano (ITA) 6-1, 4-6, 6-2
(248) Lukas Klein (SVK) vs. (279) Ricardo Bonadio (ITA) 6-1, 7-6(4)
(218) Gian Marco Moroni (ITA) vs. (298) Evan Furness (FRA) 2-0 Ret’d
(303) Vitaliy Sachko (UKR) vs. [2] (111) Andrej Martin (SVK) 6-3, 3-6, 6-2

Livestream/ATP


ITF World Tennis Tour

Livestream: http://live.itftennis.com/en/live-streams/
Livescore: http://live.itftennis.com/en/live-scores/


ITF Men (uge 27)

Place Country Category Surface
Ajaccio FRA M25+H Hard
Casinalbo ITA M25 Clay
Marburg GER M25 – Livestream CC+SC Clay
Nur-Sultan KAZ M25 – Livestream C3+C8 Hard
Velenje SLO M25 Clay
Almada POR M15 – Raquetc C1 Hard
Monastir TUN M15 Hard
Poprad SVK M15 Clay
Sofia BUL M15 Clay

 

M15 Monastir – tidsforskel: cet -1 time

Kvartfinale
(Q) (1130) August Holmgren (DEN) vs. (773) Rinky Hijikata (AUS) 3-6, 6-7(6)

1/8-finale:
(773) Rinky Hijikata (AUS) vs. (983) Timur Kiuamov (RUS) 7-5, 6-1
(Q) (1130) August Holmgren (DEN) vs. [5] (656) Alejo Lorenzo Lingua Lavallen (ARG) 6-1, 7-6(3)

R32:
(Q) (1130) August Holmgren (DEN) vs. (WC) Noah Lopez (SUI) 6-1, 6-2
[5] (656) Alejo Lorenzo Lingua Lavallen (ARG) vs. (WC) Jabari Stafford (USA) 6-1, 6-0

Qfi: [5] (1130) August Holmgren (DEN) vs. (1694) Bruno Pujol Navarro (ESP) 7-5, 7-6(4)
Q16: [5] (1130) August Holmgren (DEN) vs. Thomas George Brun (SUI) 6-0, 6-2
Q32: [5] (1130) August Holmgren (DEN) vs. (Francisco Faigenbaum (ARG) 6-2, 6-0

Doubles

Finale: Holmgren/Brumm vs. Kody Pearson/Rinky Hijikata (AUS) 7-5, 7-6(5)
Semifinale: Holmgren/Brumm vs. (2) Matias Franco Descotte/Santiago Fa Rodriguez Taverna (ARG) 6-4, 7-5
Kvartfinale: Holmgren/Brumm vs. Yanki Erel (TUR)/Alexandr Binda (RUS) – walkover
1/8-finale: August Holmgren (DEN)/Jacob Brumm (USA) vs. (4) Lukas Krainer (AUT)/Gabriele Maria Noce (ITA) 6-4, 6-3


M15 Poprad 

1/8-finale: [2] (524) Eric Vanshelboim (UKR) vs. (831) George Loffhagen (GBR) 3-6, 1-3 Ret’d
R32: [2] (524) Eric Vanshelboim (UKR) vs. (808) Oleksandr Ovcharenko (UKR) 6-2, 6-2

Doubles

Kvartfinale: Fermin Tenti/Roman Andres Burruchaga (ARG) vs. Vanshelboim/Dhoe – walkover
1/8-finale: (2) Eric Vanshelboim (UKR)/Benjamin Dhoe (BEL) vs. (Alt) Julien Penzlin/Caspar Schuetze (GER) 6-4, 6-2

<< tilbage


ITF Women (uge 27)

Place Country Category Surface
Contrexeville FRA W100 Clay
Amstelveen NED W60 – Livestream CC+C2 Clay
Lisbon POR W25 Hard
Nur-Sultan KAZ W25 Hard
Ibague COL W15 Clay
Monastir TUN W15 Hard
Prokuplje SRB W15 Clay

 

W25 Lisbon – tidsforskel: cet -1 time

Finale: (SE) (737) Lulu Sun (SUI) vs. [3] (235) Ellen Perez (AUS) 6-4, 6-4

Semifinale
(SE) (737) Lulu Sun (SUI) vs. (393) Anastasia Kulikova (RUS) 3-6, 7-6(4), 6-0
[3] (235) Ellen Perez (AUS) vs. (Q) (394) Olivia Gadecki (AUS) 6-0, 6-4

Kvartfinale
(393) Anastasia Kulikova (RUS) vs. (Q) (461) Melanie Stokke (NOR)  6-2, 7-5

1/8-finale
(SE) (737) Lulu Sun (SUI) vs. [1] (146) Lizette Cabrera (AUS) 4-6, 6-3, 6-2
(Q) (709) Olga Helmi (DEN) vs. (400) Yvonne Cavalle-Reimers (ESP) 6-7(6), 6-4, 2-6
(Q) (461) Melanie Stokke (NOR) vs. (462) Ingrid Gamarra Martins (BRA) 6-1, 6-2
(393) Anastasia Kulikova (RUS) vs. (WC) (1378) Matilde Jorge (POR) 6-4, 6-0

R32:
(Q) (709) Olga Helmi (DEN) vs. [5] (256) Na-Lae Han (KOR) 6-4, 7-6(6)
(Q) (461) Melanie Stokke (NOR) vs. [4] (244) Pemra Ozgen (TUR) 6-4, 3-6, 6-3

Qfi
[2] (461) Melanie Stokke (NOR) vs. [9] (935) Emily Seibold (GER)  6-3, 6-2
[6] (709) Olga Helmi (DEN) vs. [12] (1408) Ines Oliveira (POR) 6-1, 6-1

Q16
[2] (461) Melanie Stokke (NOR) vs. Mariana Campino (POR) 6-1, 6-1
[9] (935) Emily Seibold (GER) vs. (WC) Sofia Pinto (POR) 6-0, 6-1

[6] (709) Olga Helmi (DEN) vs. sashi Kemster (GBR) 6-0, 6-0
[12] (1408) Ines Oliveira (POR) vs. Alexandra Silva (POR) 2-6, 6-1, [11-9]

<< tilbage


ITF Junior (uge 27)

Grade A, Wimbledon (GBR) – Græs

Boys singles

Finale: (23) Smir Banerjee (USA) vs. (34) Victor Lilov (BUL) 7-5, 6-3

R32
(64) Vojtech Pegtr (CZE) vs. [14] (19) Leo Borg (SWE) 6-1, 6-2

R64
[14] (19) Leo Borg (SWE) vs. (37) Marko Topo (SRB) 6-3, 6-7(2), 6-0
(51) Abedallah Shelbayh (JOR) vs. (30) Mans Dahlberg (SWE) 6-4, 6-3

Girls singles

Finale: (30) Ane Mintegi Del Olmo (ESP) vs. (64) Natasja Schunk (GER) 2-6, 6-4, 6-1

R64
[1] (1) Victoria Jimenez Kasintseva (AND) vs. (58) Beatrice Ricci (ITA) 6-3, 6-4
==
[8] (14) Linda Fruhvirtova (CZE) vs. (Q) (79) Melisa Ercan (TUR) 5-7, 4-1 Ret’d
(Q) (48) Johanne Christine Svendsen (DEN) vs. (26) Petra Marcinko (CRO) 3-6, 3-6

[2] (3) Alexandra Eala (PHI) vs. (38) Solana Sierra (ARG) 6-2, 6-4

Girls singles kvalifikation (Roehampton)

Qfi (søndag)
[1] (48) Johanne Christine Svendsen (DEN) vs. [9] (73) Yeon Woo Ku (KOR) 7-6(4), 6-4

Q16 (start lørdag)
[1] (48) Johanne Christine Svendsen (DEN) vs. (120) Jasmine Conway (GBR) 6-2, 6-1
[9] (73) Yeon Woo Ku (KOR) vs. (103) Laura Isabel Putz (GER) 6-2, 6-0

[15] (85) Tatyana Nikolenko (KAZ) vs. (106) Klara Milicevic (SWE) 6-4, 6-2

Girls doubles

R32: Johanne Christine Svendsen (DEN)/S. Sierra (ISR) vs. Elena Pridankina/Ksenia Zaytseva 1-6, 6-7(4)


Grade 3, PROWIN SAARLAND JUNIOR CUP, Neunkirchen (GER) – Grus

Girls singles

1/8-finale: [13] (288) Natacha Schou (DEN) vs. (WC) Marie Vogt (GER) 4-6, 0-6

R32
(WC) Marie Vogt (GER) vs. [1] (90) Tilwith Di Girolami (BEL) 6-3, 6-2
[13] (288) Natacha Schou (DEN) vs. (382) Sonja Zhiyenbayeva (GER) 2-6, 6-4, 6-0

R64:
[1] (90) Tilwith Di Girolami (BEL) – bye
(WC) Marie Vogt (GER) vs. (LL) Sofiia Krasikova (RUS) 6-1, 6-3
(382) Sonja Zhiyenbayeva (GER) vs. (972) Camilia Samel Druz (FRA) 6-2, 6-4
[13] (288) Natacha Schou (DEN) – bye

Girls doubles

Kvartfinale: Schou/Noel vs. (4) Malwina Rowinska (POL)/Patricija Paukstyte (LTU) 3-6, 4-6
1/8-finale: (5) Natacha Schou (DEN)/Chloe Noel (FRA) vs. Beatrise Zeltina (LAT)/Lucie Pawlak (FRA) 6-3, 6-4


Grade 4, ITF 4 LEEUWENBERGH 2021, The Hague (NED) – Grus

Boys singles

R32: (462) Richard Biagiotti (DEN) vs. [1] (383) Freek Van Donselaar (NeD) 6-2, 4-6, 3-6

Girls singles

Finale: [2] (335) Rebecca Munk Mortensen (DEN) vs. [4] (393) Violeta Martinez (USA) 6-1, 6-2

Semifinale
[4] (393) Violeta Martinez (USA) vs. [1] (274) Anna Paradisi (ITA) 7-6(4), 6-3
[2] (335) Rebecca Munk Mortensen (DEN) vs. (Q) (2159) Loes Ebeling Koning (NED) 6-1, 6-4

Kvartfinale
[2] (335) Rebecca Munk Mortensen (DEN) vs. (724) Annelin Bakker (NED) 7-5, 6-2

1/8-finale
(Q) (1830) Laura Brunkel (DEN) vs. [6] (616) warda Ait El Bachir (NED) 2-6, 0-6
[2] (335) Rebecca Munk Mortensen (DEN) vs. (1576) Victoria Lazarova (BUL) 6-1, 6-1

R32
(Q) (1830) Laura Brunkel (DEN) vs. Emma Zheng (FRA) 6-1, 6-4
[2] (335) Rebecca Munk Mortensen (DEN) vs. (WC) Jade Groen (NED) 6-4, 6-1

Qfi: [1] (1830) Laura Brunkel (DEN) vs. [8] (2963) Maaike Vanschoenbeek (BEL) 4-6, 6-4, [10-8]
Q16: [1] (1830) Laura Brunkel (DEN) vs. Charlotte Pikkaart (NED) 6-4, 6-0
Q32: [1] (1830) Laura Brunkel (DEN) vs. Isabella Mujan (NED) 6-3, 6-3

Girls doubles

Finale: Mortensen/Paradisi vs. (2) Violeta Martinez (USA)/Rose Marie Nijkamp (NED) 6-1, 6-4
Semifinale: Mortensen/Paradisi vs. (4) Warda Ait El Bachir (NED)/Kaat Coppez (BEL) 4-6, 6-3, [10-6]
Kvartfinale: Mortensen/Paradisi vs.  Lena Beckx/Jade Groen (NED) 6-3, 6-2

1/8-finale
(1) Rebecca Munk Mortensen (DEN)/Anna Paradisi (ITA) vs. Mia Garber (USA)/Quinty Van Dongen (NED) 7-6(0), 6-0
Laura Brunkel (DeN)/Victoria Lazarova (BUL) vs. Lena Beckx/Jade Groen (NED) 2-6, 1-6


Grade 5, IZMIR KULTURPARK ITF JUNIOR CUP (TUR) – Hardcourt

Boys singles

1/8-finale: [6] (797) Yakup Uzunel (DEN) vs. (1519) Suleyman Deniz Gursoy (TUR) 6-3, 3-6, 4-6
R32: [6] (797) Yakup Uzunel (DEN) vs. (1478) Ahmet Atabay (TUR) 7-6(3), 6-4

Boys Doubles

Semifinale: Uzunel/Milosavljevic vs. (1) Umut Kaan Yenilmez/Fatih Sari (TUR) 6-1, 1-6, [6-10]
Kvartfinale: Uzunel/Milosavljevic vs. Batu Ataseven/Mustafa Sancaklioglu (TUR) 6-2, 6-7(9), [10-8]
1/8-finale: (3) Yakup Uzunel (DEN)/Marko Milosavljevic (AUT) vs. Bora Bakici/Arda Gultekin (TUR) 6-1, 6-2


Grade 5, ITF NAIROBI JUNIOR OPEN I (KEN) – Grus

Boys singles

R32:
(LL) Valdemar Dubin (DEN) vs. [1] (546) Derick Ominde (KEN) 3-6, 1-6
(Q) Niklas Jensen DEN) vs. (1659) Egor Kirakosov (RUS) 7-6(5), 6-7(5), 4-6

Qfi: Niklas Jensen DEN) vs. Oscar Bain Moreno De Vega (GER) 6-4, 2-6, [10-8]

Q16:
Valdemar Dubin (DEN) vs. (WC) Jacques-Kai Inoue (JPN) 6-4, 6-2
Niklas Jensen DEN) vs. Raymond Oduor (KEN) 6-0, 6-1

Q32:
Valdemar Dubin (DEN) vs. (WC) Brandon Sagala (KEN) 6-4, 7-6(6)
Niklas Jensen DEN) vs. Alex Borjegren (SWE) 6-0, 6-0

Girls singles

1/8-finale: (WC) Emma Timm Neergaard (DEN) vs. [5] (1218) Nicoline Sartz-Lunde (NOR) 2-6, 4-6
R32: (WC) Emma Timm Neergaard (DEN) vs. Hope Bonaya (KEN) 6-0, 6-0


Livescore udvalgte ITF og Tennis Europe: tennis-ticker.biz/


Tennis Europe (Uge 27)

Cat 1, Open Stade Français, Marnes La Coquette (FRA) – Grus

U14 Boys singles

R32: [14] (48) Oliver Bonding (GBR) vs. (WC) (841) Mathys Picard (FRA) 5-7, 1-6
R64: [14] (48) Oliver Bonding (GBR) – bye

U14 Boys doubles

Kvartfinale: Bondin/Maltsev vs. (6) Alan wazny (POL)/William Rejchtman Vinciguerra (SWE) 3-6, 3-6
1/8-finale: Bonding/Maltsev vs. Lenny Petit/Timothee Lustig (FRA) 6-2, 6-2
R32: (3) Oliver Bonding (GBR)/Ilya Maltsev (RUS) – bye


WTA Challenger/125K 

<< tilbage


UTR turneringer (udvalgte)


Svenske turneringer (udvalgte)

Livestream: https://www.sporteye.se/

Ranglister: https://svtf.tournamentsoftware.com/ranking/ranking.aspx?rid=324

<< tilbage


TV og livestreaming fra internationale tennisturneringer: https://www.tennisavisen.dk/ny-kanal-tv2-sport-x-viser-atp-og-wimbledon-eurosport-udvider-med-davis-cup/

<< tilbage


Informationerne stilles desuden til rådighed for Tennisavisens samarbejdspartnere på Facebook, “Tennissnak” og “Wozniacki, Tauson & WTA Update“, m.fl.

<< tilbage


Danske turneringer (udvalgte)

Individuelle turneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/tournamentsearch


Holdturneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/leagues

Elitedivisionen (udvalgte)

TV-dækning: Sport Live

Ranglister: https://tennis.dk/spiller/ranglister/

<< tilbage


Davis Cup

Finals 2021 – 22-28. november 2021

Livestream: https://video.daviscup.com/

Semifinalister 2019: Spanien, Canada, Storbritannien og Rusland
Wildcards: Serbien og Frankrig
Vindere af Qualifiers: Australien, Østrig, Colombia, Kroatien, Tjekkiet, Ecuador, Tyskland, Ungarn, Italien, Kazakhstan, Sverige, USA
Group A: (1) Spanien, Rusland, Ecuador
Group B: (2) Canada, Kazakhstan, Sverige
Group C: (3) Frankrig, Storbritannien, Tjekkiet
Gorup D: (4) Kroatien, Australien, Ungarn
Group E: (5) USA, Italien, Colombia
Group F: (6) Serbien, Tyskland, Østrig


World Group I 2020 – 5-6/6-7. marts eller 17-18/18-19. september 2021

Taberne Qualifiers og vinderne World Group I Play-offs
Bolivia vs. (1) Belgien
(2) Argentina vs. Hviderusland
Pakistan vs. (3) Japan 0-4
Uruguay vs. (4) Holland
Slovakiet vs. (5) Chile
Finland vs. (6) Indien
Norge vs. (7) Uzbekistan
Libanon vs. (8) Brazilien
New Zealand vs. (9) Korea
Rumænien vs. (10) Portugal
Peru vs. (11) Bosnien/Herzegovina
Ukraine vs. (12) Israel 3-2


World Group II 2020 – 5-6/6-7. marts eller 17-18/18-19. september 2021

Taberne af World Group I Play-offs samt vinderne World Group II Play-offs:
Zimbabwe vs. Kina
Bulgarien vs. Mexico 1-3
Schweiz vs. Estland
Tunesien vs. Dominikanske Republik
Grækennland vs. Lithauen
Danmark vs. Thailand
Polen vs. El Salvador 3-1
Slovenien vs. Paraguay
Tyrkiet vs. Letland
Venezuela vs. Sydafrika
Taipei vs. Marokko
Barbados vs. Indonesien


Fed Cup

TV-dækning: https://video.fedcup.com/
Livescore: https://live.fedcup.com/en/


Billie Jean King Cup Finals 2021 – udsat fra 2020
Frankrig, Australien, Tjekkiet, Ungarn, Vindere Qualifiers 2020
Group A: (1) Frankrig, Rusland, Ungarn

Group B: (2) Australien, Hviderusland, Belgien
Group C: (3) USA, Spanien, Slovakiet
Group D: (4) Tjekkiet, Tyskland, Schweiz


Qualifiers 2022 – ikke fastsat

8 vindere af Play-offs 2021: Polen, Storbrittannien, Canada, Letland, Ukraine, Italien, Kazakhstan, Holland
8 vindere fra Group I 2022:


Group I Europe/Africa – 2022
Oprykker fra Group II Europe/Africa: Danmark, Georgien
Fortsætter: Østrig, Bulgarien, Kroatien, Estland, Slovenien, Sverige, Tyrkiet
Nedrykker fra Playoff: Serbien, Rumænien


Næsten alle kampe fra ovennævnte turneringer kan desuden følges på livestream hos bettingtjenester (Bet365, Unibet, NordicBet, Danske Spil.)
Livescore, Completed matches, Live Draws, Schedule for aktuelle WTA og ATP (incl. Challengers) findes på http://www.protennislive.com/LSHD/main.htm

Forrige artikelRang- og Entrylister uge 26->: Clara Tauson et enkelt “rigtigt afbud” fra OL. Holger Rune på vej mod dansk ATP-førertrøje
Næste artikelDet går forrygende i Ry Tennisklub – mentorordning og godt fyldt køleskab blandt årsagerne
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.