Jeg tror mange af os kan nikke genkendende til historier om spillere vi enten er i samme årgang som, eller har spillet mod som: ”Han er en dårlig starter”, ”Hun er altid god på de vigtige tidspunkter” eller ”Han taber altid tiebreaks”.

Historierne kan i sig selv være både rigtige og i nogle tilfælde gavnlige, men vær opmærksom på hvilke historier du fortæller om dig selv, specielt hvis du til sidst kommer til at tro så meget på dem, at det bliver din sandhed og de kommer til at skade din præstation.

Forrige artikelGPS Stavanger: Olga Helmi slutter året med endnu en titel
Næste artikelTennisviden: Afsnit 13 – Hvordan vores hjerne fungerer
Avatar
Adam Blicher er en international prisvindende Tennistræner. I løbet af de sidste 5 år har han rejst til 20 + lande til tennisturneringer fra Tennis Europe & ITF-turneringer til Nordisk & Europæiske individuelle & hold mesterskaber. I 2013 blev han tildelt ”Årets Træner - Junior spillere” af Dansk Tennis Forbund & fik ydermere tildelt Paul Arber Young Coaches Award - Special Recipient 2015 af iTPA. Han er vært for det højest rangerede Tennistræner Podcast på iTunes, hvor det er hans formål at forstå hvordan præstation på højeste niveau i tennis bliver skabt ved at tale med trænere, spillere og forældre, der alle har formået at skabe præstationer på højeste internationale niveau. Sidst har han været taler på det Nationale Tennis Seminar samt den Nordiske- & Europæiske Tenniskonference. Civilt har Adam en bachelor i Idræt & Sundhed og en Kandidatgrad i Sportspsykologi fra Syddansk Universitet og har over de sidste 3 år haft mere end 400 konsultationstimer med unge håbefulde tennisspillere fra såvel ind- som udland med henblik på at assistere dem i at udvikle deres mentale færdigheder på og udenfor banen.