Ketchersport er markant stigende af nye medlemmer i diverse tennisklubber, og det er vi tennisspillere rigtig glade for. Vi har været på besøg hos en af de førende forhandlere af tennisudstyr og taget temperaturen.

Hos Tennisshoppen.dk har man også kunne mærke den større opmærksomhed og interesse der er kommet omkring tennissporten. Tennisshoppen.dk er en webshop som har et kæmpe udvalg af tennisudstyr til alle aldersgrupper og målgrupper.

De to ejer af Tennisshoppen.dk, Torben van den Brekel Kulmbak og Mikkel Normann, er også indehavere af en af Europas største fysiske ketchersport butikker ved navn Ketshop, som er beliggende på Blangstedgårdsvej 14 i Odense SØ.

“Nethandel bliver brugt som aldrig før, hvilket gør at vi prøver at være de førende indenfor webshops med ketcherudstyr.”

Tennisshoppen.dk er blot én af flere webshops med udstyr til ketchersport

De to ejer af Tennisshoppen.dk, Torben van den Brekel Kulmbak og Mikkel Normann.
De to ejer af Tennisshoppen.dk, Torben van den Brekel Kulmbak og Mikkel Normann.

Tennisshoppen.dk er en af mange webshops som de to indehavere ejere. Herudover ejer de Ketshop.dkBadmintonshoppen.dk og Padelshoppen.com. For nyligt er der åbnet webshops yderligere, som går ud til det tyske og britiske badmintonpublikum, så det er 2 erfarne herrer som driver forretningen.

Tennisshoppen.dk har kun været stigende de seneste par år. Større udvalg og konkurrencedygtige priser, har medvirket til den store succes, som virksomheden går igennem netop nu.

Boost i ordre efter genåbningen under Covid-19

I en speciel tid med Covid-19 virussen der sværmer rundt i verden, og med nedlukningen af Danmark, blev Tennisshoppen.dk ramt ligesom alle andre virksomheder. Det resulterede i at den fysiske butik, Ketshop holdt lukket i 14 dage efter påske. Det var stadig muligt at gennemføre en ordre, men mængden af ordre var begrænset i perioden lige efter påske.

Efter genåbningen af Danmark var åbningen af tennisbanerne med i en af de første faser, hvilket tydeligt kunne mærkes på både mængden af ordre der tiggede ind, og flere besøgende i Ketshop.

Kundeservicen og rådgiverne i butikken har oplevet, at flere nye tennisspillere er kommet til: “Covid-19 var og er en speciel tid for os alle sammen i virksomheden. Vi havde selvfølgelig ikke kalkuleret med at virussen var så voldsom. Vi forsøgte at få det bedste ud af situationen, og Covid-19 har ikke kun været en negativ ting, idet at mængden af nye tennisspillere har været enorm, og der er vi selvfølgelig yderst taknemmelig for den støtte som nye og bekendte kunder af virksomheden har givet os”, udtaler Torben van den Brekel Kulmbak.

Tennisshoppen.dk har som sagt et kæmpe udvalg af produkter til alle målgrupper.
Webshoppen er opdateret med de nyeste produkter, så man har muligheden for at købe samme outfit, som de store stjerner benytter.

Ordrerne fra det store udland er også begyndt at ramme Tennisshoppen.dk, som virksomheden er begejstret for, idet den gerne vil ud og ramme så mange tennisspillere som muligt.

I 2020 kunne butikken i Odense holde 20 års jubilæum.

Bestil inden kl. 16 og pakken leveres dagen efter

Hos Tennisshoppen.dk går de meget op i lynhurtig dag til dag-levering. Bestiller man inden kl. 16, vil ens ordre blive sendt afsted samme dag. Da interessen for ketchersport generelt kun er stigende er det også blevet en nødvendighed for ekstra bemanding hos virksomheden, som nu er oppe på en del flere medarbejdere sammenlignet med et par år tilbage i tiden.

“Nethandel bliver brugt som aldrig før, hvilket gør at vi prøver at være de førende indenfor webshops med ketcherudstyr, som også er grunden til at vi har webshops, som har udstyr til alle ketchersportene. Her i virksomheden går vi meget op i at vores kunder får den bedst mulige oplevelse, så service er noget vi går meget op i. Da jeg overtog Ketshop var vi få medarbejdere i virksomheden, så at se vi pludselig går så mange rundt er kun en fornøjelse og tegn på, at vi vokser hele tiden”, udtaler Torben van den Brekel Kulmbak.

Målet er at blive endnu større end de er nu. Der bliver knoklet i alle afdelinger af virksomheden for, at der fortsat vil være en positiv og opadgående udvikling.

Tennisshoppen.dk på vej med spændende nyheder

Der sker mange nye ting hos Tennisshoppen.dk, hvor der samtidig også er nogle nye spændene projekter under opsejling, som folkene bag knokler for at få ført ud til deres kunder.

Helt præcis hvad de nye projekter går ud på, må kunderne vente på i spænding indtil Tennisshoppen.dk selv kommer med udmelding på deres sociale medier omkring hvad de nye projekter går ud på.

“Vi har mange nye projekter i gang og mange bolde i luften i øjeblikket. Vi forsøger at optimere vores virksomhed bedst muligt og give vores kunder den bedst mulige købsoplevelse hos os. I nærmeste fremtid er jeg meget overbevist om, at vi går ind i en spændende periode med nye projekter og nye fede ideer. Præcis hvad de nye projekter går ud på, kan jeg ikke udtale mig om lige nu, men vi håber og er overbeviste om at den kommende periode bliver spændene for både os og vores kunder”, slutter Torben van den Brekel Kulmbak.

Artiklen er sponsoreret af Ketshop / Tennisshoppen.dk.
Er du interesseret i et portræt? Kontakt redaktionen på kontakt@tennisavisen.dk.

Forrige artikelM25 Klosters: Holger Rune på livestream i revancheopgør mod 2. seedet bulgarer
Næste artikelM25 Klosters: Holger Rune fandt stabiliteten frem og fik revanche mod 2. seedet bulgarer
Avatar photo
Anders Baron er stifter og medejer af Tennisavisen.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver hovedsageligt om tennis i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på e-mail anders@tennisavisen.dk eller LinkedIn.