Det er med stor fornøjelse at Tennisavisen.dk kan byde den erfarne tennisentusiast, Claus Holmen, velkommen på redaktionen.

Tennisavisen.dk har indledt samarbejde med Claus Holmen, 57 år, der skal reportere fra det danske tennismarked, herunder resultatformidling, holdkampe- og turneringsomtale, fokus på spillere, klubber, trænere og forældre samt øvrig udvikling af dansk tennis. Claus fortæller om sig selv:

[quote_box_center]”Min entré i tennisverdenen blev svært forsinket. Den venteliste jeg var indskrevet på for 40 år siden, må være forsvundet. Jeg har aldrig hørt fra klubben. Min søn blev imidlertid for 10 år siden med kyshånd optaget i tennisfamilien Danmark. Og da det viste sig, at farmand kunne følge med uden nogen form for sanktionering, var min tid på sidelinjen mere eller mindre slut. Jeg er aktiv og har været det i 10 år og følger dansk tennis på nært hold. Fra de laveste motionistrækker til toppen af eliten.”[/quote_box_center]

Claus Holmen er i øvrigt far til et par tennisglade knægte på 8 og 14 år og spiller tennis på motionistplan. Han rejser rundt og møder en masse tennisspillere, trænere og forældre i alle afkroge af det danske tennislandskab.

Derudover er Claus af den demokratiske holdning, at en hver sejr i hvilken som helst turnering rummer lige så meget drama som en Wimbledon-finale.

Vi byder Claus varmt velkommen på redaktionen.

PS. Skulle du også have lyst til at skrive for Tennisavisen.dk, hører vi meget gerne fra dig. Send en kort beskrivelse af dig selv til kontakt@tennisavisen.dk samt hvad du har lyst til at skrive om.

Forrige artikelITF Barnstaple: Medical timeout brød Karen Barbats rytme
Næste artikelWTA Charleston: 1. runde veloverstået
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.