Ofte giver kommentatorer under transmissioner udtryk for, at det kan være svært at spille mod en spiller, som har fået behandling for en skade. Det kostede muligvis Karen Barbat sejren

Som omtalt ITF Barnstaple: Karen Barbat tabte efter vendepunkt i 2. sæt viste livescore under tirsdagens 1. runde kamp mod Rebecca Sramkova (SVK) ved $25.000 turneringen Aegon GB Pro-Series Barnstaple i England, at der var en længere pause, da Karen tilsyneladende var på sejrskurs efter 3-0 føring i 2. sæt.

Karen kan efterfølgende berolige både Tennisavisens læsere og holdkaptajnen for FED Cup med, at opholdet ikke er udtryk for, at Karen igen har problemer med den skade, som generede i starten af året.
Tværtimod var det hendes modstander, som fik en medical timeout på et tidspunkt, hvor Karen tilsyneladende var i færd med at køre en sikker sejr hjem i 2 sæt.

Karen fortæller om situationen

[quote_box_center]”Det var min modstander, som tog en medical time out. Intet galt.
Det brød min rytme, og mit spil var ikke lige så godt derefter..”[/quote_box_center]

Karens næste opgave bliver formentlig FED Cup i Montenegro, hvor hun er udtaget til sammen med Caroline Wozniacki, Mai Grage, Julie Noe og Emilie Francati.
En af spillerne bliver ikke skrevet på holdkortet, som Kenneth Carlsen skal aflevere 13. april, hvor der også trækkes lod om pulje-inddeling.

Forrige artikelTV Kampe onsdag: C More Tennis from Charleston
Næste artikelTennisavisen.dk byder Claus Holmen velkommen på holdet
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.