I mellemspillets pulje 1 var der topopgør på Frederiksberg mellem KB og Lyngby, og begge hold kom i stærke opstillinger. På førstesinglen var hjemmeholdets Martin Pedersen oppe mod Mikael Torpegaard og det blev en seværdig og spændende kamp, som Lyngby-spilleren vandt i matchtiebreak. Derpå slog KBs Johannes Ingildsen Kristian Pless en ligeså tæt affære med cifrene 6/3 7/6. Tredjesinglen mellem Nicolai Ferrigno og Andreas Bang sluttede efter et sæt. da Lyngby-spilleren måtte trække sig med skade, Og fjerdesinglen var et opgør mellem to unge spillere, KBs Kasper Elsvad og Lyngbys Philip Hjorth, også den var yderst tæt, Philip vandt med 10-8 i matchtiebreak. Således var stillingen 2-2 efter singlerne. De to doubler blev ligeledes neglebidende spændende, men begge ender med sejr til KB og således vandt de forsvarende mestre holdkampen med 4-2; et resultat som sender KB i slutspillet, mens Lyngby skal til Gentofte næste weekend og kæmpe om den sidste plads slutspillet.

Puljens anden kamp blev spillet i Odense mellem Fruens Bøge og Gentofte. Gentofte havde brug for en klar sejr og helst 6-0, og selvom Odense-spillerne trak sig med skader i tre af de skes kampe, så det blev dog kun 5-1. Resultatet betyder at Gentofte skal vinde sin sidste kamp hjemme mod Lyngby for at sikre sig en plads i slutspillet.

I mellemspilspulje 2 var der ligeledes topopgør, i Hørsholm mødte HRT hjemme HIK og det blev yderst spændende. På førstesinglen vandt hjemmeholdets Filip Prpic med 10-7 i match-tiebreak over Thomas Kromann, Maxim Landa tabte til Christoffer Kønigsfeldt, HRTs tyske spiller, Timon Reichelt slog Alexander Kønigsfeldt, og Morten Lyngbæk tabte i et tæt opgør mod Rasmus Møller med 10-7 i matchtiebreak. Således 2-2 efter singlerne og da doublerne også blev splittet så endte holdkampen 3-3.

I puljens anden kamp tog et reservespækket Århus 1900 hold imod Virum/Sorgenfri og bortset fra førstesinglen, hvor hjemmeholdets Nils Skajaa vinder i match-tiebreak over Magnus Ibh, så vandt spillerne fra Virum/Sorgenfri ret enkelt de øvrige fem kampe og dermed holdkampen med 5-1.

Inden sidste runde så har HIK, HRT og Virum/Sorgenfri alle 7 point; HIK møder Århus 1900 hjemme og bør ikke få problemer. det betyder at Virum/Sorgenfri og HRT vil kæmpe om den sidste plads i slutspillet.