I pulje 1 sikrede KB sig en plads i slutspillet, da holdet slog et yderst reservespækket hold fra Lyngby. KBs hold med Mai Grage, Julie Noe, Karina Ildor Jacobsgaard og Karoline Laursen, gjorde kort proces med de unge Lyngby-spillere; 6-0 sluttede kampen som blev spillet på noget nær rekordtid for en holdkamp.

Puljens anden kamp stod mellem HRT og Roskilde, og her leverede Roskilde en lille overraskelse ved at spille uafgort 3-3; HRT førte planmæssigt 3-1 efter singlerne, men Roskilde tog sig af begge doubler. Roskilde har således en teoretisk chance for at nå slutspillet, men det vil nok kræve en sejr mod KB i næste runde, og det ligger nok ikke lige i kortene.

I pulje 2 vandt HIK et spændende opgør på udebane mod Birkerød. På førstesinglen mødtes Danmarks næstbedste spiller Karen Barritza og den unge nykårede OL-vinder Clara Tauson. Karen var dog for stærk i gårsdagens kamp og vandt med 7/5 6/2, og gav således Birkerød føringen i holdkampen. Denne føring var hjemmeholdets Alisha Ali Hussain sensationelt tæt på at udvide, men den nyslåede danske mester, Hannah Viller Møller, fik til sidst hevet sejren hjem med 10-6 i matchtiebreak. HIK vandt også de to sidste singler og da holdene vandt hver sin double, så vandt HIK holdkampen med 4-2.

I den anden kamp tog Gentofte hjemme imod Holte, og det blev en meget ensidig affære, som Gentofte vandt med 6-0 uden at afgive sæt. Og Gentofte stillede endda uden flere af sine normale topspillere, men selv uden Emilie Francati, Maria Jespersen og Helena Francati kunne holdet stille slagkraftigt op – Eva Dyrberg, Ida Emilie Stilling Krause, Caroline Fricke og Cirkeline Lynge Lundberg var det vindende hold.

I næste runde mødes HIK og Gentofte i et regulært topopgør, og Birkerøds slutspils-chancer kræver en 6-0 sejr mod Holte og at topkampen ender med klar sejr til et af de to hold.