Den tyske kvalifikationsspiller Laura Siegemund fortsatte sin gode start i Stuttgart, fulgte sin første runde sejr over Anastasia Pavlyuchenkova op med en endnu større sejr over 4de seedede Simona Halep og dermed en plads i kvartfinalen i Porsche Tennis Grand Prix.

“Jeg tror, ​​det ville være overdrevet at sige kampen var perfekt, for der er altid noget at forbedre,” sagde Siegemund. “Men det var meget fint, og selvfølgelig er jeg mega glad. Jeg har ikke forventet, at det ville gå så glat.”

Halep, som døjede med en venstre ankelskade hun tog med fra Fed Cup-weekenden da Rumæniens tabte 1-4 til Tyskland, var afdæmpet mod den tyske spiller. Den normalt aggresivt spillede rumæners baseline spil var mærkbart fraværende, ramte kun tre vindere og havde 10 uprovokerede fejl mod Siegmunds 28 og 14.
Men Siegemund blev ufortrødent ved mod sin skrantende modstander. Hun spillede foran et lokalt publikum i sin hjemby Stuttgart, og Siegemund tillod kun Halep tre partier i deres timelange kamp, ​​som hun vandt 6-1, 6-2.

“Jeg har lige spillet point efter point,” sagde Siegemund. “Selvfølgelig, det er helt sikkert den største sejr i min karriere, men nu efter kampen, kan jeg kun sige, jeg har lavet nogle fejl.

“Jeg startede meget aggressivt Det var planen -… Angribe hendes server, fik åbnet bånen tidligt og jeg ved, jeg har altid gjort det godt, og det fungerede meget godt denne gang også”

Med sejren Siegemund fortsætter sit opadgående momentum: tidligere i år besejrede hun verdens nr.22 Jelena Jankovic ved Australian Open, og i Charleston kom hun i kvartfinalen i en Premier-niveau turnering for første gang.

Siegemund skal spille mod Roberta Vinci i kvartfinalen, den italienske spiller bookede sin plads ved at vinde over Julia Goerges 6-3, 6-4.

Anden runde kampene i overblik:

[Q] Laura Siegemund (GER) d [4] Simona Halep (ROU) 6 – 1 6 – 2
[6] Roberta Vinci (ITA) d [WC] Julia Goerges (GER) 6 – 3 6 – 4


[5] Petra Kvitova (CZE) d Monica Niculescu (ROU) 2 – 6 7 – 6 (5) 6 – 2


[7] Carla Suárez Navarro (ESP) d [WC] Anna-Lena Friedsam (GER) 6 – 2 6 – 2
Karolina Pliskova (CZE) d Ana Ivanovic (SRB) 6 – 4 6 – 2
[1] Agnieszka Radwanska (POL) d Andrea Petkovic (GER) 1 – 6 6 – 1 6 – 2


[3] Garbiñe Muguruza (ESP) d Timea Babos (HUN) 6 – 2 6 – 2
[2] Angelique Kerber (GER) d Annika Beck (GER) 4 – 6 6 – 3 6 – 1

Fredagens kvartfinaler ser således ud

Start : 14:00
Carla SUÁREZ NAVARRO (ESP) [7] vs Angelique KERBER (GER) [2]
Petra KVITOVA (CZE) [5] vs Garbiñe MUGURUZA (ESP) [3]
[Q] Laura SIEGEMUND (GER) vs Roberta VINCI (ITA) [6]
Agnieszka RADWANSKA (POL) [1] vs Karolina PLISKOVA (CZE)