Det kan godt være, at tennissporten har været sat på et lavt blus i de kolde måneder. Det betyder, at du nu er mere end klar til at kridte skoene for at komme på tennisbanen, så du kan udøve den sport, som du elsker. Men hvis vejret ikke er helt med dig endnu, så er der mulighed for, at du kan få udløst lidt af din tennisiver andetsteds.

Udnyt din tennisviden

Du kan eventuelt udnytte al din tennisviden, mens du venter på bedre vejr. Har du tænkt på, at du kan bruge din tennisviden, hvis du spiller på tennis hos en online bookmaker som eksempelvis Mr Green?

Hvis du er rigtig dygtig til at bruge din viden indenfor tennis, så kan det jo ende med, at du vinder, og derved får penge til den nye tennisketsjer eller de lækre tennissko, som du længe har tænkt på at købe.

Opret en spillekonto hos en online bookmaker

I dag har du mulighed for at spille på tennis hos alle online bookmakere, inkl. bet365. Det eneste, du skal gøre for at komme i gang, er, at oprette en spillekonto hos den online bookmaker, der tiltaler dig mest.

Når du har oprettet en spillekonto og indbetalt penge kontoen, så er du klar til at bruge din store viden indenfor tennis. Hvis din viden er skarp nok, så har du forhåbentlig succes med at vinde et væld af gode gevinster.

Betting på tennis

Når du skal i gang med at oddse på tennis hos en online bookmaker, så kan du satse dine penge på forskellige måder.

Den nemmeste form for betting på tennis er ved kamp-betting. Ved kamp-betting spiller du på den tennisspiller eller den double, som du mener vil vinde kampen.

En anden mulighed er handicap betting. Dette er en utrolig populær betting-form, når det kommer til tennis. Handicap betting bliver brugt hos online bookmakere, når en kamp har et meget ulige match-up. De online bookmakere giver derfor favoritten et handicap inden kampens start, således at tenniskampen bliver mere uforudsigelig.

Hvis du søger flere udfordringer, når du skal oddse på tennis, så kan du begive dig ud i at forudsige det korrekte resultat i en kamp. Det kan for eksempel være antallet af sæt, som vinderen vinder med, hvilket kan være en meget svær opgave at forudsige.

Hvis du vil give dit spil på tennis en ekstra tand i sværhedsgraden, så kan du kaste dig ud i at forudsige sæt-resultaterne. Du skal altså have et helt klart billede af, hvordan du mener, at de enkelte sæt-resultater kommer til at se ud.

Denne form for betting på tennis er svær at forudsige – men rammer du rigtigt, får du til gengæld i de fleste tilfælde høje odds.

At oddse på tennis kræver opmærksomhed

Som tennisspiller eller tennisentusiast ved du sikkert allerede, at der er flere faktorer, der kan have en indflydelse på, hvordan kampens udfald bliver. Der er derfor også flere afgørende faktorer, som du skal tage hensyn til, når du oddser på tennis.

Brug din viden om spillernes kampform, placering på verdensranglisten, serveegenskaber, returnering af en serv og banens underlag, da dette giver dig de største chancer for at vinde en god gevinst.

Forrige artikelRanglister og Entrylister: Uge 11 og følgende uger – Clara 267 på ITF rangliste
Næste artikelNadal kan også på golfbanen
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.