Tennis er en af de mest populære sportsgrene i verden. Det skyldes først og fremmest, at tennis i modsætning til mange sportsgrene er en global sport. Man spiller simpelthen tennis over det meste af kloden, og det afspejles i interessen fra fans, medier og spiludbydere.

De mange ATP-, WTA og Challenger-turneringer gør også, at der spilles tennis næsten døgnet rundt hver eneste dag, så antallet af tenniskampe bidrager også til den store interesse og omsætning.

Vi forklarer dig i denne artikel, hvordan du finder et tennis live stream. For selv om Caroline Wozniacki netop har lagt ketsjeren på hylden, så er tennis stadig utrolig populær i Danmark.

Hvilke tennisturneringer kan man livestreame?

For nogle år siden var der lidt langt mellem snapsene når det kommer til udvalget af live streamede turneringer hos spiludbyderne. I takt med at spiludbyderne oplevede den voksende interesse for tennis – og måske også pga. ekstremt dyre rettigheder for fodbold – eksploderede udvalget og kvaliteten.

I dag kan du live streame alle fire Grand Slam-turneringer – dvs. Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open. Du kan kan også livestreame sæsonfinalen ATP Finals fra London (fra 2021-sæsonen i Torino). Dermed kan du bl.a. følge de fem største turneringer – men det stopper ikke her.

I dag kan du nyde et overflødighedshorn af tennis – stort set uden at få muldvarpeskindet op af lommen. Spiludbyderne livestreamer næsten samtlige turneringer på ATP- og WTA-touren. Det betyder, at uanset om du er mest til græs i Halle eller grus i Marrakesh, så har du adgang til kampene fra første parket. Er du mest til en gang tung grus-tennis med Nadal eller en gang vanvidstennis med Nick Kyrgios?

Du er dækket ind uanset hvad du er mest i humør til. 

Udvalget af streamede Challenger-turneringer (typisk for spillere rangeret mellem nr. 100-500 på verdensranglisten) er også steget pænt stødt de senere år. Her har du alle muligheder for at se tennis af en yderst svingende kvalitet.

Hvis du er ægte tennis-connaisseur, så er der måske ikke den store forskel på Centre Court i Wimbledon og en grå semi-dodgy hal fra Turkmenistan? Ønsker du samtidig at sætte nogle penge på kampene, så er det dog næppe her du skal satse alt for meget.

Udfordringen ved at følge tennis på dansk TV er typisk, at det oftest kun er de store turneringer som TV-stationerne viser. Det betyder, at du har relativt gode muligheder for at følge Djokovic, Federer, Serena Williams og co., men er man mere til Holger Rune, Mikael Torpegaard, Frederik Løchte Nielsen og Clara Tauson, så er det straks en anelse mere svært.

Spiludbyderne viser ikke blot kampene fra hovedarenaen, men også de mindre baner, så denne livestreaming er din klart bedste mulighed for at følge de danske tennisstjerner.

Hvordan livestreamer man tennis på nettet?

Det tager faktisk blot fem minutter, og så har du har adgang til alskens tennis på nettet. Du opretter en konto hos en af de anerkendte spiludbydere med en dansk spillicens. Vi kan anbefale Unibet og Bet365, som er to af de spiludbydere med det bedste streaming-tilbud.

Når du har oprettet en konto hos spiludbyderen, skal du overføre nogle penge til din spilkonto. Det er simpelthen et krav for at kunne tilgå livestreamingen. Det er i sagens natur også ganske fair, at spiludbyderen kræver dette, da de jo afholder store udgifter for at vi kan sidde og nyde verdensklassetennis ganske gratis.

Ja, gratis er det jo ikke 100% i ordets forstand, da man skal have penge på kontoen, men du er på ingen måder tvunget til at spille. Du kan altid livestreame tennis så længe du har penge på din konto – eller sat et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

Minimumindskuddet hos Unibet og Bet365 er henholdsvis er 40 kr. og 50 kr., så det er altså ikke noget du skal gå fra hus og hjem for.

Hvilke devices kan man livestreame på?

Når du først har styr på ovenstående formalia kan du gå i krig med en masse livestreaming. Du finder den altid i livebetting-sektionen – under ”tennis” naturligvis. Du kan livestreame uanset om du er på en smartphone, en tablet eller sidder ved computeren.

Hvis du sidder på computeren kan du dog ikke se kampene i fuld skærm. Foretrækker du derimod at benytte din mobil kan du se streame i fuld skærm. Kvaliteten er ganske fin, og det er svært at finde noget at klage over. Forsinkelsen er typisk 15-20 sekunder, så det er helt på linje med når du ser tennis i TV.

Hvis der er kommentator – og det er der ikke altid – så er det på engelsk. Kvaliteten af streamet varierer en del. På de store og velkendte turneringer er opløsningen meget flot, mens du ikke kan forvente det samme fra en halv-obskur Challenger-turnering i Usbekistan.

Udvalget af sportsgrene som du kan livestreame, er ikke begrænset til tennis. Du kan også se fodbold fra et hav af ligaer – bl.a. Bundesligaen, Serie A, La Liga, Championship og den svenske Allsvenskan. Er du mere til amerikansk sport kan du se frem til NBA-basket og NFL-football.

Du kan også se håndbold, volleyball, ishockey, dart og e-sport. Der er noget for enhver smag bl.a. de mere end 10.000 kampe, som streames (næsten) gratis.

Forrige artikelLESCHLY TENNIS TALKS: Gratis webinar med Frederik Løchte Nielsen
Næste artikelTurneringer hele sommeren
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.