I dag spilles den første holdkamp i herrernes Elitedivision mellem Gentofte og Lyngby. Kampen er fremrykket da den bliver transmitteret på Sport Live.

Både Lyngby og Gentofte må regnes til slutspilsfavoritterne, men meget tyder på stor jævnbyrdighed mellem de seks bedste hold i rækken, og måske skal den ene oprykker, Rødovre, regnes med i det selskab, mens den anden nykomling, Fruens Bøge, får det meget svært. Jævnbyrdigheden afhænger dog meget af i hvor høj grad flere af holdene vil anvende de mange stærke udlændinge som holdene kan gøre brug af.

Dagens kamp

Lyngby – Gentofte

Kampen er en gentagelse af semifinalen indendørs, hvor Lyngby vandt og efterfølgende vandt titlen foran KB. Lyngby har fået ny cheftræner, og han optræder i holdets opstilling til dagens kamp mod Gentofte. Ud over sig selv har argentinske Santiago José Maccio udtaget Frederik Løchte Nielsen samt brødrene Nicolai og Marc Ferrigno til at spille singlekampene. Gentofte stiller uden Jesper Andi Jørgensen, som nok ikke er helt klar ovenpå en lang skadespause. Det ligner 2-2 efter singlerne og så skal doublerne afgøre striden. Tennisavisen tipper 4-3 til Lyngby.

Holdopstillingerne:

1. HS: Frederik Løchte Nielsen – Christian Sigsgaard
2. HS: Nicolai – Oskar Brostrøm Poulsen
3. HS: Santiago José Maccio – Philip Ørnø
4. HS: Marc Ferrigno – Kasper Warming

Kampen spilles kl 16.00 i Lyngby

Forrige artikelWTA 125 Saint-Malo: Clara Tauson uden “easy power” måtte forlade turnering efter 1. runde
Næste artikelStærke udlændinge i kvindernes DH
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.