Flere af elitedivisionsholdene i damernes holdturnering har stærke udenlandske spillere, og ud fra opstillingerne i første runde så kommer de i spil. Og det gør divisionen uforudsigelig, for spiller disse stærke udenlandske spillere kun nogle få kampe, eller er de til rådighed hele sæsonen. De forsvarende mestre fra Gentofte må regnes blandt favoritterne, ligesom indendørsmestrene fra KB, men også Holte, HRt og Lyngby ser stærke ud. Århus 1900 og Virum får det svært i rækken.

KB – Virum-Sorgenfri
Kampen spilles søndag kl. 10.00 på Peter Bangs Vej 147, Frederiksberg

Hjemmeholdet er klar favorit selv med afbud fra Vilma Krebs Hyllested og Julie Noe. Til gengæld er veteranen Karina Ildor Jacobsgaard, som ikke spillede i indendørssæsonen tilbage på holdet. Tennisavisen tipper 6-0 til KB.

Holdopstillinger:
1. DS: Rebecca Munk Mortensen – Anna Rasmussen
2. DS: Karoline Laursen – Anna Tang
3. DS: Mai Grage – Therese Holst Harboe
4. DS: Karina Ildor Jacobsgaard – Josefine Rosenfeldt

Lyngby – Gentofte
Kampen spilles søndag kl. 10.00 på Lundtoftevej 53 B, Lyngby

Lyngbyholdet var den store positive overraskelse i indendørssæsonen, og spændende bliver det om holdet kan fortsætte de flotte takter fra indendørs. I sæsonens første kamp tager holdet mod de forsvarende mestre fra Gentofte. Gentofte stiller stærkt op i Lyngby og er favoritter. Tennisavisen tipper 4-2 til Gentofte.

Holdopstillinger:
1. DS: Elena Jamshidi – Emilie Francati
2. DS: Anna Gabric – Maria Jespersen
3. DS: Natacha Schou – Helena Francati
4. DS: Charlotte Ellegaard – Zoe Du Pasquier Jensen

Århus 1900 – Birkerød
Kampen spilles søndag kl. 12.00 på Marselisborg Grønnevej 2, Aarhus

Hjemmeholdet går en svær sæson i møde, og det vil rundens hjemmekamp mod Birkerød uden tvivl vise. Birkerød stiller med en svensk pige på toppen og dermed synes udeholdet at have overhånden i singlerne. Tennisavisen tipper 5-1 til Birkerød

Holdopstillinger:
1. DS: Freja B. Løvbjerg – Tilde Jagare
2. DS: Cecilie Wiche – Sarafina O. Hansen
3. DS: Victoria Wiche – Elin Isabella Mårtensson
4. DS: Camilla Søjberg – Kathrine Berge

HRT – Holte
Kampen spilles søndag kl. 12.00 på Stadion Allé 9, Hørsholm

Nok rundens mest interessante opgør mellem to hold som begge i morgendagens opstilling bejler til slutspillet. Hjemmeholdet har en stærk bosnisk spiller på førstesinglen og formstærke Johanne Svendsen på andensinglen, men de får hård modstand af henholdsvis Sofia Samavati og svenske Marina Yudanov. HRT ser dog stærkest ud, så Tennisavisen tipper 4-2 til HRT

Holdopstillinger:
1. DS: Dea Herdzelas – Sofia Samavati
2. DS: Johanne Svendsen – Marina Yudanov
3. DS: Anna Klassen – Cirkeline Lundberg
4. DS: Sarah Suljadzic – Laura Brunkel

Forrige artikelSå starter DH udendørs
Næste artikelSøndagens kampe i DH
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.