Slutspillet starter i dag på KB

De fire bedste hold i både dame- og herrerækken spiller i denne weekend om det danske holdmesterskab på KBs anlæg ved Peter Bangs Vej. Efter et grundspil og et mellemspil, så skal medaljerne i årets DH udendørs fordeles. Og bortset fra Lyngbys herrer, så er det forhåndsfavoritterne der udkæmper medaljestriden lørdag og søndag.

Hos damerne spilles følgende semifinaler:

KB – HIK
KB er forsvarende mestre og klar favorit, og det på trods af at HIK-holdet formåede at spille 3-3 må KB-holdet for to uger siden. KBs hold var dog på det tidspunkt ramt af skader, men det forlyder fra KB-lejren at holdet igen er klar til kamp. Forventede opstillinger

KB: Mai Grage, Karina Ildor Jacobsgaard, Rebekka Hillingsø og Frederikke Svarre
HIK: Cecilie Melsted, Simone Alipieva, Emma Vesten Haakansson og Hannah Viller Møller

Gentofte – Birkerød
Birkerød stiller med Danmarks næstbedste kvindelige spiller, Karen Barbat, og kravet er nok at hun skal vinde begge sine kampe for at Birkerød kan vinde kampen. Gentofte-holdet er svækket da holdets førstesingle, Emilie Francati er rejst til US Open for at spille med i juniorturneringen; Gentofte er dog favorit til at vinde kampen Forventede opstillinger:

Gentofte: Maria Jespersen, Helena Francati, Martine Ditlev og Clara Tauson
Birkerød: Karen Barbat, Olga Helmi, Elisabeth Nørgaard og Kathrine Berge

Hos herrerne spilles disse semifinaler:

KB – HIK
En gentagelse af kampen i mellemspillet for fjorten dage siden, her vandt KB med 4-2. KB holdet er favorit og bør igen vinde. Men det er uden tvivl et opsat HIK-hold der kommer til KB for at vise at den tætte kamp i mellemspillet ikke var en tilfældighed. Forventede opstillinger:

KB: Martin Pedersen, Simon Friis Søndergaard, Carl Bergman og Thomas Kromann
HIK: Christopher Kønigsfeldt, Alexander Kønigsfeldt, Rasmus Møller og Jacob Melskens

Gentofte – Hvidovre
I mellemspillets sidste runde leverede de to klubber et drama af et opgør, hvor få bolde til sidst afgjorde at Hvidovre kom i slutspillet på bekostning af Lyngby. Det bliver uden tvivl endnu et gyseropgør,som meget vel kan gå hele vejen til Golden Match tiebreak. Forventede opstillinger

Gentofte: Philip Ørnø, Christian Sigsgaard, Dragos Madaras og Jonas Berg
Hvidovre: Isak Arvidsson, Marc Ferrigno, Søren Wedege og Nicolai Ferrigno

Alle semifinaler starter i dag kl.11.00

Finaler og bronzekampe spilles i morgen