Holger Rune og Mikael Torpegaard forventes at beholde optjente point i sidste uge. Clara Tauson kan få fordel af "frosset" rangliste

Aflysningen af alle internationale tennisturneringer i foreløbig 6 uger får naturligvis også indflydelse på både WTA- og ATP ranglisterne.
Da den seneste WTA-rangliste blev offentliggjort mandag den 16. marts var den helt identisk med ranglisten ugen forinden – eneste ændring var datoen, hvorimod ATP-ranglisten ikke blev opdateret mandag, og i skrivende stund – tirsdag – er det fortsat ranglisten pr. 9. marts der findes på ATP’s hjemmeside.

Under “normale” omstændigheder ville der dog alligevel ikke være sket ændringer på hverken WTA- eller ATP ranglisten, da ranglisterne ikke ændres under Indian Wells, der afvikles over 2 uger, og derfor ville ranglisterne først blive ændret ved næste opdatering 23. marts, hvis turneringen blev gennemført.

Hverken WTA eller ATP har endnu meldt officielt ud, hvorvidt ranglisterne vil være “fastfrosset” i hele den periode, hvor der ikke spilles turneringer, eller om point optjent for mere end 52 uger siden fjernes undervejs, men ifølge Tennisavisens oplysninger har ATP i en mail til spillerne bekræftet, at ATP point optjent i sidste uge indtil aflysningen vil tælle til ranglisten.
Dette betyder eksempelvis, at Mikael Torpegaard optjener 7 point for at nå 1/8-finalen ved ATP Challenger i Nur-Sultan i Kazakhstan, og at Holger Vitus Nødskov Rune optjener 2 point for at nå kvartfinalen ved M15 i Porec i Kroatien, inden turneringen blev aflyst.

John Isner har på sin Twitter-profil rejst en diskussion om, hvorvidt ATP-ranglisten bør “fryses” i den periode, hvor der ikke spilles, og det umiddelbare indtryk er, at flest er tilhængere af ideen.

Hvis “forældede” point først fjernes senere, kan det i så fald betyde, at tilmeldinger til flere af de efterfølgende ugers turneringer baseres på den nuværende rangering.

Clara Tauson har i øjeblikket sin hidtil højeste WTA-rangering som no. 211, som i givet fald kan anvendes ved tilmelding til nogle af de første turneringer efter den ufrivillige turnerings-pause, inden hun mister 80 point fra titlen ved W60 i Shenzhen sidste år og derved falder til omkring no. 275 på ranglisten.

Med en rangering som no. 211 ved eventuel tilmelding til kvalifikationen til French Open vil Clara have gode mulighed for at være med, og i tilfælde af yderligere nogle ugers aflysninger vil kvalifikation til Wimbledon måske være indenfor rækkevidde, hvis ranglisten fryses og dermed danner grundlag for tilmeldingerne.

Clara Tauson
Foto: Georg Beyer Clausen – Clara Tauson

Foreløbig er alle WTA-turneringer indtil 2. maj dog aflyst, hvorved hverken Stuttgart eller Istanbul i uge 17 eller Prag i uge 18 gennemføres, og WTA vil i den kommende uge tage stilling vedrørende resten af grussæsonen.

Det er nærliggende at formode, at WTA, ATP og ITF i et koordineret samarbejde vælger en fælles strategi, og derfor forudses også aflysninger af ATP 500 i Barcelona og ATP 250 i Budapest uge 17 samt ATP 250 i både München og Estoril uge 18, og turneringer under ITF i samme periode.

Ingen har formentlig et klart overblik over, hvordan situationen vedrørende smittefaren udvikler sig de kommende uger, og derfor kan det næppe udelukkes på forhånd, at hele grussæsonen kan risikere at blive aflyst.

Tilføjelse: Umiddelbart efter udgivelsen blev det oplyst, at French Open flyttes til efter US Open, således at French Open afvikles 20. september til 4. oktober 2020.

Torpegaard afbrød turnering for at nå “hjem” til USA

Da USA i sidste uge valgte at lukke for indrejse fra Europa følte Mikael Torpegaard sig nødsaget til at afbryde sin deltagelse ved ATP Challenger turneringen i Nur-Sultan i Kazakhstan, hvor han havde spillet sig frem til 1/8-finalen efter sejr på 6-1, 7-6(7) i 2. runde over Denis Yevseyev (KAZ).

Forinden havde flere franske og tyske spillere trukket sig fra turneringen, fordi både Frankrig og Tyskland havde kaldt dem hjem som følge af corona-situationen, og da USA besluttede at lukke for indrejse fra Europa midnat til fredag, valgte Torpegaard at trække sig fra 1/8-finalen mod Jesper De Jong (NED), da han ellers ikke kunne rejse ind i USA den næste måned, og han forventede desuden, at situationen ville eskalere yderligere, hvilket han fik ret i.

Baggrunden for beslutningen var desuden, at der fortsat blev trænet normalt i Ohio, hvor Torpegaard har sin base, hvorved der kunne blive mulighed for endnu en solid “off-season”.

Mikael Torpegaard
© KJSelekta.dk – Mikael Torpegaard

Holger Rune hjem efter kort ophold i Nice

De oprindelige planer for 16-årige Holger Vitus Nødskov Rune fik ligeledes et skud for boven, da Holger efter 2 kampe ved M15-turneringen Istarska Rivijera i Porec ved Istriens “Riviera” i Kroatien, måtte afbryde videre deltagelse i turneringen samt yderligere planlagte turneringer i de kommende uger.

Holger havde fortsat de gode takter fra Davis Cup, hvor han både spillemæssigt og mentalt leverede gode præstationer, hvilket resulterede i sejre i 1. runde (R32) over 7. seedede Marko Miladinovic (SRB) 6-4, 1-6, 6-4 og i 1/8-finalen 6-2, 6-4 over Matvey Minin (RUS), inden ITF besluttede at aflyse resten af alle de igangværende turneringer.

Hjemme i Danmark var flere klubber ved at lukke helt ned, men da Holger fortsat havde mulighed for at træne på Mouratoglou Tennis Academy i Nice, hvor Holger ofte har træningsbase, blev det besluttet at gøre brug af den mulighed, hvor Holger bl.a. havde udsigt til at få mulighed for at træne sammen med Stefanos Tsitispas, som Holger tidligere har trænet med.

Efter få dage i Nice blev der dog lukket ned for muligheden for at træne videre på akademiet, og derfor blev kursen sat hjem til Danmark, hvor Holger ankom mandag eftermiddag, og samme dag opfordrede Holger på Instagram herunder til at deltage i bekæmpelsen af Corona-virus, hvilket fremkaldte mange anerkendende kommentarer.

I mangel af mulighed for at træne i klubben har Holger hele dagen slået med en skumbold op af væggen, så omgivelserne bliver nødt til at bruge headset for ikke at blive drevet til vanvid.
Storesøster Almas gamle værelse indrettes til fitnessrum, og der er bestilt løbebånd, så også den fysiske træning kan holdes vedlige.

Olga Helmi har ligeledes kommenteret situationen i et opslag på Instagram.

Det samme har Olivia Gram herunder.

https://www.instagram.com/p/B9wTcEKFdAe/?utm_source=ig_web_copy_link

Elmer Møller tilbage på sejrssporet i Malaysia

Da både Clara Tauson og Holger Rune udelukkende spiller professionelle turneringer, er de største danske forhåbninger i junior sammenhæng knyttet til 16-årige Elmer Møller, der -uden sejre i årets første 2 turneringer – ikke har fået en optimal start på 2020

I sidste uge fik han dog hul på sejrsbylden igen, da han ved en Grade 1 turnering i Kuching i Malaysia vandt sikre sejre 6-1, 6-4 over James Van Herzeele (BEL) i 2. runde (R32) og 6-1, 6-1 over Corban Crowther (NZL) i 1/8-finalen.

Imidlertid blev turneringen ligesom alle andre turneringer under ITF aflyst, og derfor blev kvartfinalerne ikke afviklet, men da ITF’s juniorrangliste blev opdateret mandag, var point optjent inden aflysningen medregnet, og derved optjente Elmer 100 point for at nå kvartfinalen, og han er således no. 50 på den seneste rangliste.

Derved er Elmer uden tvivl rimelig sikker på at være blandt deltagerne ved juniorernes udgave af både French Open og Wimbledon, med mindre nye aflysninger forhindrer det.

Elmer Møller
Foto: TCHW-Gladbeck – Elmer Møller

ITF-rangliste point kun til kval-finalister

Tennisavisen har hidtil opdateret ITF ranglisterne for de danske spillere, som primært har deltaget i ITF World Tennis Tour, men efter 1. januar 2020 optjenes kun ITF-point i kval-finalerne ved W15/W25 og M15/M25, hvorimod der udelukkende optjenes WTA eller ATP point i hovedturneringen, og derved bliver ITF-point optjent i løbet 2019 gradvis forældet, og derfor bliver disse ranglister ikke opdateret fremover.

Tilføjelse: Alle turneringer aflyst indtil 7. juni.

Alle turneringer suspenderet indtil 7. juni. Fransk enegang i Roland Garros

Opdateret 20. marts: Konsekvens af “frosne” ranglister

Efter beslutningen om at aflyste alle turneringer indtil 7. juni har ATP og WTA efterfølgende præciseret, hvilke konsekvenser det får for ranglisterne, som bliver fastlåst i perioden, indtil der igen kan afvikles turneringer.

Alle point, som indgår i ATP og WTA ranglisterne 9. marts bevares, hvilket også gælder point fra Indian Wells sidste år, hvor turneringen blev afviklet i ugerne 10 og 11 (4-17. marts) i 2019.
Desuden indgår alle point, som er optjent i løbet uge 11 (efter 9. marts) 2020 i alle øvrige turneringer på tværs af forskellige niveauer.
Derved omfatter den seneste rangliste pr. 16. marts de samme point, som indgik i ranglisten 9. marts, samt de point, som nåede at blive optjent, inden de igangværende turneringer blev aflyst.

For de 3 danske topnavne får det følgende konsekvenser:

Clara Tauson no. 211
Fastfrysningen kan blive en stor fordel for Clara Tauson, der fastholder sin hidtil højeste rangering som no. 211, som derved danner grundlag for eventuelle tilmeldinger til de første ugers turneringer efter 7. juni.

I uge 24 (8.6), som forventes at blive den første uge, hvis der ikke kommer nye udsættelser, afvikles WTA International turneringer i ‘s-Hertogenbosch og Nottingham, og desuden W100 i Manchester og W60 i Rom.
I 2019 ville no. 211 række til at komme ind i kvalifikationen til begge WTA-turneringer samt til hovedturneringen i både Manchester og Rom.

I uge 25 (15.6) afvikles WTA Premier i Berlin, WTA International i Birmingham samt W60 i både Ilkley og Stare Splavy.
En rangering ved tilmelding som no. 211 kan muligvis række til kvalifikationen til en af WTA-turneringer, mens der formentlig vil være gode chancer for hovedturneringen ved en W60.

Clara kan formentlig fortsat benytte sin rangering som no. 211 ved en eventuel tilmelding 3 uger i forvejen til kvalifikationen ved Wimbledon i uge 26 (22.6).
Hvis det lykkes for Clara at optjene værdifulde point i nogle af de nævnte turneringer, kan hun derved “afbøde” et større fald på ranglisten, når hun senere mister de 90 point, som hun optjente med titlerne ved W60 i Shenzhen og W15 i Xiamen i uge 11 og 12 sidste år samt yderligere 18 point ved WTA i Lugano i uge 15.

Mikael Torpegaard no. 168
Selvom Mikael Torpegaard kun spillede en enkelt kamp ved ATP Challenger i Nur-Sultan, inden han valgte at rejse tilbage til USA, avancerer han alligevel 2 pladser på ATP-ranglisten, idet sejren i 2. runde over Denis Yevseyev (KAZ) indbringer 7 point.
Torpegaard optjente ganske vist 15 point, da han samme uge sidste år nåede kvartfinalen ved ATP Challenger i Drummonville, men da disse point fortsat indgår i ranglisten fra 9. marts, bliver de – som forklaret herover – ikke modregnet endnu.

Holger Vitus Nødskov Rune no. 827
Inden Holger rejste til Kroatien havde han optjent 16 point til ATP-ranglisten, og med 2 sejre optjente han yderligere 2 point, hvorved han på den fastfrosne rangliste pr. 16. marts opnår en rangering som no. 827.


>Uge 23/7.6: Alle turneringer aflyst
U24/8.6: WTA Int ‘s-Hertogenbosch & Nottingham, W100 Manchester, W60 Rom, 2 x W25, 5 x W15
U25/15.6: WTA Pr. Berlin, WTA Int. Birmingham, W60 Ilkley, W60 Stare Splavy, 3 x W25, 3 x W15
U26/22.6: GS Wimbledon Q, WTA Pr. Eastbourne, WTA Int. Bad Homburg, W25 Pergueux, 4 x W15
U27/29.6: GS Wimbledon, W60 Montpellier, 3 x W25, 2 x W15
U28/6.7: GS Wimbledon, WTA 125K Båstad
U29/13.7: WTA Int. Bucharest & Lausanne
U30/20.7: WTA Int. Jurmala & Palermo
U31/27.7: OL Tokyo, WTA 125K Karlsruhe

Links til WTA Entry-lister: Tennisteen.it, Coric.top, Tennisforum.com

WTA top 100 – pr. 16. marts 2020 (uændret fra 9. marts)

Rk Spiller Point ->U23 U24 U25 U26 U27
1 Ashleigh Barty 8717 aflyst
2 Simona Halep 6076 aflyst
3 Karolina Pliskova 5205 aflyst
4 Sofia Kenin 4590 aflyst
5 Elina Svitolina 4580 aflyst
6 Bianca Andreescu 4555 aflyst
7 Kiki Bertens 4335 aflyst
8 Belinda Bencic 4010 aflyst
9 Serena Williams 3915 aflyst
10 Naomi Osaka 3625 aflyst
11 Aryna Sabalenka 3615 aflyst
12 Petra Kvitova 3566 aflyst
13 Madison Keys 2962 aflyst
14 Johanna Konta 2803 aflyst
15 Petra Martic 2770 aflyst
16 Garbiñe Muguruza 2711 aflyst
17 Elena Rybakina 2471 aflyst
18 Marketa Vondrousova 2307 aflyst
19 Alison Riske 2256 aflyst
20 Maria Sakkari 2130 aflyst
21 Angelique Kerber 2040 aflyst
22 Anett Kontaveit 2010 aflyst
23 Elise Mertens 1950 aflyst
24 Donna Vekic 1880 aflyst
25 Dayana Yastremska 1835 aflyst
26 Karolina Muchova 1813 aflyst
27 Ekaterina Alexandrova 1775 aflyst
28 Amanda Anisimova 1717 aflyst
29 Qiang Wang 1706 aflyst
30 Anastasia Pavlyuchenkova 1540 aflyst
31 Barbora Strycova 1530 aflyst
32 Svetlana Kuznetsova 1527 aflyst
33 Yulia Putintseva 1525 aflyst
34 Saisai Zheng 1510 aflyst
35 Shuai Zhang 1475 aflyst
36 Magda Linette 1472 aflyst
37 Sloane Stephens 1453 aflyst
38 Julia Goerges 1423 aflyst
39 Ons Jabeur 1373 aflyst
40 Veronika Kudermetova 1373 aflyst
41 Jelena Ostapenko 1360 aflyst
42 Kristina Mladenovic 1335 aflyst
43 Anastasija Sevastova 1288 aflyst
44 Rebecca Peterson 1225 aflyst
45 Polona Hercog 1205 aflyst
46 Caroline Garcia 1175 aflyst
47 Marie Bouzkova 1147 aflyst
48 Jennifer Brady 1144 aflyst
49 Iga Swiatek 1139 aflyst
50 Heather Watson 1122 aflyst
51 Danielle Collins 1115 aflyst
52 Cori Gauff 1081 aflyst
53 Fiona Ferro 1047 aflyst
54 Katerina Siniakova 1045 aflyst
55 Su-Wei Hsieh 1035 aflyst
56 Ajla Tomljanovic 1035 aflyst
57 Alison Van Uytvanck 1035 aflyst
58 Victoria Azarenka 992 aflyst
59 Alizé Cornet 985 aflyst
60 Bernarda Pera 985 aflyst
61 Anna Blinkova 969 aflyst
62 Lauren Davis 967 aflyst
63 Jil Teichmann 924 aflyst
64 Zarina Diyas 918 aflyst
65 Laura Siegemund 910 aflyst
66 Daria Kasatkina 905 aflyst
67 Venus Williams 900 aflyst
68 Carla Suárez Navarro 881 aflyst
69 Kristyna Pliskova 880 aflyst
70 Arantxa Rus 869 aflyst
71 Tamara Zidansek 840 aflyst
72 Nao Hibino 838 aflyst
73 Taylor Townsend 835 aflyst
74 Lin Zhu 830 aflyst
75 Sorana Cirstea 820 aflyst
76 Misaki Doi 818 aflyst
77 Kirsten Flipkens 801 aflyst
78 Yafan Wang 795 aflyst
79 Madison Brengle 786 aflyst
80 Jessica Pegula 783 aflyst
81 Irina-Camelia Begu 777 aflyst
82 Viktoria Kuzmova 775 aflyst
83 Sara Sorribes Tormo 763 aflyst
84 Anastasia Potapova 759 aflyst
85 Patricia Maria Tig 759 aflyst
86 Nina Stojanovic 751 aflyst
87 Andrea Petkovic 750 aflyst
88 Christina Mchale 737 aflyst
89 Camila Giorgi 732 aflyst
90 Monica Puig 722 aflyst
91 Danka Kovinic 714 aflyst
92 Ana Bogdan 710 aflyst
93 Tatjana Maria 702 aflyst
94 Paula Badosa 698 aflyst
95 Jasmine Paolini 689 aflyst
96 Kristie Ahn 668 aflyst
97 Samantha Stosur 667 aflyst
98 Kateryna Kozlova 658 aflyst
99 Kaia Kanepi 656 aflyst
100 Timea Babos 650 aflyst
211 Clara Tauson 286 aflyst
969 Sofia Samavati 14 aflyst
1038 Olga Helmi 11 aflyst
1283 Elena Jamshidi 3 aflyst
1283 Olivia Gram 3 aflyst

 


>Uge 23/7.6: Alle turneringer aflyst
U24/8.6: ATP 250 ‘s-Hertogenbosch & Stuttgart, €137K Nottingham, €92K Lyon, 54K Dallas & Shymkent, €46K Milan, 5 x M15
U25/15.6: ATP 500 Halle & London, €137 Ilklely, €69K Bratislava, €46K Blois & Parma, 2 x M25, 3 x M15
U26/22.6: GS Wimbledon Q, ATP 250 Mallorca & Eastbourne, 3 x M25, 2 x M15
U27/29.6: GS Wimbledon, €46K Recanati, €30K Troyes, 2 x M25, 1 x M15
U28/6.7: GS Wimbledon,
U29/13.7: ATP 500 Hamburg, ATP 250 Båstad & Newport
U30/20.7: ATP 250 Umag & Gstaad & Los Cabos
U31/27.7: OL Tokyo, ATP 250 Atlanta & Kitzbuhel

Links til ATP Entry-lister: Coric.top, Tennisteen.it, Livetennis.it, MensTennisForums.com, TWitter (updates)

ATP Top 100 – pr. 16. marts 2020

Rk Spiller Point ->U23 U24 U25 U26 U27
1 Novak Djokovic 10,220 aflyst
2 Rafael Nadal 9,850 aflyst
3 Dominic Thiem 7,045 aflyst
4 Roger Federer 6,630 aflyst
5 Daniil Medvedev 5,890 aflyst
6 Stefanos Tsitsipas 4,745 aflyst
7 Alexander Zverev 3,630 aflyst
8 Matteo Berrettini 2,860 aflyst
9 Gael Monfils 2,860 aflyst
10 David Goffin 2,555 aflyst
11 Fabio Fognini 2,400 aflyst
12 Roberto Bautista Agut 2,360 aflyst
13 Diego Schwartzman 2,265 aflyst
14 Andrey Rublev 2,234 aflyst
15 Karen Khachanov 2,120 aflyst
16 Denis Shapovalov 2,075 aflyst
17 Stan Wawrinka 2,060 aflyst
18 Christian Garin 1,900 aflyst
19 Grigor Dimitrov 1,850 aflyst
20 Felix Auger-Aliassime 1,771 aflyst
21 John Isner 1,760 aflyst
22 Benoit Paire 1,738 aflyst
23 Dusan Lajovic 1,695 aflyst
24 Taylor Fritz 1,510 aflyst
25 Pablo Carreno Busta 1,500 aflyst
26 Alex de Minaur 1,485 aflyst
27 Nikoloz Basilashvili 1,395 aflyst
28 Daniel Evans 1,359 aflyst
29 Hubert Hurkacz 1,353 aflyst
30 Milos Raonic 1,350 aflyst
31 Kei Nishikori 1,345 aflyst
32 Filip Krajinovic 1,343 aflyst
33 Borna Coric 1,320 aflyst
34 Jan-Lennard Struff 1,315 aflyst
35 Guido Pella 1,310 aflyst
36 Casper Ruud 1,279 aflyst
37 Marin Cilic 1,225 aflyst
38 Adrian Mannarino 1,191 aflyst
39 Reilly Opelka 1,177 aflyst
40 Nick Kyrgios 1,170 aflyst
41 Albert Ramos-Vinolas 1,130 aflyst
42 Ugo Humbert 1,111 aflyst
43 John Millman 1,071 aflyst
44 Kyle Edmund 1,050 aflyst
45 Sam Querrey 1,045 aflyst
46 Lorenzo Sonego 1,030 aflyst
47 Miomir Kecmanovic 1,028 aflyst
48 Yoshihito Nishioka 1,007 aflyst
49 Jo-Wilfried Tsonga 1,005 aflyst
50 Richard Gasquet 985 aflyst
51 Alexander Bublik 965 aflyst
52 Fernando Verdasco 945 aflyst
53 Pablo Andujar 942 aflyst
54 Gilles Simon 935 aflyst
55 Tennys Sandgren 923 aflyst
56 Feliciano Lopez 908 aflyst
57 Tommy Paul 894 aflyst
58 Lucas Pouille 880 aflyst
59 Jeremy Chardy 860 aflyst
60 Pablo Cuevas 857 aflyst
61 Aljaz Bedene 850 aflyst
62 Juan Ignacio Londero 832 aflyst
63 Steve Johnson 825 aflyst
64 Jordan Thompson 823 aflyst
65 Jiri Vesely 785 aflyst
66 Joao Sousa 776 aflyst
67 Radu Albot 772 aflyst
68 Mikael Ymer 759 aflyst
69 Egor Gerasimov 744 aflyst
70 Soonwoo Kwon 742 aflyst
71 Pierre-Hugues Herbert 740 aflyst
72 Ricardas Berankis 731 aflyst
73 Jannik Sinner 733 aflyst
74 Philipp Kohlschreiber 729 aflyst
75 Corentin Moutet 722 aflyst
76 Attila Balazs 715 aflyst
77 Cameron Norrie 712 aflyst
78 Federico Delbonis 711 aflyst
79 Gianluca Mager 711 aflyst
80 Laslo Djere 705 aflyst
81 Frances Tiafoe 700 aflyst
82 Thiago Monteiro 699 aflyst
83 James Duckworth 697 aflyst
84 Marton Fucsovics 692 aflyst
85 Dennis Novak 686 aflyst
86 Stefano Travaglia 684 aflyst
87 Yuichi Sugita 682 aflyst
88 Andreas Seppi 671 aflyst
89 Nicolas Jarry 671 aflyst
90 Yasutaka Uchiyama 669 aflyst
91 Mikhail Kukushkin 661 aflyst
92 Dominik Koepfer 643 aflyst
93 Vasek Pospisil 642 aflyst
94 Hugo Dellien 638 aflyst
95 Gregoire Barrere 637 aflyst
96 Andrej Martin 629 aflyst
97 Alejandro Davidovich Fokina 627 aflyst
98 Lloyd Harris 616 aflyst
99 Roberto Carballes Baena 614 aflyst
100 Salvatore Caruso 595 aflyst
168 Mikael Torpegaard 311 aflyst
280 Chun-hsin Tseng 159 aflyst
284 Lorenzo Musetti 151 aflyst
318 Carlos Alcaraz 127 aflyst
796 Eric Vanshelboim 20 aflyst
827 Holger Vitus Nodskov Rune 18 aflyst
1078 August Holmgren 7 aflyst
1597 Elmer Møller 1 aflyst
D55* Frederik Løchte Nielsen 1.610 aflyst

 

*) Ved Frederik Løchte Nielsen omfatter både rangering og turneringer kun double, hvor han normalt spiller sammen med Tim Puetz.


ITF World Tennis Tour 

Efter januar 2020 optjenes kun point til ITF-ranglisten i kvalifikationen ved $15/25 turneringer. Derfor opdateres danske spilleres ITF-point ikke fremover. Link til reglerne.
Eventuelle tilmeldinger til disse turneringer vil så vidt muligt fremgå under WTA/ATP-ranglisterne..

Deadlines – standard >Uge23 Uge24 Uge25 Uge26 Uge27 Uge28 Uge29 Uge30 Uge31
Entry   torsdag 14-maj 21-maj 28-maj 04-jun 11-jun 18-jun 25-jun 02-jul 09-jul
Withdrawal tirsdag 19-maj 26-maj 02-jun 09-jun 16-jun 23-jun 30-jun 07-jul 14-jul
Freeze torsdag 28-maj 04-jun 11-jun 18-jun 25-jun 02-jul 09-jul 16-jul 23-jul
Start   mandag 01-jun 08-jun 15-jun 22-jun 29-jun 06-jul 13-jul 20-jul 27-jul

ITF World Tennis Tour Juniors (udvalgte) – pr. 16. marts 2020

No. Girls Årg. Point >Uge23 Uge24 Uge25 Uge26 Uge27
163 Clarine Lerby (NED) 2003 362
414 Johanne Christine Svendsen 2004 142,50
592 Rebecca Munk Mortensen 2005 93,50
848 Natacha Schou 2004 54,50
1263 Zoe Du Pasquier Jensen 2005 23,25
1399 Charlotte Mosbaek Ellegaard 2003 18,25
1500 Nina Vicic 2002 15,50
1602 Wilma Krebs Hyllested 2005 13,25
1645 Emilie Just-Bomholt 2005 12,00
1647 Cirkeline Lundberg 2003 12,00
1755 Divine Dasam Nweke 2004 10,00
2357 Anna Aagaard Nielsen 2002 2,75
2357 Anna Tang 2004 2,75
2473 Olivia Thiemke 2003 2,25
2493 Cecilie Wiche 2002 2,00
2684 Nikoline Gullacksen 2002 1,75
2684 Therese Harboe Holst 2006 1,75
2766 Katerina Norup Hansen 2002 1,50
Sille Larsen 2003
Emilie Just-Bomholt 2005
Victoria Ilena Andersen 2003
Sarafina Olivia Hansen 2005
Laura Brunkel 2006
Sofie Vindberg Nielsen 2002
Filippa Gaba Hansen 2003
Frederikke Alberte Pape 2006
Mille Moerk 2006
Frederikke Birn 2004
Dicte Ingildsen 2005
Melissa Zulkic 2004
Chili Alberthe Emelie Jensen 2006
Isil Yurttas 2004
Emma Kamper Malmkjær 2004
Augusta Birn 2004
Victoria Wiche 2002
Asta Ripperger 2003
Ena Arnautovic 2004


J1, J2, J3, J4, J5 = Grade 1-5. JA=Grade A

Deadlines – standard >Uge23 Uge24 Uge25 Uge26 Uge27 Uge28 Uge29 Uge30 Uge31
Entry   tirsdag 05-maj 12-maj 19-maj 26-maj 02-jun 09-jun 16-jun 23-jun 30-jun
Withdrawal tirsdag 19-maj 26-maj 02-jun 09-jun 16-jun 23-jun 30-jun 07-jul 14-jul
Freeze onsdag 27-maj 03-jun 10-jun 17-jun 24-jun 01-jul 08-jul 15-jul 22-jul
Start   mandag 01-jun 08-jun 15-jun 22-jun 29-jun 06-jul 13-jul 20-jul 27-jul

 

No. Boys Årg. Point >Uge23 Uge24 Uge25 Uge26 Uge27
2 Holger Vitus Nødskov Rune 2003 2663,75
50 Elmer Møller 2003 657,75
218 Oskar Brostrøm Poulsen 2002 234,25
709 Richard Biagiotti 2003 53,75
991 Felipe Mikkelsen 2002 28,00
1009 Julius Kostopoulos 2003 27,00
1030 Caspar Jalili Mikkelsen 2003 26,00
1250 Asger Emil Ildor 2003 16,00
1410 Rasmus Egehus 2003 11,75
1457 Valdemar Frederik Pape 2003 10,50
1597 Ervin Mesic 2004 7,75
2161 Tobias Bo Kudsk 2002 2,00
2435 Mikkel Ballisager 2003 0,75
Kevin Chen 2002
Alexander Stage 2002
Christopher Garde 2005
Cornelius Alexander Shalmi 2005
Theodor Boisen 2002
Lukas Goldstein Wendelboe 2002
Christoffer Hayes Hjelm 2002
Johan August Mottlau 2004
Luka Strojanovic 2004
Cornelius Alexander Shalmi 2005
William Svendsen 2002
Jonathan Sund Nordahl 2003
Fidel Nweke 2006
Alexander Borup 2004
Niklas Jensen 2004
Nikolaj Terp Maansson 2004
Noah Byrgesen 2002
Victor Bech Frandsen 2003
Adam Tvede 2004
Alexander Garde 2002