Verdensetteren Novak Djokovic fortsætter med at vise skræmmende stor styrke. Djokovic’ overlegenhed gik i dag ud over ukrainske Sergiy Stakhovsky, der knusende blev slået med 6-2, 6-1.

Novak Djokovic viser allerede fra starten af 2015, at han er mere end klar til at kæmpe med om de store Grand Slam-titler igen i år.

Indtil videre i Qatar Open har Djokovic smadret de modstandere han har mødt synder sammen, og i dag var ingen undtagelse. Efter en lille time kunne serberen strække armene i vejret velvidende, at have slået Sergiy Stakhovsky med 6-2, 6-1.

Det er ikke kun serbiske Djokovic, der er ved at brænde en stor turnering af – også spanske David Ferrer har i dag vist, at han er klar mere end klar til at bide skeer med de allerstørste.

I det rene spanske opgør mod Fernando Verdasco blev det også til en meget sikker sejr. Deres 20. indbyrdes opgør skulle over 1 time og 15 minutters spilletid, før vinderen var vundet. Kampen endte med cifrene 6-3, 6-2, og spændingen blev hurtigt dræbt af en velforberedt og velspillende Ferrer.

Tætte første sæt
Rafael Nadals overmand Michael Berrer, der på overraskende vis slog spanineren ud, kom dog hurtigt ned på jorden igen. I hans andenrunde kamp mod den kroatiske kvalifikationsspiller Ivan Dodig blev det til et nederlag på 7-6, 6-2.

Syvendeseedede Ivo Karlovic havde en del startvanskeligheder mod Nikoloz Basilashvili. Mens første sæt blev en sand gyser, blev andet sæt hurtigt afgjort. Karlovic’ 19 serveesser var en hovedårsagerne til, at kampen i sidste ende endte med cifrene 7-6, 6-3.

Qatar Open der spilles i Doha forløber fra d. 5. januar til d. 10. januar, hvor vinderen løber af sted med 195.000 dollars. Derudover kan turneringsvinderen føje 250 point på ATP-verdensrangliste-kontoen.

Forrige artikelWTA Shenzhen Open: Halep og Kvitova i Kvart-finalerne
Næste artikelITF Vesterås: Philip Hjorth og Olga Helmi imponerer igen
Nikolaj Jensen
Nikolaj Jensen er en ung, ambitiøs tennisskribent, der udlever drømmen om at blive sportsjournalist. Nikolaj har selv spillet tennis i flere år, og har som målsætning at levere de bedste tennisnyheder og -historier til læserne på Tennisavisen.dk.