Det bliver spændende!
Et kig på klubbernes ranglister fortæller at årets DH udendørs uden tvivl bliver en tæt affære, for sjældent har så mange klubber haft så stærke ranglister som tilfældet er i år. De forsvarende mestre fra Give, som igen har en utrolig trup, har ligesom sat en ny standard for, hvor stærk en holdtrup skal være for at kæmpe med om ædelmetallet. Og flere klubber synes at tage udfordringen op.

Give er de forsvarende mestre, og skrev sidste år historie, da holdet som det første fra Jylland vandt det danske holdmesterskab. I år har klubben så ikke længere Andreas Bjerrehus i truppen, men til gengæld fået den stærkeste spiller i Elitedivisionen i form af tyske Daniel Masur (ATP 250). Umiddelbart så ligner Give et hold som meget vel igen kan erobre mesterskabet. Give er klar mesterskabsfavorit er vores bud.

Lyngby kan i stærkeste opstilling uden tvivl hamle op med Give, men det er nok tvivlsomt i hvor høj grad klubben kan disponere over sine bedste internationale spillere, som ud over Mikael Torpegaard, Frederik Løchte Nielsen også tæller tyske Tim Puetz og svenske Simon Freund. Stærke klubspillere som Philip Hjorth (hjemme fra college), Nicolai Ferrigno, Kristian Pless, Marc Ferrigno og Frederik Myhre vil gøre at holdet altid er slagkraftigt. Lyngby kommer sikkert i slutspillet er vores bud.

KB skal altid regnes ind i favoritkredsen, og holdet er da også af høj standard. Selv uden klubbens svenske topspiller, Markus Eriksson, så er en trup med Eric Vanshelboim, Søren Hess-Olesen, Johannes Ingildsen, Benjamin Hannestad, Simon Friis Søndergaard, Carl Emil Overbeck og Martin Pedersen, man skal have respekt for. KB kommer i slutspillet er vores bud.

Gentofte som vandt sølv sidste sæson har en næsten uændret trup, dog har holdet fået tilgang af Jesper Andi Jørgensen fra HRT, og det gør ikke holdet mindre stærkt. Holdet tæller de unge topspillere Christian Sigsgaard, August Holmgren, Sebastian Grundtvig samt Oskar Brostrøm, og suppleret med erfarne folk som Philip Ørnø, Ole Jensen og Kasper Warming, så har klubben nok sigtet rettet mod det guld, som man sidste år missede med marginaler. Gentofte kommer i slutspillet er vores bud.

HIK har en stærk trup, men holdets slutspilsmuligheder afhænger meget af om holdet kan disponere over Holger Rune i topkampene. Det kan nok være tvivlsomt, når der inden længe åbnes op for international tennisspil. Klubben råder også over flere gode udenlandske spillere, men stamtruppen med Thomas Kromann, Christoffer Kønigsfeldt, Alexander Kønigsfeldt og Rasmus Møller har nok set sine bedste dage, og kan næppe spille holdet til tops. HIK misser slutspillet er vores bud.

HRT har sagt farvel til Jesper Andi Jørgensen, og holdet har ikke fået tilgang i førsteholdstruppen, så det kan blive en besværlig sæson for Hørsholm-holdet. Der bliver nok behov for at bruge klubbens tyske spillere i afgørende kampe for at sikre sig forbliven i rækken. HRT overlever i Elitedivision er vores bud.

Århus 1900 har Andres Bjerrehus tilbage, men han spiller næppe alle kampe, og hvor meget holdet kan regne med Elmer Møller er nok også begrænset, og uden dem har holdet næppe mulighed for at overleve i rækken. Århus 1900 rykker ud er vores bud.

ATK har nok rækkens svageste trup, og selvom holdet kan stille med to polske spillere på top, så rækker det næppe til at holdet kan klare frisag. ATK rykker ud er vores bud.