Spændende semifinaler venter i Hareskov-Værløse

Dagens kampe ved DM ude har stadig de største favoritter med, men også et par overraskende deltagere.

I damesingle møder førsteseedede Mai Grage, KB klubkammeraten Frederikke Svarre. Begge har ikke haft synderlige problemer frem til semifinalen, men topseedede Mai har spillet særdeles over bevisende og kun afgivet fem partier i tre kampe og går da også ind til dette opgør som klar favorit. DM har været en flot oprejsning for unge Frederikke Svarre, som trods favoritværdigheden ved UM i U18 rækken, ikke formåede at vinde; man må sige at Frederikke har fået hvisket den skuffelse af sig med en flot præstation uanset dagens resultat.

I den anden semifinale står 35-årige Karina Ildor Jacobsgaard, KB overfor turneringens store overraskelse, 12-årige Clara Tauson, Gentofte. Karinas store erfaring og høje tennisniveau gør hende til en klar favorit i denne kamp, hvor der er 23 års forskel på de to spillere. Clara har dog gang på gang sendt seedede spillere ud af turneringen, så måske hun kan levere sit største resultat til dato ved at sende 5. seedede Karina ud.

Hos herrerne står turneringens nok største favorit, Martin Pedersen, KB overfor kvalifikationsspilleren Nicolai Ferrigno, Hvidovre. Martins vej til semifinalen har været uden problemer og tre kampe er vundet klart. Nicolai har måtte kæmpe noget mere, men synes at vokse med opgaven fra runde til runde, så måske han har noget i ærmet til dagens kamp; det vil dog være en kæmpe sensation om Nicolai får sendt landsholdsspilleren Martin ud.

Den anden semifinale byder på et opgør mellem 18-årige Christian Sigsgaard, Gentofte og Søren Wedege, Hvidovre. Søren har allerede en del DM-titler i bæltet og han vil nok trække på sin lange erfaring som topspiller herhjemme, når han skal op mod det unge stortalent Christian, som forrige år vandt sølv ved DM. Et åbent opgør, vi hælder dog til at ungdommen sejrer.

Kampene starter i dag kl. 15.00