Heather Watson, Carolines banekvinde, kom stærkt tilbage fra et sæt nede og besejrede belgieren Kirsten Flipkens, 3-6, 6-2, 6-3, for at vinde sin tredje karriere titel på Abierto Monterrey Afirme på knap to timer.

“Jeg ved ikke, hvor man skal starte,” sagde Heather i sit interview efter kampen. “Jeg er meget glad i dag, jeg var nervøs i starten af kampen, jeg har aldrig slået Kirsten før -. Hun er en stor spiller, der virkelig gør at man skal arbejde for det”.

Fra at miste åbningssættet, kom Watson i god kontrol, da hun udlignede kampen og servede en 3-0 føring i afgørende sæt, ​​men Flipkens kæmpede sig tilbage til niveau og forberedte scenen for en anspændt slutning.

“Jeg synes Kirsten var temmelig fejlfri i første sæt, og jeg blev frustreret over mig selv. Jeg var nødt til at bevare roen og gøre mit bedste. Jeg har aldrig set forbi det næste point.”

Watson servede titlen hjem og var målløs efter en kæmpe uge for briterne; med Johanna Konta der også nåede kvartfinalen i Monterrey og Naomi Broady der matchede indsatsen i Kuala Lumpur, var det det største antal britiske kvinder i en WTA kvartfinale på en uge siden 1978 (Eastbourne).

“Mexico, tak; te amo. Jeg er en stor fan af Mexico!. Da jeg var seks år, plejede vi at komme til Mexico til jul i seks år. Jeg er bare så glad for at være i stand til at vinde en titel her. jeg har brug for at lære noget mere spansk. “

Forrige artikelWTA Kuala Lumpur: Elina Svitolina vinder titlen i en 3 timers kamp
Næste artikelDavis Cup: Trætte og tilfredse Davis Cup helte hjemme igen
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.