Når holdmesterskaberne skal afgøres hos kvinderne så involverer det næsten altid KB og Gentofte, og i gårsdagens finale var det da også de to hold som endnu engang krydsede klinger.

Finalen blev spillet på HIKs dejlige tennisanlæg på Hartmannsvej, og det fantastiske vejr, samt forventningen om god tennis havde trukket rigtig mange tilskuere – de helt perfekte rammer for et finaleopgør.

Det to holds vej til finalen var ret forskellige; KB vandt grundspillet med lutter sejre, og holdet var da også helt overlegen i semifinalen mod HRT, mens Gentofte var tæt på slet ikke at nå slutspillet. Og i semifinalen mod Birkerød var holdet meget tæt på at tabe 0-4, men fik vendt hele opgøret til sejr i Golden MTB. Så KB måtte være favorit til guldet, men de mange opgør de to hold imellem har vist at intet er givet på forhånd, og derfor var der også en forventning om et tæt opgør.
Efter de to første singler, så havde KBs Clara Tauson sat Emilie Francati til vægs, mens Gentoftes Maria Jespersen havde fundet det gode spil frem da hun slog Mai Grage. Til gengæld stod der KB overalt på 3. og 4. singlen, hvor Karina Ildor Jacobsgaard og Julie Noe ikke levnede Helena Francati og Sofie Aamot Mønster mange chancer – 3-1 til KB efter singlerne og Gentofte måtte sætte sin lid til doublerne. Doublerne svingede lidt frem og tilbage, men KBs første double var alligevel for stærke og de afgjorde holdkampen, og med en slutsejr på 4-1 kunne KB-pigerne lade champagnen poppe.

Kampens resultater:
1. DS: Clara Tauson – Emilie Francati 60 61
2. DS: Mai Grage – Maria Jespersen 36 46
3. DS: Karina Ildor Jacobsgaard – Helena Francati 61 62
4. DS: Julie Noe – Sofie Aamot Mønster 60 60
1. DD: Tauson/Simone Alipieva – Francati/Francati 62 64
2. DD: Jacobsgaard/Grage – Jespersen/Ida Emilie Stilling Krause 76 03 afbrudt

Bronzekampen blev vundet af Birkerød som slog HRT med 4-1

Kampens resultater:
1. DS: Karen Barritza – Olga Helmi 61 76
2. DS: Jessica Crivelletto – Mathilde Tranberg 62 63
3. DS: Alisha Ali Hussain – Johanne Christine Svendsen 26 26
4. DS: Elena Jamshidi – Amina Hadzic 60 61
1. DD: Barritza/Hussain – Helmi/Ida Hasselbalch 62 60
2. DD: Crivelletto/Malene Stripp – Tranberg/Svendsen 46 23 afbrudt

Stort tillykke til alle medaljetagere!