Julie Noe måtte nøjes med et enkelt point til ranglisten, da hun i 2. runde blev besejret af franskmand, som bedst forstod at udnytte chancerne

I 1. runde af $10.000 ITF turneringen i El Kantaoui, Tunesia opnåede Julie Noe med sejr i 1. runde et foreløbigt mål at komme på WTA ranglisten.

I 2. runde kunne hun tilføje yderligere 2 point, hvis hun var i stand til at besejre 1. seedede no. 383 Clothilde De Bernardi (FRA), hvilket dog blev for stor en opgave.

Det startede ellers lovende i 1. sæt, hvor Julie var foran 3-2 og 40-15, men franskmanden brød alligevel tilbage, og efter endnu et break kunne hun serve for sættet ved 5-3.
Julie fik igen brudt modstanderens serv, men det lykkedes ikke at holde serv, da hun forsøgte at udligne til 5-5. I stedet blev hun brudt igen og tabte 4-6 i 1. sæt, hvor franskmanden brød serv 4 af 5 gange, mens Julie “kun” udnyttede 3 af 4 break-muligheder.

I  starten af 2. sæt havde Julie flere break-muligheder, som ikke blev udnyttet, men modstanderen var mere effektiv på det punkt, og det endte med sejr til den franske favorit, som vandt 6-4, 6-1.

Stillingen undervejs viser dog, at Julie sagtens kan være med på dette plan, og med flere turneringer og større rutine kommer der uden tvivl mange flere sejre på kontoen.

Forrige artikelTE Junior Lidingö: Dansk-Ukrainer Eric Vanshelboim KB tæt på finale
Næste artikelWTA: Dubai Championship – sygdommen vandt over Caroline – desværre
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.