Karen Barbat løb direkte ind i 1. seedede i årets første ITF-turnering. Efter 0-6 i 1. sæt blev Karen slået efter jævnbyrdigt 2. sæt

Da Karen Barbat tidligere på året blev spurgt om planerne for eventuel deltagelse i ITF-turneringer, var svaret at alle planer var udskudt, da hun var vredet om på foden.
Foden er dog kommet så meget i orden igen, at Karen forleden kunne vinde det danske mesterskab indendørs med finalesejr over Mai Grage.

Mandag spillede Karen årets første internationale kamp, da hun i 1. runde ved $10.000 turneringen Collector Oslo Open mødte 1. seedede Pemra Ozgen (TUR), der er no. 259 på ranglisten, hvor Karen er no. 622.

Forskellen i rangeringen kom fuldt ud til udtryk i 1. sæt, som Karen tabte 0-6. Karen var langt bedre med i 2. sæt, hvor hun for det meste var i front, men i den sidste ende tog modstanderen sættet og vandt kampen 6-0, 7-5

Forrige artikelTV Kampe: Caroline vs. Bencic må vige for Swansea på TV3 Sport
Næste artikelITF Wirral, England: Shabib måtte bøje sig for rutineret franskmand