Ved 10.000 dollar turneringen "Ciudad de Martos" i Spanien blev Frederik Løchte testet i sit kvartfinaleopgør mod den unge spanier, Miguel Semmler.

I Spanien stod den 3. seedede dansker over for den kun 19-årige spanier, Miguel Semmler i kvartfinalen. På papiret en overkommelig modstander for Danmarks bedste mandlige tennisspiller, men det skulle vise sig, at den unge spanier bed fra sig og udfordrede danskeren i andet sæt.

Første sæt gik til danskeren med cifrene 6-3. Andet sæt endte i en tiebreak, som danskeren trak sig sejrrigt ud af med cifrene 7-4. I andet sæt stod danskeren over for at skulle redde tre sætbolde, inden han kunne hive sejren hjem med en sejr i tiebreaken.

I løbet af hele kampen var danskeren nede med breakbolde i egen serv fem gange, hvoraf den unge spanier kun formåede at konvertere en af breakboldene til et break.

I semifinalen møder danskeren 2. seedede i turneringen, Ricardo Ojeda Lara, igen fra spanien. Ricardo ligger nummer 392 i verden, og han har en positiv statistik mod spillere uden for top 200, idet han har vundet 62% af disse opgør svarende til 58 sejre mod 28 nederlag. Det bliver interessant at se, om danskeren kan ændre lidt på denne statistik og hive endnu en sejr hjem mod endnu en spanier.

Kampen spilles i aften kl. 18:30

Forrige artikelTennismand skal stå forrest i kampen mod matchfixing
Næste artikelTE14 Birkerød 2016: “It is not pretty – but it works”
Alexander Sunke, 23 år, studerer medievidenskab på Aarhus Universitet og drømmer om at komme til at arbejde som reporter. Han spiller selv tennis i Skovbakken, hvor han også tager ud og spiller turneringer. Alexander er bosat i Aarhus, og vil derfor også hjælpe Tennisavisen.dk med at dække fra det vestlige Tennisdanmark.