Norsk tennis har med rette store forventninger til 17-årige Casper Ruud, som netop har vundet sin 2. ITF senior-titel med finalesejr over Mikael Torpegaard

Efter en forrygende uge ved den finske $10.000 turnering Admares Open i Kaarina, mødte 21-årige Mikael Torpegaard sin overmand i finalen i single, da han blev besejret af det 17-årige norske stortalent Casper Ruud, som efter 3 sæt havde sikret sig pokalen med cifrene 6-3, 4-6, 6-0.

Mikael Torpegaard, Davis Cup
Foto: Sportsfotograf.com.

Da Tennisavisen ikke selv har modtaget informationer fra kampen, henvises til denne omtale hos Tennis.no – Til topps i Finland – hjem til Frognerparken!, hvor nordmandens coach Pedro Rico betegner det som en godkamp, som Casper dominerede med sin forhånd til at flytte sin danske modstander rundt på banen fra kampens start.det og

Han havde ifølge Rico et par dårlige partier i 2. sæt, hvor han kontrollerede kampen og kunne have lukket den.
Han holdt dog sammen på tingene med den samme plan, og han fik en rigtig god start på 3. sæt.

Nordmanden ser nu frem til at forsvare det norske mesterskab, som han har vundet de seneste 2 år.
I modsætning til DM, som blev vist på en “primitiv” privat livestream via en mobil-telefon, som kunne løbe tør for strøm, kan det norske publikum se frem til at følge nogle af kampene på Eurosport, som netop har indgået en aftale herom med det norske forbund.
Tennisavisen har fået oplyst, at aftalen ikke medfører udgifter for forbundet, som tværtimod kan se frem til andel i et eventuelt overskud.

Norsk NM på Eurosport – DM nøjes med privat streaming på iPhone

Tennisavisen forsøger at få belyst omfanget af aftalen yderligere, og på den baggrund kan det også være interessant at forsøge at få belyst, om der er baggrund for noget lignende i dansk tennis, så der måske fremover både kan blive basis for TV-dækning og deltagelse af endnu flere af de bedste spillere ved DM herhjemme.

Forrige artikelDM 2016: Clara Tauson slår Wozniacki´s rekord
Næste artikelDM 2016: Christian Sigsgaard er danmarksmester
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.