Christian Sigsgaard byttede sidste to års sølvmedaljer ud med en guldmedalje, da han besejrede sin klubkammerat August Holmgren i DM-finalen i Hareskov-Værløse.

Tredje gang blev lykkens gang for den 19-årige Gentofte-spiller. Og der blev aldrig rigtig tvivl om udfaldet. Sigsgaard var en anelse hurtigere og mere præcis på alle bolde. Det var tydeligt, at han kendte Holmgren godt fra deres mange træningspas i Gentofte. Han satte boldene dybt, så tæt på baglinjen, at Holmgren konstant var under pres.

Min egen fornemmelse er, at Holmgren samtidig havde gårsdagens hårde semifinale siddende i benene. Han var da ude i en tresætter mod Birkerøds Maxim Landa. Og han manglede lige netop det ekstra gear, der kunne have bragt ham ind i kampen. Ikke desto mindre, gav han udtryk for, at han gerne havde set finalen afviklet som en 5-sætter.

Og Sigsgaard fordoblede guldsamlingen, da han i double vandt mesterskabet sammen med sin makker KB´s Johannes Ingildsen. Makkerparret var en klasse bedre end KBérne Nikolaj Katic og Frederik Ørvad og vandt 6/2 6/1.

Guldet i damedoublen blev vundet af HIK. Hannah Viller Møller havde sundet sig efter nederlaget i singlefinalen og var sammen med Emilie Vesten Håkansson suveræne, da de afsluttede dette års mesterskaber ved at besejre Frederikke Svarre (KB) og Frederikke Uhrskov Støchkel (Holte) 6/3 6/1.

 

Forrige artikelITF Kaarina: Torpegaard besejret af norsk super-talent
Næste artikelOL: Wozniacki favorit i første og tredje runde inden Serena i kvartfinale
Avatar photo
Claus Holmen er 59 år, spiller motionisttennis, og er far til et par tennisglade knægte. Claus følger dansk tennis på nært hold – fra de laveste motionistrækker til toppen af eliten. Han rejser rundt og møder en masse tennisspillere, trænere og forældre i alle afkroge af det danske tennislandskab. For Claus rummer en hver sejr i hvilken som helst turnering lige så meget drama som en Wimbledon-finale.