Mohamed Shabib er i denne uge i Doha, Qatar for at spille en $10.000 future. Og foreløbig har Mohamed kvalificeret sig til hovedturneringen.

Han spillede mod Shahbaaz Khan, Indien. Og i første sæt havde Shabib ikke et eneste break imod sig og vandt sættet 6-2. I andet sæt fulgte den 22-årige inder lidt bedre med. Da Mohamed brød til 3-2, brød inderen straks tilbage. Og dette gentog sig en gang mere. Så måtte de to i tiebreak og her var inderen skarpest og han vandt tiebreaken 7-5.

I tredje sæt strammede Mohamed grebet om kampen og kom foran 3-1. Men minsandten om ikke Khan slog tilbage og udlignede. Mohamed måtte kæmpe hårdt for at vinde eget serveparti til 4-3 og det blev meget lige i Khan’s serveparti, men Mohamed tog det og så var det 5-3. Herefter var gassen gået helt af inderen og det sidste serveparti gik stærkt. 6-3 til Mohamed.

Flot gjort af Mohamed. Shahbaaz Khan var åbenbart en svær modstander. Det er endnu uklart hvem Mohamed skal møde i hovedturneringen.

Forrige artikelFrederik Løchte Nielsen: Handling er det eneste, der betyder noget!
Næste artikelITF Antalya: Fire danskere i kamp og fire sejre
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.