Efter en stabil sejr over briten, Farris Gosea, har Torpegaard spillet sig i semifinalen ved 10.000 dollar turneringen i Buffalo, New York.

Efter at have slået den 3. seedede ude af turneringen i første runde, har Torpegaard formået at holde niveauet, og det har resulteret i, at danskeren nu står i sin første semifinale i en futureturnering i 2016.

I kvartfinalen stod Torpegaard over for den jævnaldrende brite, Farris Gosea, men der var aldrig rigtig tvivl om udfaldet. Torpegaard vinder opgøret med cifrene 6-2, 6-4. En stabil sejr til danskeren, som ikke blev brudt på noget tidspunkt i kampen, hvor han til gengæld breakede sin modstander 3 ud af 4 gange.

Med sin sejr har Torpegaard en imponerende statistik på futureplanet, idet han har vundet 75% af sine kampe de seneste 12 måneder.

I semifinalen venter en noget sværere modstander for danskeren. Torpegaard står over for 1. seedede i turneringen, Gavin Van Peperzeel fra Australien, rangeret som nummer 331 i verden. Fortsætter Mikael det gode spil, skal det blive spændende at se, om han igen kan overraske og vinde over endnu en seedet spiller.

Kampen spilles i aften kl. 19:30.

Forrige artikelITF Junior Odense: Hekstiske dage i Fruens Bøge Tennisklub
Næste artikelTennismand skal stå forrest i kampen mod matchfixing
Alexander Sunke
Alexander Sunke, 23 år, studerer medievidenskab på Aarhus Universitet og drømmer om at komme til at arbejde som reporter. Han spiller selv tennis i Skovbakken, hvor han også tager ud og spiller turneringer. Alexander er bosat i Aarhus, og vil derfor også hjælpe Tennisavisen.dk med at dække fra det vestlige Tennisdanmark.