Det blev desværre ikke til en kvartfinale for Philip Ørnø i $10.000 future turneringen i Antalya, Tyrkiet. Han tabte til det 18-årige tyrkiske talent Altug Celikbilek.

Det blev en kamp der bølgede frem og tilbage og der var masser af breakchancer til begge spillere. Det var dog Philip der fik udnyttet breakchancerne bedst i første sæt som han vandt 6-4.

I andet sæt åbnede Philip straks med at bryde. Men den unge tyrk brød tilbage og kom endda foran 5-3 og skulle blot serve sættet hjem, men Philip brød endnu en gang og der stod 5-5. Det var dog ikke nok for Celikbelik afsluttede sættet bedst og vandt det 7-5.

I tredje sæt åbnede Philip endnu en gang stærkt, men Celikbelik kom stærkt tilbage. Men da Philip brød til 5-4 og skulle serve den hjem, så det endnu en gang lyst ud for den stærke dansker. Celikbelik var dog klar og brød Philip blankt og bragte sig foran 6-5. Philip fremtvang en tiebreak, som Celikbelik dog vandt 7-2.

En spændende match som desværre endte med nederlag til Philip Ørnø, der dog på sin tur til Tyrkiet har samlet 3 ATP points. Det vil gøre sæsonen nemmere og ikke mindst er Philip på vej opad. Fornemt gjort!

Forrige artikelPortræt: Madison Keys
Næste artikelWTA Madrid: Grusdronningen vandt det 10de opgør
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.