Det blev ved det ene WTA-rangliste point for Julie Noe efter sejren 6-0, 6-2 i 1. runde over (1233) Doga Selen T. Takunyaci (TUR) ved GD Tennis Womens’s 10000$ i Antalya, Tyrkiet.

I 2. runde var modstanderen væsentlig højere rangeret, da Julie mødte 4. seedede no. 395 Ekaterine Gorgodze (GEO), som Julie ikke kunne stille det helt store op mod, og hun måtte indkassere et nederlag på 1-6, 0-6 i en kamp, hvor hvor modstanderen var bedst på alle parametre. Julie havde denne beskrivelse af kampen

“Føler jeg rammer den godt for tiden og elsker gruset her, men må erkende at hun var bund solid, erfaren og steppede op når det gjaldt. Georgierens venstrehåndspil i blæsten gjorde det virkelig svært for mig. Havde svært ved at spille mit spil og på mine primisser. Ærgerlig dag på kontoret.”

Julie deltog også i double sammen med Julyette Maria Josephine Steur (GER), og de vandt i 1. runde 6-3, 6-2 over Claudia Cianci (POR)/Alessandra Gisonna (ITA), men i kvartfinalen måtte de bøje sig for 2. seedede Christina Shakovets (GER)/Alyona Sotnikova (UKR), der vandt 6-1, 6-3.
Tennisavisen har modtaget ovenstående billede med Julie og makkeren.

Forrige artikelDTF erkender: Vi har ikke levet op til vores målsætninger
Næste artikelVeteran: ATK indstiller veteraner til årets idrætspris
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.