Julie Noe tog et nyt skridt mod top 1000 på WTA-ranglisten med sejr i 1. runde mod 6. seedet rumæner

På den seneste WTA-rangliste er Julie Noe placeret som no. 1183 med 5 point, men sidste uges point efter sejren i 1. runde i Antalya, Tyrkiet endnu ikke er registreret.

Tirsdag kunne Julie føje endnu et point til ranglisten, da hun i 1. runde ved GD Tennis Women’s 10000 $ i Antalya sendte 6. seedede Simona Ionescu (ROU), der er no. 707 på ranglisten, ud med cifrene 6-2, 7-5 – dette til trods for, at Julie i løbet af kampen blev noteret for 9 dobbeltfejl.

Serven var ikke det bedste våben for nogen af spillerne, idet 15 af de afviklede 20 partier blev vundet af serve-modtager. Julie udnyttede således ifølge statistikken for kampen 9 af 12 break-muligheder mod modstanderens 6 af 10 muligheder. Totalt vandt Julie 69 partier mod 55.

Julies modstander i 1/8-finalen, hvor der er yderligere 1 point at dyste om, bliver først fundet onsdag i kampen mellem 18-årige Andreia Beberechi (ROU) og Alessandra Gisonna (ITA), der ligesom Julie er 19 år.
Ingen af disse to spillere er noteret på ranglisten, selvom rumæneren i årets løb har forsøgt sig i 17 turneringer, men hun har dog vundet en del sejre i kvalifikationerne, og den højst rangerede spiller, som hun har slået, var no. 817.
Italieneren har deltaget i 4 turneringer i 2015, hvor hun i alle tilfælde er slået ud i kvalifikationen.

Julie må derfor acceptere, at hun har favorit-værdigheden på sine skuldre, og hvis det lykkes at gå videre til kvartfinalen, har hun 8 point i alt på WTA-ranglisten, hvilket vil være 1-2 point fra top 1000, som kan sikres med sejr i kvartfinalen, hvor den sandsynligste modstander vil være 3. seedede Laura Pigossi (BRA), der er no. 549.

Julie må dog tage 1 kamp ad gangen, og mens hun venter på at få afgjort, hvem næste modstander bliver i single, skal hun onsdag i aktion i double, hvor hun er seedet 2 sammen med Elena Gabriela Ruse (ROU).
Modstanderen i 1/8-finalen er igen Simona Ionescu, der spiller sammen med Louise Lampla (FRA).

Forrige artikelTE U12 Portugal: Julekalender på regnvejrsdag efter succes i 1. runde
Næste artikelITF Santo Domingo: Hannestad langt fra revanche mod Horansky
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.