Her om min tur til ITF 15K i Vejle, mest fortalt i billeder:
Men ikke alle i bedste kvalitet.

Jeg starter med Kvali…

Blomqvist (FIN) (Billedet) spillede og vandt over danske Olivia Thiemke 6-2, 6-1. Hun kunne og måtte ikke spille i tøj som dette, de var meget strikse med hvad logoer der var på tøjet og flere spillere måtte bytte dress, Blomqvist skiftede bare til et dress på banen.

Olivia og far kan gå hjem.

 

Pigen med kameraet, der tog billederne til Dansk Tennis Forbund.

Jeg gik til bane 1 hvor danske Zoe Du P. Jensen stod efter at have tabt.

Her ved bane 1 er tennis hallen, der bruges til Players Lounge, hvor de kan hvile lidt før og efter kampene, især hvis man spiller doubles senere. Det var det om kvali, vi går over til Main draw spil.

Her Sarafina Olivia Hansen der var en af de første til at spille i Maindraw, men desværre tabte hun til Slovakiske (4) Alica Rusova med 6-3, 6-3. Lidt svær her på bænkede at tage gode billeder, de havde sat 2 x 12 tilskuere pladser og et par bænke op.

Nu tager vi et stort spring fremad i ugen, da jeg først igen var der fra torsdag til søndag.

Jeg sad på en bænk lige ved siden af Frederik L. Nielsen, under en af Johanne C. Svendsen’s kampe, da hun havde vundet, kom hun over og snakkede med Frederik om kampen. Trænerne måtte godt råbe ind til spillerne.

Vores forhenværende fodbold landsholdspiller fra 80’ernes dynamithold, Søren Lerby, var her for at se hans søn Christian Lerby spille, her double kampen mod Møller og Grinderslev, hvor danskerne vandt.

Der var meget vente tid inden doubles spillerne kunne komme i kamp til sidst, da her også spillede mænd, så gik tiden lidt med at se andre kampe.

Nu tage vi et stort spring frem til de afgørende kampe.

TV SPORT LIVE startede om onsdagen, med at sende direkte tennis TV. Jeg har før i tiden rejst meget rundt i Europe og set tennis, men her brugte de satellit sende biler, som også ses mange steder her hjemme, men her fandt jeg ikke ud af hvordan signalet blev sendt ud til modtagerne, men der var en slags antenne på OB vognen.

Nu var det tid til at dele præmier ud, men her lige lidt om Thomas Svendsen, der vist var altmulig mand under turneringen, ud over at være far til Johanne og turnerings direktør, hjalp han til med at feje og vande baner og gik rundt med sit kamera under kampene. Da han så mig en tidlig morgen, spurgte han mig om jeg ville have et kop kaffe på klubbens regning, her var ikke ret mange tilskuere så tidligt, jeg sagde Ja tak og senere på dagen fik jeg en Head polo-shirt af ham oppe i klub huset, hvor der var cafe og hvor ITF folkene sad. De var vist lidt forundret over, en fra Vest kysten, kom helt til Øst kysten for at se tennis. 🙂

Nu til doubles, hvor der skete et par overraskelser i Semi-finalerne, hvor Bubelyte og Paukstyte (LTU) besejrede de top seedede med 6-1, 6-3 og Hannah Viller Møller og Valentina Ivanov (NZL) besejrede det 2. seedede team med 6-1, 6-2, det var i det hele taget overraskende godt at se hvordan det dansk-new zealand team spillede, de går eller har gået på den samme uni skole i USA og nok spillet meget sammen der.

De vandt med 6-2, 7-6(4) i finalen.

V. Ivanov er nu videre til Kvali i København, hvor hun let vandt første runde. Hun vandt også i runde 2 og er i Maindraw, ifølge forlydende spiller hun igen med Hannah i double.

Herre doubles finalen var et opgør mellem 4 danskere, her fra venstre Grinderslev, og Møller, de 2 andre der vandt med 7-5, 6-7(9) 14-12 er Hannestad og Overbeck.

Finale deltagerne Johanne C. Svendsen og Hannah Viller Møller.

Under præmie uddelingen var der mange at takke, alle sponsorerne, bla. Vejle Kommune og her lige 3 af dem der hjalp til med, at få det hele til at gå fint hele ugen.

Johanne vandt let med 6-1, 6-0 over Hannah i finalen.

Det var alt for denne gang, jeg vil takke Vejle Tennis Klub m.m. for deres venlighed!

 

Forrige artikelATP 250 Umag: Holger Rune tilbage i spiralen trods suveræn start
Næste artikelTurneringer uge 31: Clara Tauson og Holger Rune indleder amerikansk hardcourt
Jørn Hansen er udpræget tennisnørd. Han har mange års erfaring med tennis og følger med i alt der sker hovedsageligt på WTA-touren. Derudover har Jørn været ude live ved mange udenlandske tennisturneringer.