Den 6. - 9. april går det løs i Hillerød Tennis- og padelklub, da hovedturneringen starter til dette års "DM senior inde 2022". Ved dette indendørs DM er der 139 deltagere fordelt på herresingle og damesingle. De seedede spillere ser rigtig lovende ud, og spørgsmålet er hvem der løber afsted med guldet om halsen samt de 8.000 kr i præmiepenge.

Kunne du godt tænke dig at få lidt mere spænding til dine tenniskampe? Så har du muligheden for at benytte dig af denne bet365 bonus kode.

Herresingle

Det er et rigtig flot lineup i herrernes single.

Den 1. seedede herresingle er 22-årige Sebastian Grundtvig. Sebastian har haft en forrygende 2021 sæson, hvor han b.la. vandt SM Indendørs 2021. Det bliver spændende at se, om han kan lave titlen om fra Sjællandsmester til Danmarksmester.

Jonas Schwarz er at finde som den andenseedede. Den 22-årige Rødovre-tennisklub spiller vandt for nyligt Holbæk Technifibre Cup, og har desuden en sølvmedalje fra SM Indendørs 2021. Jonas er også et rigtig godt bud på at skulle tage guldet.

Fra Hellerup Idrætsklub finder vi den tredjeseedede, Valdemar Frederik Pape, og den forsvarende Danmarksmester. Valdemar havde en forrygende 2021-sæson. Han vandt alt hvad der kunne vindes inden for Ungdomsmesterskaberne, samt titlen som Danmarksmester både udendørs og indendørs.

Den sidste seedede i herrernes single er Anders Grinderslev fra Kjøbenhavns Boldklub. I 2021 formåede han sammen med Patrick Kristensen at få et DM Udendørs sølv i bagagen. Forhåbentlig klarer Anders sig forrygende uden sin makker, og giver de resterende herrer et brag af en kamp om guldet.

Damesingle

Også i damernes single er der er rigtig flotte tilmeldinger.

Karoline Laursen fra Kjøbenhavns Boldklub er den første seedede kvinde i damernes single. Karoline havde en forrygende 2021 sæson, der b.la. bød på en guldmedalje i VST Cuppen, og hun blev Danmarksmester udendørs. Lad os se om denne førsteseedede unge kvinde, kan finde sine udendørs kræfter til dette DM.

Og vi skal endnu engang skæve til Kjøbenhavns boldklub for at finde den andenseedede til dette Indendørs DM. Her finder vi nemlig Vilma Krebs Hyllested. Vilma havde også en forrygende 2021 sæson der bestod af tre sølvmedaljer og samt fire guldmedaljer. Den ene af sølvmedaljerne var fra SM Indendørs.

Hos den tredje seedede hos damerne finder vi en klubkammerat til Jonas Schwarz, nemlig Sofie Vindberg Nielsen. Sofie vandt for nyligt Tennis Øst HEAD Cup Hillerød. Hun har desuden også vundet sjællandsmesterskaberne udendørs i 2019 i U18 rækkerne. Bliver godt at se hvordan hun klarer sig til dette DM.

Den sidste seedede kvinde i damernes single er Frederikke Alberte Pape fra Hellerup Idræts Klub. Hun har startet sæsonen super flot ud med en sejr til Holbæk Technifibre Cup, og er desuden Udendørs Sjællandsmester 2021 både i damesingle og damedouble. Mon ikke Frederikke kan give de andre kvinder kamp til stregen ved dette års Indendørs DM.

Forrige artikelCarloz Alcaraz: Tennis’ største talent har hele pakken og bliver bedre uge for uge
Næste artikelChallenger Sanremo: Holger videre til kvartfinale efter 2 sejre
Avatar photo
Tennisavisen.dk anvender forskellige gæsteskribenter, der bidrager med nyheder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen. Denne artikel er skrevet af en gæsteskribent.