ATP har inviteret Holger Rune til at være "hitter for Best 8" ved Nitto ATP Finals i London

Selvom 16-årige Holger Vitus Nødskov Rune også de næste 2 år ifølge dåbsattesten er junior, bliver hans sidste optræden i en juniorturnering formentlig ved 2019 ITF World Tennis Tour Junior Finals i Chengdu i Kina 23-27. oktober.

Turneringen er forbeholdt de 8 øverst rangerede på ITF Junior Finals Road to Chengdu, som her sent på sæsonen stort set er identisk med selve ranglisten, og på begge lister er Holger no. 3, og dermed selvskreven deltager i slutspillet, som også benævnes som Junior Masters.

På længere sigt har Holger uden tvivl ambitioner om at kvalificere sig til at deltage i det “rigtige” Masters slutspil, Nitto ATP Finals, som i år afvikles 10-17. november i London med deltagelse af de 8 bedste på Race to London, hvor de 8 øverst placerede ved den seneste opdatering er Nadal, Djokovic, Federer, Medvedev, Thiem, Tsitsipas, Bautista Agut, Nishikori, og lige efter følger Berrettini, Zverev, Goffin, Monfils m.fl.

Holger får dog allerede i år muligheden for at opleve atmosfæren ved slutspillet, idet han netop har modtaget en “ATP Exclusive Player Invitation to Nitto ATP Finals”.
Invitationen er en belønning for de præstationer, som Holger har leveret i sin karriere hidtil, og derved får han mulighed for at spille (“to hit”) med Verdens bedste ATP spillere, og lære en masse af folk med den største indsigt i tennis – og samtidig blive delagtiggjort i de erfaringer, som spillerne har opnået på touren.