“Kræft er ikke for børn” støtter familier med mindre børn, hvor enten forældrene eller børnene bliver ramt af denne sygdom.

Derfor ligger det lige for, at lave et event hvor 100% af billetsalget går til denne afdeling af Kræftens Bekæmpelse. Et event som har fået navnet “Happy Allstars – med Martin Jørgensen”. Et 100% privat (af Martin) non-profit velgørenhedsarrangement.
Denne aften bliver en “Talk-show”-aften med underholdning! Omdrejningspunktet er sport og idræt. Hvor vigtigt det er at bevæge sig. Samt hvor vigtigt det er at kunne grine og give sig selv lov til at hygge sig, uanset hvordan verden ellers måtte se ud.
En positiv aften, hvor vi hygger os i selskab med stjernerne.
Støt en god sag, og få en skøn aften med masser af underholdning i selskab med de prominente deltagere.
Fantastisk opbakning

En lang liste af dejlige mennesker har sagt ja til at deltage! De gør det alle 100% gratis, så alle pengene kan gå til den gode sag.

Billetlugen.dk har valgt at tage sig af billetsalget, uden gebyr. Dvs. heller ikke Billetlugen tjener penge på dette event.

Den nye arena i Hillerød, “Royal Stage”, har været så gavmilde at stille arenaen til rådighed gratis. Igen for at alle penge kan gå til den gode sag.

De her underholder:

Anders Matthesen – stand-up komiker. “Anden” behøver vist ikke megen introduktion! Anders var blandt de første tre personer, der sagde ja til at deltage i eventet. Endda uden at kende datoen. Anders kommer og leverer undeholdning i form af uddrag fra hans populære “Anden Bringer Ud”-show.
Jakob Sveistrup – sanger. Jakob var hurtig til at sige ja! Jakob kommer og leverer musikalsk underholdning på aften. Og der er god chance for at være noget at synge med på.
Klassens Tykke Dreng – croon & comedy. Lars og Morten udgører duoen og levere en blanding af stand-up og musik. Der er garanti for god underholdning, når drengene kommer for at sprede glæde og kærlighed.

Andre deltagere:
Morten Ankerdal – aftenens vært.
Hans Lindberg – håndboldspiller.
Daniel Svensson – Direktør for Ajax København
Brian Holm – Sportsdirektør Deceuninck Quick-Step.
Hans Kristian Vittinghus – badmintonspiller.
Viktor Axelsen – badmintonspiller og ambassadør for SMILfonden.
Frederik Løchte Nielsen – tennisspiller.
Michael Mortensen – tidl. tennisspiller og -træner.

Billetter:

Koster 495,00 kr. (som ALLE går til “Kræft er ikke for børn”)
Kan købes hos Billetlugen

Sted og tid:

Royal Stage Hillerød, Milnersvej 39, 3400 Hillerød
Onsdag d. 29/1 2020, kl. 19.00

HISTORIEN BAG

Martin Jørgensen (40, samlevende med Anja på 42 og tilsammen forældre til Liam på 10 og Ellen på 2), har hele sit liv spillet tennis og de sidste mange år været aktiv frivillig i bl.a. Ølstykke Tennisklub og unionsarbejdet i tennis-verden. På nuværende tidspunkt er Martin næstformand i Ølstykke Tennisklub og formand i Tennis Øst, som tæller 140 tennisklubber med i alt ca. 38.000 tennisspillere. Så interessen for sport, og særligt tennis, er ikke til at tage fejl af. I foråret 2019 fik Martin, ud af det blå, konstateret cancer i blæren. De næste måneder bød bl.a. på kemobehandlinger og en operation, hvor blære, prostata og lymfeknuder blev fjernet. Som resultat af dette, har Martin i dag en urostomi og skal leve med den resten af livet. Men det kommer ikke til at stoppe Martin, hverken i forhold til sport eller lysten til at gøre en forskel. “At gennemgå kemobehandling mens Anja får det hele til at fungere og familien til at hænge sammen, er det sværeste jeg er blevet udsat for” siger Martin. Tankerne har været mange og også mange dårlige. Martin troede ikke han ville overleve sommeren. Hele den oplevelse gjorde at Martin pludselig fik en ny tanke: at hjælpe familier i samme situation. Her var “Kræft er ikke for børn” det rigtige bud. Det hele blev indledt med en besked til Hans Lindberg, da Martin følte han måtte have et “stjerne-navn” med, for at kunne blive taget alvorligt. Martin og Hans har arbejdet sammen, som flaskedrenge, for ca. 25 år siden i Ølstykke. Så der var et bekendtskab på forhånd. Hans svarede i løbet af 10 minutter. Dagen efter blev Kræftens Bekæmpelse kontaktet, så de vidste at der var gang i noget til fordel for et af deres projekter. Siden har det bare taget fart og er vokset til det show vi snart allesammen kan opleve i Hillerød…! Martin lover at det ikke er sidste gang han laver et velgørenhedsarrangement.
Hvis du vil i kontakt med Martin om dette, eller fremtidige arrangementer, eller bare vil spørge om noget eller give en kommentar. Så kan du skrive direkte på mail martin@livehappy.dk

Martin Jørgensen siger selv:
Jeg glæder mig helt vildt til at opleve dette show i virkeligheden. Indtil videre har det foregået i mit hovede og er blevet ændret og rettet tusindevis af gange. Jeg er så taknemmelig for de mennesker der vil være med til det her! Jeg ved ikke hvordan jeg skal takke dem nok. MEN det bliver kun en succes, hvis rigtig mange kommer og oplever denne aften i Hillerød. Så jeg sætter lige så meget pris på dem, som har lyst til at købe en billet eller give én i gave. Jeg håber jeg kan sige tak på en måde så alle føler det er personligt. Vi ses d. 29. januar i Hillerød, til en positiv og glad aften med masser af stjerner!