Den traditionsrige Leschly Cup afgjort

En af de mest traditionsrige turneringer herhjemme er Leschly Cup som spilles på ALTS anlæg i Århus. De danske topspillere har altid prioriteret Leschly Cup, ikke kun pga. de flotte præmiepenge, men endnu mere for den utrolig hyggelige atmosfære som turneringen afvikles under. Og årets turnering var ingen undtagelse, men desværre var antallet af tilmeldinger i de to GPS-rækker de laveste nogensinde. Det er trist for Tennis-Danmark hvis en turnering som Leschly Cup ikke længere prioriteres højt af spillerne.

Uanset så blev der vist flot tennis under Leschly Cup, og finaledagen bød både på favoritsejre og overraskende finalister.

I kvindernes række som blot havde 11 deltagere var Karen Barritza, Birkerød den klare favorit og hun blev ej heller udfordret under turneringen – de to første kampe vandt hun med to gange 6-0 og 6-0 og i finalen blev det til en sejr på 6-1 og 6-1 over Sille Tranberg, Hvidovre.

I herrernes række var der i år blot 30 deltagere, og her tog Davis Cup-spilleren Christian Sigsgaard, Gentofte, sig af førstepræmien. I finalen slog han overraskelsen Maxim Landa fra Birkerød, med cifrene 6-3 og 6-4. Maxim havde noget overraskende slået den danske indendørsmester Johannes Ingildsen, KB, i to klare sæt.
Sigsgaard havde i sin semifinale slået den lokale spiller, førsteseedede Andreas Bjerrehus fra Århus 1900, i en yderst tæt og medrivende kamp, som blev afgjort i tiebreak i tredje sæt.

Forrige artikelWTA Montreal: Julia Boserup stoppet i kvalfinalen
Næste artikelWTA Stanford: Konta vandt hendes første WTA Titel
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.