I denne første udgave af "Go'aften fra Athen" findes optagelser fra spillernes forberedelser til onsdagens opgør mod Egypten samt interview med holdet om mulighederne

Da Tennisavisens reporter (undertegnede) og kameramand Georg Beyer Clausen tirsdag ankom til Tatoi Club, hvor Danmark onsdag kl. 10 dansk tid indleder Fed Cup i Group II Europe/Africa mod Egypten, opstod total forvirring med presse-akkrediteringerne, men efter en masse fortrædeligheder, blev vi dog lukket ind på anlægget, hvor de danske spillere var i fuld gang med at træne som forberedelse til kampene.

På videoen herunder er nogle eksempler fra forberedelserne.

Tirsdag aften lige inden den officielle galla-middag havde Tennisavisens udsendte denne snak med det danske hold, som fastholder at kampen mod Egypten er fifty-fifty, selvom intervieweren tydeligvis mener, at Danmark har favoritværdigheden.

Efter interviewet blev taget en række holdbilleder med flere teams, heriblandt det danske sammen med intervieweren.

Danmarks Fed Cup hold 2018
Foto: Georg Beyer Clausen

 

Også Luxembourgs hold stillede op til fotografering, og denne gang var de ikke bekendt med, at nogen af spillerne er gravide, som det var tilfældet sidste år, da Mandy Minella (til venstre) ventede en datter, der blev født 30. oktober.

Luxembourgs Fed Cup hold 2018
Foto: Georg Beyer Clausen

Spillerne fra Boznia/Herzagovina stillede ligeledes op til fotografering

Boznia/Herzegovinas Fed Cup hold 2018
Foto: Georg Beyer Clausen