Efter at første runde blev spillet fredag, så fremgår det af resultaterne at det næsten gik som forventet.

I pulje 1 vandt KB i Birkerød med 5-1, Birkerøds enlige sejr hentede førstesinglen Karen Barritza i en tæt fight mod Mai Grage med 7-6 6-4; de øvrige kampe gik forholdsvis let til KB.
I den anden kamp var de forsvarende mestre fra Gentofte på besøg i Hørsholm, og den vandt Gentofte også ret enkelt med 5-1; de fire singler tog Gentofte alle i to sæt, men de to doubler blev jævnbyrdige og her delte holdene de to kampe mellem sig.

I pulje 2 tog Holte hjemme mod Fruens Bøge, men holdet fra Odense havde ikke meget at stritte imod med, så Holte vandt meget suverænt alle kampe og holdkampen 6-0.
I puljens anden kamp hvor hjemmeholdet Hillerød spillede mod HIK var de fleste kampe også ret ensidige, men to kampe gik dog i match tie break i tredje sæt, og her vandt holdene en kamp hver; således en forventet sejr til HIK på 5-1.

Pulje 3 bød på opgøret mellem Lyngby og Esbjerg. Lyngby vandt opgøret med 4-2 uden på at have været presset. Den anden kamp i puljen vandt Roskilde hjemme mod Århus 1900 overraskende klart med 5-1; en flot debutsejr i Elitedivisionen til oprykkerne fra Midtsjælland.