Energi Danmark Champions Battle med Serena Williams og Caroline Wozniacki.

Torsdag den 26. november 2015 danner Jyske Bank Boxen i Herning rammen om den største tenniskamp på dansk grund nogensinde, når den 20-foldige Grand Slam-mester Serena Williams mødes i direkte duel med den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki. Et opgør sidstnævnte ser ekstraordinært meget frem til:

[quote_box_center]”Jeg glæder mig altid ekstra meget, når jeg skal spille foran et dansk publikum, det er ikke så tit det sker, og det er et stykke tid siden sidst. At det sker mod Serena er ekstra specielt. Hun er ikke bare en god veninde, hun er også en af de største spillere i historien, det bliver en unik aften i Herning. Jyske Bank Boxen er et sted, jeg har hørt rigtig meget godt om, og mon ikke der bliver en fed stemning den aften,” udtaler Caroline Wozniacki.[/quote_box_center]

I november 2014 var Serena Williams også på besøg i Herning, da hun mødte Ana Ivanovic i Jyske Bank Boxen. Og amerikaneren ser frem til gensynet med det midtjyske:

[quote_box_center]”Jeg glæder mig meget til at spille i Danmark igen i år. Det var så sjovt sidste år, og tilskuerne i Herning er helt fantastiske. At jeg skal spille mod min bedste veninde, Caroline, gør det bare endnu mere spændende. Det bliver uden tvivl svært at slå hende på hjemmebane, men jeg vil gøre mit bedste, for at det skal lykkes,” udtaler Serena Williams.[/quote_box_center]

Hos arrangøren, f.reklame, er der blevet arbejdet intenst på at få alle ender til at mødes. Det er da også med stor tilfredshed, at administrerende direktør Mads H. Frederiksen kan offentliggøre denne store kamp.

[quote_box_center]”Tennismæssigt bliver det ikke større end det her. Den største danske tennisspiller nogensinde mod en af de bedste i tennishistorien, det siger sig selv. Jeg glæder mig meget over, at det er lykkedes at få arrangeret denne event, og jeg er sikker på, at publikum i Herning vil få en oplevelse af de helt store. Vi er meget stolte over, at Energi Danmark har valgt at blive titelsponsor igen for Champions Battle. Uden en stor opbakning fra sponsorer, tilskuere og frivillige er det umuligt at lave et arrangement af denne størrelse,” siger administrerende direktør i f.reklame, Mads H. Frederiksen.[/quote_box_center]

Serena Williams fører den indbyrdes statistik mod Caroline Wozniacki med 10-1. Senest blev det dog til en drabelig dyst, da de to spillede en lang tresæts-kamp ved WTA-finalen i Singapore sidste år.

Billetsalget foregår via billetnet.dk tlf. +45 70 33 13 33 og i MCH Billetsalg, tlf. +45 99 26 97 08. Pris fra kroner 295,- inklusive gebyr.

Program for aftenen:
Kl. 17.30 Dørene åbner til Jyske Bank Boxen
Kl. 19.00 1. kamp spilles – Frederik Løchte Nielsen og Jonathan Marray vs. TBC
Kl. 21.00 Hovedkampen spilles mellem Serena Williams og Caroline Wozniacki