For 16 år siden var den amerikanske tennisspiller Venus Williams til et arrangement i Parken, hvor hun mødte vores egen Caroline Wozniacki, der fortalte om sine drømme. Som de fleste ved, så har Caroline fået de fleste ønsker opfyldt. Hun har været nr. 1, vundet en grand slam og i det hele taget haft stor succes på WTA turens snoede spor. Det var derfor en stolt Wozniacki der mødte Venus Williams her 16 år efter med alt det virak der var før og efter kampen. De fleste ved at showkampe ikke har så meget med resultatet at gøre, så dagens møde levede fuldt og helt op til virak og hype. Caroline vandt opgøret 6-4 6-3. Der var et par stykker der tog imod min udfordring. Den ene ville ikke have en præmie, og den anden var et gruppemedlem Stefan H. Brixstein, der får lov til at vælge hvilket af de underskrevne fotografier, han gerne vil have.


Lille klip fra dengang

Denne artikel vil beskæftige sig med, hvad der sket før og efter kampen og også med fokus på Carolines fans, for dem er der mange af verden over. Først en lille kritik af parken. Et eller andet må være gået galt i planlægningen af tilskuerpladserne for pris og kvalitet af pladsen havde i mange tilfælde ikke noget med hinanden at gøre. Således havde man ikke taget højde for, at den bane der blev stillet op af Play Maker Sports ApS, var en build up bane, hvor banen kommer et godt stykke op over det græsunderlag, der er i parken, der gjorde at de nederste stolerækker ikke kunne se noget som helst. Flere af disse tilskuere havde betalt over 600 kr for en billet. Selve tennisbanen fejlede ikke noget, som man kan se af det foto som Play Maker Sports ApS har taget:

Her ankommer spillerne på banen – læg mærke til højdeforskellen – lidt en ommer at Parken ikke havde “taget højde” for det 🙁


Situationer – Woz


Efter kampen


Selfie time

EN anden ting er at Parken måske ikke er specielt egnet til et tennisarrangement i april, hvor temperaturen ikke er særlig høj. Der var mange tilskuere der frøs med anstand. Når det så er sagt tror jeg arrangementet var en god oplevelse for Wozniacki.

Tidligere på dagen var der et hædersarrangement på Københavns rådhus, som indledningsfotoet er fra, hvor det endelig kunne fejres at Caroline Wozniacki havde opnået at vinde en grand slam, der er noget af det største indenfor sportens verden. Her var Ole Dalsgaard på pletten og havde disse billeder:

Caroline Wozniacki
Foto: Tennisavisen
Wozniacki fans
Foto: Tennisavisen
Rådhuspandekager
Foto: Tennisavisen

Herunder følger mange af de billeder der blev taget. De kommer i Tweets, da det er tilladt at bringe. Tryk på den enkelte Tweets og få billederne vist i stor størrelse. Under billederne fortsættes med historie og billeder fra det store fangruppemøde før kampen:
Caroline ankommer


Tennisdronningen på vej


Jamen hun er populær – miss Sunshine


Tale


Familien og David


Overrækkelse af pris


Pandekager skal der til


Yummy pancakes David


Og de er et smukt par

Før kampen var der pressekonference på Hotel Marriot

Flere medlemmer af facebook-grupperne “Verdens bedste Wozniacki” (VBW) og “Caroline Wozniacki & Update” der i samarbejde havde arrangeret et fangruppemøde, hvor de inden Champions Battle mødtes på Holsteins Bodega Ca. kl. 16 tæt ved Parken.

Ole Dalsgaard Jensen benyttede lejligheden til at præsentere nogle af de ildsjæle, som havde bidraget til de to gruppers udbredelse og popularitet, og han kunne fortælle, at sidstnævnte gruppes admins også havde været med til at opbygge og udvikle VBW, hvor Ole i flere år havde bidraget med informative indlæg.
Han havde under opbygningen af gruppen “head-hunted” Jørn Hansen (kendt som Jorn Hansen), som i mange år har været yderst aktiv i facebook-grupper om tennis, og han er desuden aktiv i det internationale tennisforum.com, og hans indsats er værdsat i begge grupper samt mange andre steder.
Selvom Jørn, der bor i Jylland, ikke deltog i fangruppemødet, fik han alligevel et stort bifald fra deltagerne.

Også Dorrit Krogh blev i sin tid head-hunted til VBW, da hun ofte havde gjort sig bemærket i den tidligere “Mere Topspin”, som nu er “TV3 Tennis”, og Dorrit har ligeledes i mange år gjort en stor indsat i VBW, bl.a. med heppe- og kamptråde m.v., og hun var i flere år sammen med Ole D og Ole Jørgensen, der også har været med til at præge VBW-gruppen siden starten, været med i admin-gruppen.

VBW-gruppen blev desuden et “springbræt” for Ole D til Tennisavisen, hvor han har været frivillig/ulønnet skribent siden 2014. Desuden har Tennisavisen også fået gavn af både Ole Jørgensen og Jørn Hansen, samt af Leif Hørgren Mortensen, der ligeledes har været aktiv i begge grupper. Leif blev fremhævet for sine altid interessante artikler om Caroline Wozniackis kampe.

På grund af uenigheder – som ikke ønskes belyst yderligere – med VBW-gruppens stifter kunne samarbejdet med Dorrit og 2 x Ole dog ikke fortsætte, og derfor valgte Dorrit for et år siden at oprette “Caroline Wozniacki & WTA Update”, som på knap et år har nået en udbredelse på ca. 1600 medlemmer.

Inge Ejsing blev under præsentationen fremhævet som en stor tennisfan, der efter opsplitningen har været den største drivkraft i VBW-gruppen, hvor hun også forinden havde været aktiv i admin-gruppen.

Fangruppemødet er et skoleeksempel på godt samarbejde på tværs af forskellige grupper, der har hver sit særkende, idet den nye gruppe bærer præg af primært at være informativ, mens der i VBW-gruppen er større aktivitet, ikke mindst med kommentarer under Carolines kampe.

Ved præsentations-runden blev sat ansigt på mange af de deltagerne, der alle var enige om, at det er vigtigt at holde den gode tone, selvom der kan være uenighed i diverse debatter.Inge Ejsing fortæller om sin dag:
Det var en rigtig dejlig dag i mandags med mange højdepunkter både før og efter kampen.
Før kampen var det mødet og snakken med mange fans fra de 2 fb-grupper “Verdens bedste Wozniacki” og “Caroline Wozniacki & WTA Update” på Holstein Bodega, hvor der også kom journalist og fotograf fra Jyllands Posten. Artiklen er i den fysiske avis i dag, onsdag.
Dernæst var det mødet med Henrik Jensen, TV2 Sport, og få set sendevognen indvendig fra sammen med dig, Ole og Dorrit, hvor Michael Tausen også stødte til, så der blev taget et gruppebillede af Ole.
Det var fantastisk at se og høre den begejstring, som skyllede Caroline i møde i Teliaparken. Desværre var der ualmindelig dårlig lyd derinde, så ingen kunne høre noget som helst, der hvor vi sad.
Efter kampen var det skønt at modtage mit Anders And blad fra 2016 nu med Carolines autograf på. Jeg fik også autografer til Tipspræmier til de bedste tippere i “Verdens bedste Wozniacki”
Sidst men ikke mindst fik jeg hilst på Tine Tauson, Claras mor.
Så en rigtig god mandag eftermiddag og aften.

Her billeder fra rundvisning i TV2s OB vogn samt et eksempel på hvad Inge fik af autografer