Gentofte har valgt semifinalemodstander og valgte at spille mod HRT, når medaljeslutspillet starter lørdag d. 13. marts på KB.

Her 11 dage før det går løs på Frederiksberg, så kigger vi lige på, hvilke spillere der kan forventes at spille med når medaljerne skal fordeles.

Gentoftes bruttohold:
1. Emilie Francati
2. Maria Jespersen
3. Helena Francati
4. Zoe du Pasquier Jensen

Reserver: Eva Dyrberg, Olivia Malm og Caroline Fricke

Gentofte vandt suverænt grundspillet og er stærkt besat på alle singlepladser, og holdets doublekonstellationer, hvor en særdeles rutineret og stadig kapabel Eva Dyrberg træder ind, har ingen kunnet hamle op med denne sæson. Holdet kan endog vælge at forstærke sig endnu mere, såfremt klubben vælger at bruge et Wild Card (WC) på en af de stærke svenskere der står højt på klubbens rangliste.

HRTs bruttohold:
1. Anna Zaja/Juita Saner (WC)
2. Johanne Svendsen
3. Philippa Preugschat
4. Sarah Suljadzic

Reserver: Ena Arnautovic og Clara Valentin Jensen

HRT kvalificerede sig med sejr i sidste spillerunde, og har i en stærkt spillende Johanne Svendsen en af de mest spændende spillere herhjemme. Men skal HRT spille med om guldet så er det nødvendigt med hjælp, og her har klubben et par muligheder; tyske Anna Zaja eller svenske Julita Saner. Begge har spillet en kamp for HRT, men da kravet er to kampe for at kunne deltage uden WC, så skal WCet bruges på en af de to, såfremt HRT vil forstærke holdet i toppen.

KBs bruttohold:
1. Clara Tauson (WC)
2. Rebecca Mortensen
3. Julie Noe
4. Mai Grage

Reserver: Vilma Krebs Hyllested og Karoline Laursen

KB har spillet med de samme fem spillere i hele grundspillet, så skal holdet bringe andre spillere ind så skal holdet bruge sit WC. En mulighed kunne være Clara Tauson, men er der overhovedet plads i Claras kalender til at spille slutspil i Danmark. En anden kunne være veteranen, Karina Ildor, men her kan der nok sættes spørgsmålstegn ved kampformen.

Lyngbys bruttohold:
1. Yuriko Miyazaki
2. Elena Jamshidi
3. Natacha Schou
4. Charlotte Ellegaard

Reserver: Malene Stripp og Sille Tranberg

Henter Lyngby sin stærke japanske spiller hjem, så er holdet måske favorit til at vinde guld. Spiller holdet uden Yuriko, så har holdet dog stadig stadig stor kvalitet, med homogen styrke på alle singler og doubler.

Forrige artikelWTA Lyon: Clara Tauson udmanøvrerede 1. seedede med power og klassespil
Næste artikelDH herrer slutspil: De fire holds spillertruppe
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.