Gentofte vandt grundspillet og valgte Lyngby som semifinalemodstander i slutspillet. Slutspillet spilles i weekenden d. 13. – 14. marts på KBs anlæg.

Gentoftes bruttotrup:
1. Christian Sigsgaard
2. Oskar Brostrøm Poulsen
3. Philip Ørnø
4. Kasper Warming

Reserver: Andreas Boers, Jesper Andi Jørgensen og Ole Jensen

Gentofte har vist stor styrke gennem hele grundspillet, hvor holdet vandt alle sine kampe, men i modsætning til de andre tre hold, så kan Gentofte ikke umiddelbart forstærke sig med spillere udefra. Især holdets førstesingle Christian Sigsgaard har været et sikkert kort, og da holdet også har særdeles stærke double-konstellationer, så kan det blive klubbens første guld hos herrerne.

Lyngbys bruttotrup:
1. Frederik Løchte Nielsen (WC)
2. Simon Freund
3. Nicolai Ferrigno
4. Kristian Pless

Reserver: Marc Ferrigno, Frederik Myhre og Alexander Schou

Lyngby kan vælge at bruge sit WC på Frederik Løchte Nielsen, og såfremt han møder op, så er holdet meget stærkt besat på alle pladser, single som double. Og holdet har også fået genstartet den tidligere topspiller, Kristian Pless, som indtil videre har været suveræn i sine kampe.

KBs bruttotrup:
1. Markus Eriksson (WC)
2. Eric Vanshelboim
3. Søren Hess-Olesen
4. Carl Emil Overbeck

Reserver: Martin Pedersen, Søren Wedege, Jonas Zacho Larsen og Oliver Benneweis

De forsvarende mestre fra KB har en stærk bruttotrup, men skal holdet forsvare sin titel, så vil det nok kræve at holdet bruger sit WC på svenske Markus Eriksson. KB har på doublesiden også en række stærke spillere som kan træde til, og giver således holdet flere muligheder i double-konstellationerne.

HIKs bruttotrup:
1. Holger Rune (WC)
2. Filip Bergevi
3. Thomas Kromann
4. Christoffer Kønigsfeldt

Reserver: Alexander Kønigsfeldt, Sebastian Grundtvig og Rasmus Møller

HIKs bruttohold ser imponerende ud, og såfremt holdet både har Holger Rune og Filip Bergevi på holdet, så må holdet regnes som et godt tip på titlen. I truppen er der også særdeles dygtige double-specialister, ligesom holdets unge og talentfulde spiller, Sebastian Grundtvig, kan indsættes i single uden at det forringer holdets styrke.

Forrige artikelDH slutspil damer: De fire holds spillertruppe
Næste artikelATP Buenos Aires: Holger Rune på sejrskurs mistede grebet i ATP-debut
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.