Det går ikke altid som spådommene siger og her på redaktionen må vi lette på hatten for HRT, som gjorde vores forudsigelse med sejr til B 93 til skamme. Den ene semifinale mellem KB og Lyngby blev som forventet ikke særlig spændende, men det blev opgøret mellem B 93 og HRT.

I dag søndag spilles finalen mellem KB og HRT kl. 10.00 på KBs tennisanlæg på Peter Bangs Vej, Frederiksberg

Mød op og se fantastisk tennis, entreen er gratis

KB – Lyngby
Opgøret mellem de to traditionsrige klubber blev ikke så spændende som tidligere opgør, dertil var styrkeforskellen på de to hold alt for stor. Selvom alle fire singler blev afgjort i to sæt, så bed Lyngby fra sig på tre sidste singler. Førstesinglen blev afgjort i iltempo, men på andensinglen bød Lyngbys Frederik Myhre (tidl. Sletting og KB-spiller) op til dans, men det endt dog med KB-sejr. Også Lyngbys to unge spillere på tredje og fjerde viste fine takter, men i nærheden af gevinst var de aldrig. 4-0 til KB og holdet kunne begynde forberedelserne til søndagens finale.

Resultater:
1. HS: Eric Vanshelboim – Nicolai Ferrigno 60 60
2. HS: Elmer Møller – Frederik Myhre 63 76
3. HS: Johannes Ingildsen – Theodor Boisen 63 61
4. HS: Anders Grinderslev – Valdemar Dubin 63 63


B.93 – HRT

Semifinalen blev endestationen for oprykkerholdet fra B 93, som har leveret utrolig flot i denne sæson. Men i i opgøret mod HRT mødte holdet et på dagen stærkere mandskab. All B 93s udenlandske spillere tabte deres singler, mens Nikolaj Katic tog den ene sejr på fjerdesinglen, og således sikrede at doublerne skulle afgøre holdkampen. Og det var da også tæt på at det hele var endt i en Golden MTB afgørelse, men den blev publikum “snydt” for, da HRTs førstedouble med Lane og Korsgaard i en meget tæt afgørelse vandt, og dermed sikrede det afgørende point til Hørsholm-holdet. HRT møder nu KB i finalen søndag

Resultater:
1. HS: Baptiste Crepatte – Lewie Lane 26 36
2. HS: Yanais Yanais Laurent – Henrik Heise Korsgaard 67 57
3. HS: Niklas Schell – Maxim Landa 63 36 5/10
4. HS: Nikolaj Katic – Morten Lyngbæk 63 63
1. HD: Crepatte/Schell – Lane/Korsgaard 67 64 7/10
2. HD: Laurent/Katic – Landa/Christian Grønfeldt-Sørensen 63 64

Forrige artikelDH: KBs damer mod HRT i finalen
Næste artikelSlutspil: KB løb med begge titler
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.