Semifinalerne i morgen kl. 09.00 spilles således:

KB – B 93
Lørdag bød på masser af god og spændende da de to semifinaler i damernes slutspil for hold blev afvikle. Både KB og HRT var forhåndsfavoritter, men de blev begge udfordret inden finalepladsen blev sikret. Mange var mødt frem for at se Danmarks bedste kvindelige tennisspillere, samt flere dygtige udenlandske spillere, vise kvindetennissen frem fra dens bedste side. Og prikken over iet var at se Danmarks absolut stjerne , Clara Tauson, give prøver på hvorfor hun hører til i verdenstoppen; ingen gik skuffet hjem i går.

I dag spilles finalen mellem KB og HRT kl. 10.00 på KBs tennisanlæg på Peter Bangs Vej på Frederiksberg.

Således sluttede semifinalerne

KB – B 93 4-0
KB var klare favoritter, og KBs etter, Clara Tauson lagde da også stærkt ud da hun ret enkelt besejrede sin tyske modstander, men i de to efterfølgende singler var der kamp til stregen. Begge opgør blev afgjort i MTB, og især dysten mellem KBs Natacha Schou og B 93s Romy Kölzer var en neglebidder. Tyske Kölzer havde to matchbolde ved stillingen 9-7 i den afgørende MatchTieBreak, men det lod Natacha sig ikke mærke af for hun forblev tro mod sin risikobetonede spillestil, og det gav pote. Fire point i streg og så havde hun taget det tredje point til KB. Fjerdesinglen blev efter et tæt første sæt vundet også vundet af KB og dermed havde de forsvarende mestre booket finalepladsen til søndag.

Resultater:
1. DS: Clara Tauson – Anna Klasen 61 63
2. DS: Rebecca Munk Mortensen – Sofie Oyen 63 36 10/4
3. DS: Natacha Schou – Romy Kölzer 26 62 11/9
4. DS: Vilma Krebs Hyllested – Nicoli Attili Pereira 76 60


Gentofte – HRT 1-4

Skulle Gentofte vinde holdkampen så var det nødvendigt med sejr i de to første singler, og Gentoftes Emilie Francati holdt længe liv i det håb i opgøret på førstesinglen mod Johanne Svendsen, men efter et uhyre tæt først sæt, så tog Johanne kontrol over begivenhederne og vandt et vigtigt point til holdet. Gentoftes unge Augusta Grau Kristensen viste endnu en gang at hun er fremtidens spiller, da hun i sikker stil vandt andensinglen. Men HRT vandt derpå de to sidste singler og men 3-1 føring til HRT skulle doublerne spilles. det blev førstedoublen som afgjorde kampen; HRT havde hentet svenske Jacqueline Cabaj Awad ind til det opgør, hvor hun dannede par md Johann Svendsen, mens Gentofte stillede med den tidligere Fed Cup konstellation Emili Francati og Maria Jespersen. Rigtig spændende blev det aldrig for HRT-parret var dominerende, og de kunne således sikre holdets finaledeltagelse søndag.

Resultater:
1. DS: Emilie Francati- Johanne Svendsen 67 26
2. DS: Augusta Grau Kristensen – Elena Jamshidi 63 63
3. DS: Frederikke Alberte Pape – Mille Mørk 26 67
4. DS: Emma Håkansson – Emma Kamper Malmkjær 46 46
1. DD: Francati/Maria Jespersen – Svendsen/Jacqueline Cabaj Awad 36 26
2. DD: Kristensen/Pape – Jamshidi/Mørk 16 34 afbrudt

Finalen i dag vil uden tvivl byde på masser af god og seværdig tennis, så mød endelig op – der er fri entre.

Forrige artikelITF Junior Sydafrika: Laura Brunkel finalist ved J100 og vinder af double med Sara Børkop 2 uger i træk
Næste artikelDH: Kan HRT vælte KBs mesterhold?
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.