Efter de første fire runder, så holder DH turneringen sommerpause og til august spilles de sidste tre runder, som vil afgøre op- og nedrykning, samt hvilke fire hold der skal spille om medaljer.

Kvindernes DH
Hos kvinderne er det de velkendte klubnavne som trænger sig på i toppen af tabellen. KB er ubesejret, men er tæt forfulgt af Gentofte; de to hold mødes i august og det bliver nok her at førstepladsen i rækken skal afgøres. Mens KB og Gentofte synes sikre på slutspil (begge hold har et let restprogram), så står de øvrige hold nærmest i kø for at sikre sig de to resterende pladser. Birkerød, HIK og HRT skal ud i nogle drabelige indbyrdes opgør, og det er svært at kalde favoritterne. Afgørende bliver hvilke spillere holdene råder over på kampdagene, for flere hold har spillere som også forsøger sig på internationale scene.

Nedrykning
I nedrykningsstriden finder vi Virum, Holte og Skovbakken. Virum har slået begge hold og må kunne klare frisag. Holte har hængt godt på, men holdets chancer beror udelukkende på om holdet kan stille med sine to stærke svenske spillere, for uden dem på holdet så er nedrykning uundgåeligt.
Skovbakken stillede ikke op til den seneste kamp, og det kan meget vel betyde at holdet trækkes ud. Og sker det så vil HRT blive belønnet med to point i stillingen eftersom holdet satte disse til i opgøret mod Skovbakken
Stillingen i kvindernes Elitedivision kan ses på side 31

Mændenes DH
Alle hold i Elitedivisionen kan mønstre stærke opstillinger, og derfor er holdkampene i år seværdige. Og selvom slutspilsfavoritterne har skilt sig ud, så er rækken præget af større spænding og jævnbyrdighed end tidligere. Lyngby har lagt sig sikkert i spidsen, tæt forfulgt af Give, og de to hold synes ret sikre på slutspillet. Begge hold har stærke trupper, og begge har da også bragt deres bedste kræfter i spil; Lyngby har bl.a. kunnet fremvise Danmarks bedste spiller, Mikael Torpegaard, og Give har et par stærke tyske spillere som gør livet surt for de andre hold.
KB har trods skadesproblemer formået at vinde de vigtige kampe og står med gode kort til en plads i slutspillet. Gentofte er især efter sine collegespilleres hjemkomst et rigtigt god bud på titlen.
De forsvarende mestre fra HIK har til gengæld været ramt af skader og afbud, og så er holdets trup ikke stærk nok til at vinde kampene mod de nærmeste konkurrenter; HIK vil næppe nå slutspillet i år, og kan i værste fald komme i nedrykningsfare.

Kampen for overlevelse
HRT får svært ved at nå slutspillet, og nu gælder det vel mere om ikke at komme for tæt på de kedelige pladser, nemlig de to sidste som betyder 1. division næste år. Virum og Skovbakken ligner to sandsynlige nedrykkere; det er nemlig svært at se hvor de to hold skal hente pointene i det restprogram som venter i august.

Holdturneringen genoptages d. 10. august og medaljeslutspillet spilles d. 24. – 25. august