At bette på tennis kan være rigtig sjovt og underholdende, men de fleste vil gerne tjene lidt på det også. Læs her om 5 fejltagelser når du spiller på tennis og hvordan du undgår dem.

1. Bookmakeren er ikke pålidelig

Hvis du spiller, og ender med at vinde, ville det være rigtig trist at ende uden penge alligevel. Undgå at blive snydt og minimer risikoen for svindel. Ikke alle sider er pålidelige eller lige gode for den sags skyld.

På nogle sider er der større chance for større udbytte. Hvis det er svært selv at bedømme om en side er pålidelig eller ej, kan du altid sørge for at siden har dansk licens. Hvis siden har dansk licens, er du sikret 100% skattefri gevinster.

Sider kan også kun få dansk licens, hvis de har en god økonomi. På den måde sørger du for ikke at havne på en side, der arbejder på at få pengene ud af dig, uden at følge loven. Find licenserede danske bookmakere på Onlinecasino.dk.

2. Du holder ikke regnskab

Du skal selvfølgelig vide hvor mange penge du bruger på at spille, men at holde regnskab kan faktisk også hjælpe dig med at vinde flere penge. Du skal ikke kun vide hvor meget du har tabt eller hvor meget du har vundet. Du skal også vide på hvad du vinder og på hvad du taber.

Hvis du f.eks. taber betting på kampe på grus, kan det være fordi du har en bedre fornemmelse, når kampen ikke foregår på grus. Hold derfor styr på hvornår du taber, og lær af dine fejl.

Du får mere og mere erfaring jo længere du spiller, så regn heller ikke med at få overskud lige med det samme. Indregn en læringsperiode og lade pengene kommer til dig senere hen.

3. Du spiller ikke på det du kender

Hvis du vil spille på tennis, er det måske fordi du selv er tennisspiller. Det er altid en god start, fordi du har erfaring indenfor sporten. En anden god idé er kun at spille på kampe, som du har en større chance for at vinde.

Hvis du aldrig har spillet på græs, er det måske ikke på de kampe du skal bruge dine penge. Du skal vide noget om hvilke kompetencer man har brug for som atlet, på den kamp du spiller på. På den måde kan du se hvilke af spillerne, der besidder de fleste af de kompetencer, og hvilken spillere der har størst chance for at vinde.

Spil desuden på spillere du kender til i forvejen. Lad være med at tage unødvendige chancer. Hvis du kender spillerne kender du også deres talenter, kompetencer og historie.

4. Du er ikke helt up-to-date

Hvis din all-time yndlingsspiller lige har haft et seks måneders sygdomsforløb, er det måske ikke det smarteste at satse på, at han vinder en kæmpe turnering. Disse informationer skal du altid kende til, så hold øje med nyhederne.

Det kan hjælpe utroligt meget i dit spil, hvis du har alle informationer. Når du satser dine penge, er det vigtigt at sætte dig i position til den bedste mulige chance for profit.

Lav fx et abonnement til et tennisblad, læs Tennisavisen eller download en app med tennis nyheder. Du kan også lave en simpel Google-søgning før du laver et væddemål, bare for at være sikker på, at du ikke har misset noget. Du kan med fordel også finde en masse statistik om begge spillere, hvis det er en en-mod-en-kamp.

5. Spil med hjertet

Spil ikke på hver eneste kamp, som din yndlingsspiller deltager i. Selv hvis du rigtig godt kan lide spilleren, er det ikke klogt bare at spille af den grund. Spil med forstanden, hold styr på hvad du ved. Det er okay at “heppe” og en gang imellem spille på sin yndlingsspillere, men kun hvis du helt sikkert ved at denne kan vinde.

Det er rigtig godt at have en favorit, fordi du får en masse information og historie om den spiller. Men spil kun når det er klogt og lav kun et væddemål, når spilleren har de allerbedste odds for at vinde. Vurder dine odds objektivt før du kaster dine penge ud af vinduet, men husk, at noget af det som folk elsker – og samtidig hader – ved odds er, at kampene som regel er uforudsigelige.

Forrige artikelITF Tabarka: WTA point til Hannah og Sofia på forbundstur uden ATP point
Næste artikelKlubskifterne op til indendørssæsonen
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.