Dagens første kamp kunne afgøre det hele. Frederik Løchte Nielsen var underdog mod Radu Albot, Moldova, der er nr. 187 på verdensranglisten. Til gengæld passede underlaget Frederik bedre end det gjorde den moldaviske favorit. Det blev et klassisk opgør mellem angrebstennis og den defensive stil som den moldaviske stjerne repræsenterede.

Første sæt blev en tæt affære, hvor Radu Albot rutineret spillede god på de vigtige point. Sættet startede med at de begge brød hinandens serv I en lang periode var der så stillingskrig. Men på det allervigtigste tidspunkt brød moldaveren ved stillingen 6-5 til Moldova og dermed var sættet moldavisk med 7-5.

Andet sæt startede skidt for Frederik. Albot holder serv og bryder Frederiks første parti i sættet. Da han så igen holder sit eget parti står lynhurtigt 3-0 til Moldova. Frederik begynder at lave for mange fejl og Radu Albot henter sættet hjem med 6-3.

Tredje sæt startede ligesom andet sæt. Radu Albot spillede faktisk vidunderlig tennis og bragte sig hurtigt foran 3-0. Herefter fik Frederik Løchte lidt luft igen da han brød tilbage til 2-3. Men det holdt ikke i længden. En særdeles velspillende Radu Albot tog sættet og sejren 6-3. Altså 7-5,6-3,6-3 og dermed moldavisk udligning til 2-2.

Så mangler Martin Pedersen – Maxim Dubarenco. Der hviler et tungt pres på Martin Pedersen.

 

Forrige artikelDavis Cup Kolding: Kom til Kolding og bak Davis Cup holdet op
Næste artikelDavis Cup Kolding: Mental fejl kostede kampen
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.