Når Davis Cup opgøret mod Norge indledes i Stavanger fredag kl. 15 bliver det Søren Hess-Olesen, der lægger ud mod Casper Ruud efterfulgt af Frederik Løchte Nielsen mod Viktor Durasovic, men kun i Norge kan kampene følges på TV

Helt som forudset valgte den Danske Davis Cup Holdkaptajn Kenneth Carlsen, at det bliver 33-årige Frederik Løchte Nielsen og 26-årige Søren Hess-Olesen, der spiller fredagens singler mod Norge, der med samme selvfølgelighed valgte 18-årige Casper Ruud og Viktor Durasovic, der for få uger siden fyldte 20 år.
Spørgsmålet var alene i hvilken rækkefølge kampene bliver spillet.

Det blev opklaret ved torsdagens officielle lodtrækning, der resulterede i at Søren får fornøjelsen at lægge ud kl. 1500 mod Norges helt store nye tennisstjerne Casper Ruud, som de fleste uden tvivl forventer leverer 2 sejre i single mod Danmark, og Søren kan derfor tillade sig at spille uden det helt store forventningspres fra omgivelserne, og han erkender da også, at Nordmanden er favorit i kraft af hans flotte rangering, men han tilføjer dog
Vi tror på sejr i alle kampene. Og det er også det mindset jeg tager med ind på banen!”

Uanset om Casper Ruud lever op til favorit-værdigheden, vil der være en større forventning om, at Løchte i den næste kamp skaffer Dansk sejr, når han møder Viktor Durasovic, som har fået god selvtillid efter et par gode turneringer i Bahrain, hvor han i sidste uge nåede finalen, og ugen forinden var han i semifinalen samme sted.

Selvom holdopstillingen til lørdagens double kl. 13 kan ændres indtil en time før, er der dog næppe tvivl om, at Danmark som sædvanlig stiller med Frederik Løchte Nielsen og Thomas Kromann, og at Norge benytter de samme to spillere som i singlerne, hvilket også var tilfældet i kampen i februar.

Om søndagen indleder Løchte ifølge planen mod Ruud, og en eventuel afgørende 5 kamp bliver i så fald formentlig Hess-Olesen mod Durasovic.
Kenneth Carlsen har desuden udtaget 18-årige August Holmgren, og den Norske Holdkaptajn Anders Haseth har desuden udtaget 18-årige Simen Sunde Bratholm og 22-årige Joachim Bjerke.

Kampene spilles på et underlag, som er fragtet hele vejen fra Tyskland og derefter blevet lagt på i Forum Expo, hvor kampen afvikles.

Livestreaming fra pressemøder – Livescore fra Davis Cup

Da Tennisavisen i sidste uge fortalte, at begge nationer havde udtaget de samme spillere, som også deltog i februar, blev det samtidig oplyst, at kampene transmitteres af TV2 Norge, som mange Danske husstande har i deres TV-pakke.
Imidlertid bliver kampene ikke sendt på TV2 Norges hovedkanal, men alle kampe bliver vist på TV2 Sumo, som er en streaming-tjeneste i stil med TV2 Play i Danmark.

TV2 Sumo er geo-blokeret, så den kun kan ses i Norge, og selvom TV2 i Danmark har været i kontakt med deres Norske kollegaer, forhindrer rettighedsmæssige forhold, at kampen ikke kan vises på TV2 Play.

Tennisavisens læsere skal dog ikke helt snydes for live billeder fra Stavanger, idet der på Tennisavisens Facebook-side vil blive livestreamet fra de pressemøder, som gennemføres efter de enkelte kampe.

Under kampene kan stillingen følges på den officielle Live Scores, som findes (øverst til højre) hos Davis Cup

Tennisavisens Twitter vil der ligeledes blive informeret undervejs om kampenes udvikling, og man kan naturligvis på et tidspunkt efter kampene læse om kampene i Tennisavisen.
Efter hver enkelt kamp vil resultatet desuden fremgå på Dansk Tennis Forbunds hjemmeside, hvor et nyetableret samarbejde om resultatformidling betyder, at resultater for udvalgte spillere automatisk opdateres hos DTF, hvor der desuden vil være link til Tennisavisens eventuelle omtaler af kampene.