Den 28. februar 2016 åbner Danske Tennis Veteraner (DTV) og Dansk Tennis Forbund (DTF) dørene op for Danmarksmesterskaberne i Veterantennis.

”Kunne det ikke være sjovt at spille med og mod alle de gamle venner fra din tid som tennisjunior og senior?”, lyder DTVs indledende ord i invitationen.

Turneringen er åben for alle tennisspillere, der er medlem af en klub under DTF, og finder sted fra den 28. februar til den 5. marts 2016, hvor Danske Tennis Veteraner stiller banefaciliteter til rådighed og udarbejder et kampprogram, som vil blive offentliggjort i midten af februar.

De første kampe, der bliver spillet søndag den 28. februar, vil foregå i Rundforbihallen, Nærum og i Hørsholmhallen. De efterfølgende dage vil alle kampe finde sted i Rundforbihallen.

Turneringen afvikles i aldersklasserne + 35, + 40, +45 etc. og i alle fem rækker (Dame – og Herre single, Dame – og Herre double, og sidst men ikke mindst Mixed double), under forudsætning at antallet af deltagere er tilstrækkeligt.

Derudover er det et krav, at tennisspillerne skal være fyldt 35 inden den 31.12.2016, da det internationalt er blevet vedtaget, at alle over 35 år defineres som værende veteraner.

DTV åbner op for tilmelding og betaling fra den 7. januar og frem til 31. januar 2016, og dette foregår på DTVs hjemmeside. Melder man sig til turneringen inden fristens startdato, kvitterer DTV med billigere gebyr.

Er man ikke medlem af DTV, men ønsker at deltage i turneringen, skal man melde sig ind i DTV, inden man tilmelder sig turneringen for at få den lave pris, der gælder for medlemmer.

DTVs officielle invitation til turneringen er tilgængelig på deres hjemmeside, men kan også findes ved at klikke her: INVITATION TIL DM I VETERANTENNIS

 

 

Forrige artikelSALK Open: Se Olga vinde Verdens største og ældste indendørs turnering
Næste artikelATP Doha: Djokovic fortsatte hvor han slap
Avatar photo
Kristina Loncar, 22 år, er en ambitiøs journaliststuderende fra Roskilde Universitet, der drømmer om at blive en dygtig sportsjournalist. Hun har spillet håndbold de sidste 12 år på eliteplan og som professionel i udlandet, men har sideløbende kastet sin kærlighed på tennissporten i en sådan grad, at hun nu med pen og blok i hånden ønsker at få en fod indenfor tennisverdenen som skribent for Tennisavisen.dk.