Første step på Frederik Løchte Nielsens Østen-turne er Gwangju ATP Challenger i Korea, hvor han mandag mødte den 18-årige koreaner Soon Woo Kwon, der er no. 527 på ATP-ranglisten.

Den unge koreaner havde fået wildcard til turneringen, hvilket han udnyttede på fornem vis ved at besejre danskeren 6-3, 6-4.

1. sæt blev afgjort på sættets eneste break-mulighed, som koreaneren udnyttede, og han indledte med at bryde Løchtes serv fra starten af 2. sæt.
Senere blev det til endnu et break til 1-4 i et parti, hvor Løchte ved 30-30 følte sig bortdømt, da en forhånd cross fra koreaneren tilsyneladende var for bred, hvilket gengivelsen på Livestream godt kunne tyde på var tilfældet, og Løchte undlod da heller ikke at udtrykke sin uenighed med dommeren.

I sit næste serveparti førte Kwon 40-15, men det lykkedes alligevel Løchte at tage det ene break tilbage til 2-4, men efter flere fejl fra Løchte blev han straks brudt igen, så koreaneren fik chancen for at serve kampen hjem ved 5-2.

Det lykkedes Løchte at holde liv i kampen, da han både brød til 3-5 og holdt serven til 4-5, hvorefter koreaneren fik en medical timeout.
Efter behandlingen gik han ud og servede kampen hjem uden at virke hæmmet på nogen måde.

Kampen blev spillet på Centrecourt og kan genses herunder, hvor man også kan se de øvrige kampe på banen, og fra kl. 0400cet kan man desuden følge tirsdagens kampe på Centrecourt, hvor der spilles 3 singler og til sidst en double.

På samme måde kan man gense de 3 kampe, som blev spillet på Show Court, og fra kl. 0400cet spilles ligeledes 3 singler og en double på denne bane, der på Livestream fremstår som “Court 1”, men i spilleprogrammet kaldes banen for “Show Court”

Frederik Løchte og hans irske makker David O’Hare spiller i 1. runde mod Jarryd Chaplin (AUS)/Alexander Sarkissian (USA) 2. kamp på Court 1, så den bliver næppe vist på Livestream.

Forrige artikelWTA Charleston: Volvo som overraskende ekstra-præmie til Sloane Stephens
Næste artikelMonte Carlo Masters: Novak Djokovic, nyt underlag, samme konge?
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.