Sloane Stephens virkede oprigtigt overrasket, da det gik op for hende, at hun udover præmiecheck og trofæ fik en Volvo som ekstra-præmie

En velspillet finale ved Volvo Car Open i Charleston mellem Sloane Stephens (USA) og Elena Vesnina (RUS) endte efter et jævnbyrdigt første sæt med amerikansk sejr 7-6(4), 6-2.
Stephens havde ikke de bedste erfaringer fra de 5 tidligere år, hvor hidtil kun har vundet en enkelt kamp i hovedturneringen.
Derfor følte hun, at hun ikke havde noget at tabe, og hun kunne i stedet sørge for at havde det sjovt ved at være med, hvilket hun udtrykte således

“I don’t have anything to lose. My life is great. It’s tennis. And this is what I do every week. So I kind of just changed my mindset, and that worked. So I should just do that every week.”

Herunder nogle højdepunkter, som findes på WTA’s hjemmeside

Sejren indbragte 470 point til WTA-ranglisten og en præmiecheck på $128.100, hvilket efter dagens middelkurs er ca. 837.000 danske kroner.

Sloane Stephens var formentlig helt klar over præmiens størrelse og det point-mæssige udbytte, men hun virkede oprigtigt overrasket, da det gik op for hende, at hun derudover som ekstra-præmie fik foræret en splinterny Volvo. Måske var det “heldigt”, at vinderen ikke var Angelique Kerber, som har Porsche som sponsor!!


Vesnina kunne som finalist se tilbage på et stor turnering, hvor hun var gået helt til finalen efter i alt syv sejre i kvalifiaktion og hovedturneringen.
Siden Australien Open har den 29-årige russer, som startede året udenfor top 100, gjort sig fornemt bemærket med sejre over både Simona Halep, Caroline Wozniacki, Venus Williams og Sara Errani – og i det lys kan dansk-amerikanske Julia Boserup godt tillade sig at være en smule stolt over, at hun besejrede Vesnina i første kvalrunde ved Indian Wells.

Finalen i double blev vundet af Caroline Garcia/Kristina Mladenovic over Bethanie Mattek-Sands/Lucie Safarova 6-2, 7-5.

Forrige artikelDM inde 2016: Stort galleri med 73 billeder
Næste artikelChallenger Gwangju: Frederik Løchte besejret af ung koreaner
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.