Frederik Løchte Nielsen stod i går i kvartfinalen ved Challenger turneringen i Cherbourg. Efter en forrygende uge, hvor Løchte først spillede sig igennem kvalifikationen, for derefter at slå den 1. seedede, i anden runde af hovedturneringen.

I kvartfinalen mødte Løchte den tidligere top 100 spiller Kenny De Schepper, som ydermere vandt turneringen i Cherbourg, tilbage i 2014.

Løchte startede bedst i første sæt, og var også den første til at bryde sin modstander, franskmanden svarede dog med det samme tilbage, og da Løchte senere i sættet skulle serve bagud 5-6, brød modstanderen ham endnu engang, 5-7.

I andet sæt blev Løchte desværre brudt i sit første serveparti, og modsat første sæt, så havde Løchte ikke en eneste breakchance og han måtte strække våben efter nederlag 5-7, 3-6.

Det dog til en godkendt uge, og 22 point til ATP ranglisten, hvilket gør det meget nemmere for Løchte at komme med i Challengerne, da han formentlig igen, kan opnå at blive seedet i kvalifikationer.

Derudover lover det godt for den kommende uges Davis Cup, hvor den danske delegation drager mod Georgien, hvor kampen spilles i Tbilisi Læs mere her